Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
2freaky4u - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2009
.. za vse tiste, ki še razmišljate.. Lani sem mojemu za obletnico dala narediti vzglavnik z najino sliko. Izpadlo je super pa tudi presenečen je bil. Izbrala sem sliko ki je obema všeč dala na usb in odnesla fotografu. Na vzglavnik so natisnili sliko, čakala pa sem prbl. 1 teden, manj.. Cene so dokaj vredu imaš pa tudi druge stvari na izbiro, ne samo vzglavnike. Imajo tudi koledarje, razl. pliš. igračke.. in potem pač na to natisnejo sliko ki jo prineseš. Zadeva je dokaj zanimiva.
Se pardoniram za majhno pisavo v prejšnjem tekstu.

Se pardoniram za majhno pisavo v prejšnjem tekstu.

-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
midva sva se pa zmenila da si ne bova nič kupila, ampak raje kam grema:isto kot za obletnice itd(seveda ne praznujeva vsakega meseca).
ampak sva ta dogovor malce prekršila...jaz sem mu kupila rafaelote in en temno moder vzglavnik z napisom i am dreaming of you ,izvezen pa je kao hipo ki spi.jaz pa sem dobila svojo rožico
ampak sva ta dogovor malce prekršila...jaz sem mu kupila rafaelote in en temno moder vzglavnik z napisom i am dreaming of you ,izvezen pa je kao hipo ki spi.jaz pa sem dobila svojo rožico

-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sm mojmu (oziroma je bolj darilo za oba) lih dans narocila neki cez 300 slik, skrbno izbranih (skor cel dan sm brskala in zbirala kere bi dala in kere ne, kere se ponavljajo itd. hjoo
) najinih skupnih, iz izletov, pocitnic, alpa kar tako....narocila sem jih razvijat, pol bom pa kupla en kjut album in jih dala notr in bo dobu to.
sva ze enkrat prej razmisljala o tem da bi si dala slikce delat pa ni nikol zares prslo do tega, no zdej bo pa presenecen
ampak bo mogu oblubit da jih ne bo stran vrgu ce kdaj koncava .
.. bi jih rajs pol js na kako podstresje vrgla pa se na stara leta spominjala
hehehh...
komi cakam da pridejo, pol pa upam da najdem tak albumcek da bo meu se komentarje za pisat, pa bom mela par dni dela

komi cakam da pridejo, pol pa upam da najdem tak albumcek da bo meu se komentarje za pisat, pa bom mela par dni dela

-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
red_rose napisal/-a:js sm mojmu (oziroma je bolj darilo za oba) lih dans narocila neki cez 300 slik, skrbno izbranih (skor cel dan sm brskala in zbirala kere bi dala in kere ne, kere se ponavljajo itd. hjoo) najinih skupnih, iz izletov, pocitnic, alpa kar tako....narocila sem jih razvijat, pol bom pa kupla en kjut album in jih dala notr in bo dobu to.
![]()
ej, kupta si un digitalni okvir! Men je to tk svetovno, pa tud niso več tk dragi

....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, kokr se je tale digitalna fotografija prjela in razpasla, bo čez par let na kaminu namest okvirčkou, različnih oblik in velikosti, naduse romantično postaulen en tak šajni digitalni kvadrat
...
Men je sicer fajn, bi ga mela, ampak dobri stari klasiki, po možnosti s kšnimi črnobelimi al pa sepia fotkami, bodo pr men še vedno razpostauleni naokol.
Drgač pa ... sm jst zanč "ponesreč" neki kupla. In dons še neki. Pa kr sm se decembra tko naudušla nad piškotjem, sm zdej staknla ene luštne modelčke in bom u darilce ukombinirala cookie bears
.
Nč preveč srčkastga (da ga ne bi prstrašla), usen pa neka mala pozornost (kr ne morem, da ne bi). Pa sej gre za ljudi, k jih mamo radi, ne nujno samo za tiste, s kerimi smo u zvezi.

Men je sicer fajn, bi ga mela, ampak dobri stari klasiki, po možnosti s kšnimi črnobelimi al pa sepia fotkami, bodo pr men še vedno razpostauleni naokol.
Drgač pa ... sm jst zanč "ponesreč" neki kupla. In dons še neki. Pa kr sm se decembra tko naudušla nad piškotjem, sm zdej staknla ene luštne modelčke in bom u darilce ukombinirala cookie bears

Nč preveč srčkastga (da ga ne bi prstrašla), usen pa neka mala pozornost (kr ne morem, da ne bi). Pa sej gre za ljudi, k jih mamo radi, ne nujno samo za tiste, s kerimi smo u zvezi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Ja to je res eno izmed takih daril, zaradi katerega vsi rdeči srčki in plišaste igračke izpadejo še bolj bedno, kičasto in neosebno.

-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
lorelaj napisal/-a:
Ja to je res eno izmed takih daril, zaradi katerega vsi rdeči srčki in plišaste igračke izpadejo še bolj bedno, kičasto in neosebno.
vauuuu, fenomenalno!! se ti sanja kako je to naredu?

-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Punce, klobase so od njegovih domače, on pa jih je lepo naredil in zapakiral
Sklepam, da jih je zvil

Sklepam, da jih je zvil

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
a_pikica_a napisal/-a:Punce, klobase so od njegovih domače, on pa jih je lepo naredil in zapakiral
Sklepam, da jih je zvil
Aaa tako. Jaz sem pa mislila, da je pač naletel nanjo v trgovini.

No, to je pa potem še toliko bolj pozorno, če je sam naredil. Oziroma pač ukrivil

(Škoda, da bi večina tipov mislila, da se ženska norca dela, če bi rekla, da hoče klobaso za darilo. Ali bi si pa na tak nasty način interpretirali

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov