Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
lolika11 je omenila, da je to uradni dan zaljubljencev. 

-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Nevem še kaj mu bom kupla, drugač bi pa pomoje najrajš bla nekje na lepšem, uživala kak vikend paket... Al pa bla na kakem first minute-u v toplih krajih.
Uno od Lisce mi je pa glupost na kubik.

Uno od Lisce mi je pa glupost na kubik.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
EVo js sm glih dons naročila darilo za mojega, kar bi mu že tko al tko kupla in podarila, pa verjetn mu sploh ne bom dala na valentinovo amapka že prej, in sicer USB zapestnico...iz takega materiala, kot une od Armstronga, samo da je USB ključ. Drugače greva z mojim, ta vikend se kopat v terme Olimija, jest v eno dobro srbsko restavracijo in pol cel vikend preživet pri enem prijatelju, bova mela celo bajto zase. Sicer tole planirava že dolgo, sam zdej se je zgodil, da bo ravno na valentinovo, ker je konec izpito, pa malo oddiha.
Meni je valentinovo drugače ful lep praznik, samo moj je podobnega mnenja, kot večina uporabnic tukaj gor, da je skomercializiran, da se mu zdi brezveze kupovat nekaj na ta dan, ker ravno mora, tako, da sem mu rekla, da mi ni treba nič nosit pa je, res silila ne bom nobenega v nič.
Lani mi je težil, kaj naj mi kupi, pa sm mu rekla, da mi lahko kupi en obesek za ključe od METOYOU, ker sm si ga ravno sama hotla, pa mi ni pustu, ker bo kao on...no na valentinovo mi da v roke en kipec od MTY in reče, da je unih zmankal (pa čeprov sm mu skoz govorila, da ne marama takih stvari, ker se mi sam prah nabira). Že takrat me je minil to obdarovanje z njim, tko, da bolj da nič pa je....
Meni je valentinovo drugače ful lep praznik, samo moj je podobnega mnenja, kot večina uporabnic tukaj gor, da je skomercializiran, da se mu zdi brezveze kupovat nekaj na ta dan, ker ravno mora, tako, da sem mu rekla, da mi ni treba nič nosit pa je, res silila ne bom nobenega v nič.
Lani mi je težil, kaj naj mi kupi, pa sm mu rekla, da mi lahko kupi en obesek za ključe od METOYOU, ker sm si ga ravno sama hotla, pa mi ni pustu, ker bo kao on...no na valentinovo mi da v roke en kipec od MTY in reče, da je unih zmankal (pa čeprov sm mu skoz govorila, da ne marama takih stvari, ker se mi sam prah nabira). Že takrat me je minil to obdarovanje z njim, tko, da bolj da nič pa je....
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
no mene pa zanima kaj bi se dalo skuhati na ta dan...pač tak nekaj posebnega..sam je fora....ker noben od naju ni sam doma..tak da je cela familija doma...za to je pa preveč dela...hehe
kaj pa kaj spečt..kaj recimo...dajte malo predlogov(sladice mislim)..
kaj pa kaj spečt..kaj recimo...dajte malo predlogov(sladice mislim)..
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
Jas sem pa B.f.f. kupla vsaki liziko v obliki srčka pa sporočilce jim bom napisala. 

ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz mu bom spekla muffine, samo da jih bom dala v papirkče s srčki, na vrhu pa dala smetano in bonbon v obliki srčka 

-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Sunshine` napisal/-a:Jaz imam pa pekač za muffine v obliki srčkov tko, da bo to
Uu, od kje pa?

"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
Ashly5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
Meni ni všeč, da bi mi fant samo na ta dan poklanjal pozornost, pa sej itq če se mata dva rada poklanjata lahko drug drugemo majhne pozornosti vsak dan...
Ampk Valentinovo je pač dan k je poklonjen zaljubljencem...svojemu ta dan vedno nekaj poklonim, saj malo malenkost, ne morem, da mu nebi nč, danes sem mu kupila eno skodelico s srčki, Adidas gel za tuširanje k ful lepo diši pa Ferrero Rocher, do sobote mogoče še kaj do kupim...
Ampk Valentinovo je pač dan k je poklonjen zaljubljencem...svojemu ta dan vedno nekaj poklonim, saj malo malenkost, ne morem, da mu nebi nč, danes sem mu kupila eno skodelico s srčki, Adidas gel za tuširanje k ful lepo diši pa Ferrero Rocher, do sobote mogoče še kaj do kupim...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov