Samo s teboj sem si lahko predstavljala družino…
Tebe in mene skupaj, nekje, za vedno.
V pravem pomenu besede ˝ljubiti nekoga˝ in deliti z njim vso srečo, težave, ljubezen, prepire, lepe in težke trenutke.
A kaj si naredil ti?
Nič.
Pokazal nisi niti najmanjšega kančka zanimanja za to, kar bi lahko bila.
In vem, da bi nama lahko uspelo, lahko bi bila nekaj.
Lahko bi bila podobna vsem tistim parom, ki hodijo mimo mene, lahko bi bila kot ti in ona. Lahko bi bila boljša. Lahko bi bila skupaj.
A ti si pač tak… trmast, preponosen, da bi lahko priznal, da tudi ti včasih potrebuješ nekoga ob sebi.
Sedaj lažem sama sebi in si zakrivam oči pred resnico. Ti vendar imaš nekoga.
Imaš njo.
Nikoli si nisem mislila, da mi boš ravno ti povzročil toliko bolečine, trpljenja… A hkrati toliko lepih trenutkov, polnih smeha in veselja.
Tudi jaz sem se naučila nekaj od tebe.. Ne bom ti pokazala, da me včasih še vedno zaboli pr srcu ko te gledam in vidim tisti tvoj nasmeh, ki je namenjen vsem drugim, prej kot meni.
Vem, da delujem močna in ponosna, toda so trenutki, ko bi dala vse, da bi bil ob meni in bi bilo vse tako, kot je bilo nekoč.
Upam, da si srečen z njo.
Upam da je ona, tisto, kar te naredi popolnega.
Upam, da ko jo objemaš in poljubljaš, drhtiš od sreče, ker veš da je tvoja.
Ker vem, da jaz bi čutila vse to, če bi bila s teboj.
Samo zate, lahko rečem da sem te ljubila. Bila sem vse, ko si me pogledal in se pogovarjal z menoj.
Ti občutki so izginili, kot so izginile svetle zvezde na jasnem, poletnem nebu. Sedaj so na nebu temni oblaki, v zraku je hlad. Tako je tudi v meni.
Del mene bo vedno pri tebi, tako pač je.
Vendar ne misli, da ne bom spet ljubila. Bom. V to sem prepričana.
Nekoga bom ljubila tako, kot sem tebe. In verjetno še bolj.
In za razliko od tebe, mi bo ta nekdo vračal ljubezen in z njim bom vse,kar nisem bila s teboj.
By: Me
(tud kakšen komentar je dobrodošel

)