Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 06. Feb. 2009 21:27

Hah, mam srečo, da je res zelo preprost človek pa tak, otroški (ne otročji).

Če se vrnem na Valentinovo, me je nekako minilo. Raje imam tisto, kar pride sproti. Danes sva se naprimer odpravla po lososa in neko sladkarijo in lepo večerjico imela.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
kara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kara » 07. Feb. 2009 12:28

Dobra fora - izberes video in ga posljes svojemu dragemu kot namig za valentinovo:

http://www.lisca.com/valentinovo/

js sm ze, bomo vidli reakcijo :wink: pa rezultate, haha :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 07. Feb. 2009 13:57

hmmm ja no nevem sam men ravno ideja svojmu dragemu poslt video od ene napol nage ženske, ki mu govori, vem kaj bi hotela slečti...ja no se raj sama posnamem pa mu pošlem kej tazga :roll:
kara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kara » 07. Feb. 2009 14:54

pa dobr, sej to je fora...pa samo telešček se vidi skos ceu video, nic obraza :D vazno je sporocilo :wink: don't forget the valentine's day!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 07. Feb. 2009 16:05

Mah men je tole Valentinovo čisto zgrešen praznik. Pa ne zato, ker je vse kičasto - to mi je ful všeč in si vsako leto na ta dan oz. ZA ta dan kupim kakšno malenkost zase (če ne plišastega medvedka, potem kakšno spodnje perilo ali parfum), ker rada vidim rdeče okrašene trgovine. Bolj mi gredo na živce na vsakem vogalu zaljubljeni parčki, ki se niti v javnosti ne morejo zadržati, da si ne bi pred vsemi izmenjevali sline ali se klicali s pocukranimi vzdevki. :roll: Zame je Valentinovo isto pa če sem samska ali vezana. Ljubezen se izkazuje skozi celo leto, ne da bi nekateri na Valentinovo naredili vse za svojo boljšo polovico, ostalih 364 dni pa je bolj tako tako vzdušje. :? Jaz bom točno na ta dan letos na single party-ju, čeprav ne grem tja z namenom spoznati kakšnega fanta, ker mi trenutno ne diši resna zveza (niti avanturice). :)
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 07. Feb. 2009 21:32

Moje presenečenje pa je zaradi določenih (novih) okoliščin padlo v vodo. :(
Sicer pa; nič za to ... bova to nadoknadila ... čez čas in 14. preživela čist običajno; skupaj! Kar je najpomembnejše. :razz:
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 07. Feb. 2009 23:16

jz bom pa na valentinovo srečno..samska... :D
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 07. Feb. 2009 23:36

sovražim valentinovo, res ga. pa ne zaradi same ideje, ampak zaradi tega, kaj je folk naredil iz njega.

na živce mi grejo pari, ki se na vsakih 5m vesijo en po drugem, kot da se vidijo zadnjič v življenju. sladkorno dobim ob vseh zadevah s čist preveč pocukranimi napisi, ki jih prodajajo v trgovinah. moti me, da je vse skupaj tok skomercializirano in da bistvo ni več v valentinovem, ampak v tem, kaj kdo kje komu kupi.

(zame) najlepše valentinovo je, če ga preživiš s svojim dragim, pa ne, da mu kupiš polovico trgovine in zraven poudarjaš, kako bosta skupaj for ever and after, ampak da se imaš lepo, kot vsak drug dan. seveda kakšen majhen čokoladni srček ne škodi (in res neke malenkosti (pa magar sms-a s 5imi besedami) sem zelo vesela), vse ostalo pa ... ne, ni zame :)
Make music, not war
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 08. Feb. 2009 10:59

Prisilijeno in še enkrat prisiljeno - kot že vsako leto. Svoje valentinovo (če to pomeni, da dobim vrtnico) sem imela prejšnji teden.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Feb. 2009 11:33

Vsako reklamo, ki jo odprem ima polno plišastih igrač z napisi I love you, same neke valentinove komplete spodnjega perila, kozmetične komplete, raznorazne čokoladice s pocukranimi napisi...
Ma vsako leto je več tega :roll:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 08. Feb. 2009 11:41

kara napisal/-a:Dobra fora - izberes video in ga posljes svojemu dragemu kot namig za valentinovo:

Meni ni dobra fora, niti fora ni. Je pač tržno manipuliranje materialističnih ljudi z izrabljanjem 'praznika'.

Ne maram valentinovega, nič mi ne pomeni in imam svoje mnenje o njem. Fantu ne bom kupila ničesar, on pa (najverjetneje) meni ne, ker pozna moje mnenje o tem prazniku.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 08. Feb. 2009 12:19

Ne vem kaj ste vsi tko negativno nastrojeni proti tem prazniku. To je pač uradni praznik zaljubljencev in NI nujno, da le na ta dan dobiš darilo. To je tako kot božič, le da božič slavimo vsi na isti dan, noben ne reče, da ga je mel 25. novembra...

Meni se srčki in vse ostalo ne zdi kičasto, prav lepo mi je, če se fant/dekle spomni na svojega najdražjega na ta dan.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Feb. 2009 12:43

kara napisal/-a:Dobra fora - izberes video in ga posljes svojemu dragemu kot namig za valentinovo:

js sm ze, bomo vidli reakcijo :wink: pa rezultate, haha :D

men je tud to krneki.Ok, če bi lahko napopal svojo sliko nekam in bi zgledalo kot da si to ti, ja, ampak drgač pa nekak ne,nevem no..pa tud tko če gledamo,pa ne sam za valentinovo ampak skos, če bi mu kej reklamirala, bi mu sebe, ne pa kr enga telesa tam nekje, še brez glave.

lolika ja se strinjam s tabo.Pač usak preživi pšo svoje kukr mu paše, če pa kdo želi pokupt celo štcuno srčkou, pa naj a ne, če bosta srečna in vesela, jst ne vidm tuki nobenga problema. :)
drgač pa nevem mal mešate to, kukr da ostale dni v letu nihče ne pomisli na partnerja in se mata fajn.Ja pač je takrat praznik zaljubljenceu in je takrat čas za izkoristek kakšne dobre romantične večerje, kakšnega zanimivega darilca za partnerja, kakšnega šopka ki ga pač usi ne nosijo kar tako use pouprek (ker bi blo usaj men, kičasto precej!),kakšnega wellnes tretmaja po ugodni ceni v dvoje, ipd..Sej tud Božič kot smo ga omenil praznujemo pač samo takrat, vemo pa že use prej, a ne...nevem no.Tud pred božičem si ne kupujete kar tko darilc pa jih ne zavijate vejetno a ne.No to je pa isto.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Feb. 2009 12:47

:lol: Uradni praznik zaljubljencev... to si mi pa zdaj prav dan polepšala. Tnx :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Feb. 2009 12:49

uradni si sama dodala...sicer pa je ja dan zaljubljencev.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov