Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
hmm mene letos začuda še ni potegnil v tale valentinov shopping, sploh mi ni do tega, niti do tega da bi pričakovala da od njega kaj dobim.
Največ kar si želim je veliiiiko njegove pozornost
Tk da.. če dobim idejo mu kaj kupim, drugače pa.. valentinovo imava lahko tudi katerkol drug dan, ko nama paše hehe
Največ kar si želim je veliiiiko njegove pozornost
Tk da.. če dobim idejo mu kaj kupim, drugače pa.. valentinovo imava lahko tudi katerkol drug dan, ko nama paše hehe
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
no nvem mene tele izložbe sploh ne potegnejo...
pa nkol nism nč dala na valentinovo - nism nč dobivala, nč dajala. edin lansk let sm tipa kupla bele boksarce s srčki, ampak sm jih kupla sam zato, k so ble tok klišejske, da sm jih mogla kupt pa tud mene so spomnle na kake stare filme (ne vem zakaj ).
midva z mojim si med letom že kej kupujeva. vsake tok k se spomnm mu grem npr. kupt njegove najlubše cigarilose. na izlete hodva vsaketok, in aluluja noben od naju ni tak, da bi se nama dal preživet vikend v toplicah..bruh.
ni se smiselno šparat za en dan na leto
ampak priznam - paradoksalno, sm mu pa letos rekla, da naj mi kup kej osladnga, da bi mi to pasal eno osladno srčkasto bonbonjero ampak ni dvakrat za rečt da dobim kuharsko knjigo ki jo gledam že ceu mesc
aja aja, pa ne na valentinovo! na gregorjevo.
pa nkol nism nč dala na valentinovo - nism nč dobivala, nč dajala. edin lansk let sm tipa kupla bele boksarce s srčki, ampak sm jih kupla sam zato, k so ble tok klišejske, da sm jih mogla kupt pa tud mene so spomnle na kake stare filme (ne vem zakaj ).
midva z mojim si med letom že kej kupujeva. vsake tok k se spomnm mu grem npr. kupt njegove najlubše cigarilose. na izlete hodva vsaketok, in aluluja noben od naju ni tak, da bi se nama dal preživet vikend v toplicah..bruh.
ni se smiselno šparat za en dan na leto
ampak priznam - paradoksalno, sm mu pa letos rekla, da naj mi kup kej osladnga, da bi mi to pasal eno osladno srčkasto bonbonjero ampak ni dvakrat za rečt da dobim kuharsko knjigo ki jo gledam že ceu mesc
aja aja, pa ne na valentinovo! na gregorjevo.
-
*ž@bic@* - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
- Kraj: LubLana*
ah joj js bom pa letos vrjetn kr samska za valentinovo tko d si bom kr sama kupla eno veelko darilo (mam že u mislih kaj ) pa še kšni kolegici bom kupla kšno malenkost..to bo to. Lah se pa tut v teh 2 tednih kej spremeni nikol se ne ve
Loue me..i'm ž@bic@
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz mislim, da letos za Valentinovo ne bom kupovala popounoma nič, ker preprosto ne čutim, da bi Mojmu lahko kej poklonila z ljubeznijo. Ju3 mava obletnico, ampak se ne morem prislilt niti, da bi kupla Kinder Bueno in da bi ga dala z ljubeznijo... Letos bo bolj bogo...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
ne bom nobenmu nč kupila zarad recesije
sebi bom privoščla bogato kopel. uglavnem razvajala se bom, lenarla, kupila si bom kakšno malenkost.fanta itak nimam, tko da ne bom preveč zapravla.
če bi mela kakšnga, bi obstal z odprtimi ustmi k mam eno takšno fajn idejo
sebi bom privoščla bogato kopel. uglavnem razvajala se bom, lenarla, kupila si bom kakšno malenkost.fanta itak nimam, tko da ne bom preveč zapravla.
če bi mela kakšnga, bi obstal z odprtimi ustmi k mam eno takšno fajn idejo
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz mu bom pa predlagala, da si letos ne bi nič kupila. Bedno mi je prejeti/dati neko brezvezno stvar a la vrtnica in čokolada, samo zato, ker ''se mora''.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men pa letos ne bo treba nič zapravljati.
("dobra tolažba", ane..)
("dobra tolažba", ane..)
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
men grejo sicer vsi tisti mega vpadlivi srčki in mašne tud rahlo na žiuce, čeprou mi je valentinovo ušeč, sam se mi zdi preveč skomercjaliziran use skup.... najlepš je kšna mjhna pozornost (lastna pesmca, rožca, ideja za izlet... kej več pa ne, za to je rojstn dan )... pa tud če bi loh, ni bom kupla samo zato ker je po trgovinah, ampak bi zato, ker bi hotla neki malga podarit (eno malenkost mam itak že u misluh )
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Za vsako valentinovo do zdj sem bila samska. Včasih mi je šel ta dan zato na živce, danes nimam nobenega "odnosa" do tega dneva. Me ne moti, ni mi pa en pomemben dan. Si pa včasih privoščim kaj zase, da mal sebe razvajam, konec koncev imam najrajš sebe Če bi imela fanta, bi si verjetno namest darilc privoščila večerjo, savno, romantično kopel ali kaj podobnega. Nekaj, kar ti ostane v spominu, ne pa da se prah nabira na raznih igračkah.
Me pa zanima, zakaj valentinovo povezujete samo z ljubeznijo do partnerja? Meni se zdi, da je to dan, ko se spomneš na vse, ki jih imaš rad. Zato jaz ponavad kupim kakšne čokoladne srčke ali pa kaj podobnega in jih podarim prijateljicam in prijateljem, mami doma speče za vsakega eno mini tortico v obliki srčka, itd. Ne vem, kot da bi moral biti ta "praznik" rezerviran čist samo za parčke
Me pa zanima, zakaj valentinovo povezujete samo z ljubeznijo do partnerja? Meni se zdi, da je to dan, ko se spomneš na vse, ki jih imaš rad. Zato jaz ponavad kupim kakšne čokoladne srčke ali pa kaj podobnega in jih podarim prijateljicam in prijateljem, mami doma speče za vsakega eno mini tortico v obliki srčka, itd. Ne vem, kot da bi moral biti ta "praznik" rezerviran čist samo za parčke
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
^^joj, to sem pa že enkrat gledala in je res booožansko...
Ampak za to tud svinjsko drago
Ampak za to tud svinjsko drago
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
No, jaz sem nora na klobase, sploh tiste za rezat, domače, njami.
In to je bilo moje darilo za Valentinovo (malo predčasno) od Njega zame
In to je bilo moje darilo za Valentinovo (malo predčasno) od Njega zame
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]