Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 30. Jan. 2009 18:30

Valentinovo je blo zanimivo k sm bla stara 16 let...srčki gor, srčki dol...k pa si enkrat star skor 30 pa se zdi use tole mal kičasto...mine kot usaj navaden dan...no, kšno rožco še seprejmem :D Sicer pa smo bejbe pr 30ih že bolj za u '8. marec section' - dan Žena pa to :lach: Valentinovo je za najstnike, hehe
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 30. Jan. 2009 18:33

:lol:
Potem nam pustite to veselje :D ... Tudi ve boste 1x pršle na svoj račun :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jan. 2009 18:53

pepelčica napisal/-a:Ma meni so tudi že presedla vsa ta obdarovanja. Ker moj potem misli da mi more neki kupit in kupi neko neumnosti, brez katere bi lih tako preživela. Letos je dobil prepoved,

Ponavad mi prnese tole.Tega mu nikoli in nikdar nebi preovedala prinašat :lach: :P
sicer pa če vaši fantje nimajo okusa in kupujejo traparije, ki jih ne marate...vam ne mormo pomagat...Moj (sicer sva nekak nehala s tem obdarovanjem z materialnimi stvarmi kar niso sladkarije al pa rože), mi je prvo leto prinesel take lepe dve šalčke, sicer nista ble srčkaste, je pa na eni izdolblena kravca na drugi pa žirafa in ker ve da sem nora na šalce, sploh take, je pač vedu kaj kupt ane..aja pa zraven milka srčki :)
Potem naprej pa milka srčki, pa rože...zakaj milka srčki sam za valentinovo?Ker prav da jim mam enkrat na let dost (v smislu kalorij) :lach:
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 30. Jan. 2009 19:09

Ne gre za to, da nima okusa, ampak on bi mi rad vedno neki ful extra kupu in če nima denarja ne gre tako in pol kupi neki bolj samo da je in je brezveze. Pa se ne gre za to da ni meu denarja za neki velikega, hvala bogu da ga ni imeu ker vse kar rabim že imam tako da bi bla spet kašna bolj nepotrebna zadeva. In kar se tiče sladkarij..če mi prinese milka čokolatine jih lahko kr sam poje ker jz jih ne smem. Tako kot vseh ostalih sladkarij ina zadev z mlekom in glutemon. Hrana toerej skoraj odpade...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jan. 2009 19:21

jah, se prav da če kupi neki samo da je in je brezveze, potem je pač neumnost oziroma ni uredu zate?
jst nevem, al rab dat tok več dnarja da si zadovoljna, al kako?
te tvoje povezave res ne razumem.
sej se da za mal dnarja dobit kšno lepo stvar za nekoga, al pa kšno željo izpolnit, ki ni velika..Nevem, če moj vidi da rabim štunfe mi bo prnesu štunfe.prisrčno in uporabno in rabm.pa četudi jih nebi rabla, so uporabni recimo.Pa niso več kot 4 eure.
Mislm nevem, jst mam dost stvari ki niso potrebni velikega denarja ogledanih, pa jih potrebujem, oziroma niso nujno potrebne bi pa zelo prav prišle.
če pač ne smeš jest čokolatinou, ok ane, pol ti jih valda ne bo nosu.kakrkoli, sej moj pomen je jasen.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 30. Jan. 2009 20:43

Ok tuki ste zdej ene začele pisat, kot da si vsi za valentinovo podarjamo ohoho vredna darila in da nm je to neka nuja :D .
Ponavad jst vedno kej sama nardim; al pa dam zraven še kakšno čokoladico in to je to :) . Tud moj mi še nikol ni kupu tapravga darila; ampak pač tko eno mini malenkost (ala neki od kinder..njamiiii :hearts: ).
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 30. Jan. 2009 22:04

Najbolj od vsega me zabava, da je ta forum takoo predvidljiv. Ko kej napišeš lahko samo čakaš, katera te po prva napadla :)
ŽJp, pod 100 €nima sploh kaj nosit :D Nisem rekla da če kupi kašno neumnost to ni uredu zame, ampak da je nepotrebno. In se mi zdi brezveze da daje denar za nekaj, kar ne rabim tako nujno.v Primer: za božič sem dobila glasbeni stolp s priključkom za iPod, katerega sem se res full full razveselila, ker ful rada poslušam glasbo, ampak ga nisem nujno potrebovala in bi brez njega lih tako preživela. In on je vedno tak, da mi hoče kupit nekaj velikega ampak jz tega ne potrebujem. Ni cpa tako, da poceni darila niso zame, ker bi se dostikrat bolj razveselila nečesa cenejšega ker bi vedla, da ni dal tolko denarja za to.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jan. 2009 22:09

zakaj pa jemlješ to kot napad?
meni se ne zdi.Jst sm te samo uprašala :)
veš kako se pri meni začne napad ponavad? ; "mislm, pa kva vam ni jasn, tralalaal..." :wink: :D

ne sej pač razumem a ne, sam tko, ni mi blo jasn zakaj neumnosti, ker se mi je to tko slišal, kot da so ti moški brez okusa, oziroma da ne vedo kaj je ušeč njihovim puncam.
ja seveda bi preživela brez glasbenega stolpa..ampak zdej živiš lepše ane :D
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 30. Jan. 2009 23:31

jas pa rada za valentinovo dobim lupčka, pa da mi moj reče da me ma rad. in konec.

OT: *purple* kolko si ti stara? čist informativno...
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 31. Jan. 2009 10:43

*purple* napisal/-a:ja seveda bi preživela brez glasbenega stolpa..ampak zdej živiš lepše ane :D

Jah živim že vredu samo kaj ki se jz sekiram 100x bolj kot on če bo imel denar za vse odplačat. Grr kako mi gre na živce, ko ga ne briga. Morem se preselt v temo kaj vam gre na živce :D
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 31. Jan. 2009 11:12

Uf :roll: , s tem sem si jaz delala probleme v prejšnji zvezi... isto me je vedno skrbelo, a mu bo zneslo al ne, pr kreditu, trajnikih pa ne vem še čem, bi on kr stalno še neki kupoval, pa jemal kredite pa to in mene je to stalno morilo, res :evil: . In nisem si mogla dopovedat, da to ni moja stvar.
Hvala bogu zdej pr sedanjem partnerju mi tega nio treba, ker zna dost bolš z denarjem ravnat in tud zlepa ne zapravi večje vsote denarja.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 31. Jan. 2009 11:35

Midva pa greva v Verono :hearts: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 31. Jan. 2009 13:29

Midva pa si bova privoščila izlet do Krškega in masažo v tamkajšnjem masažnem salonu Lava.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 31. Jan. 2009 15:22

sicer ne praznujeva, ampak kakšne vrtnice ali pa seksi rdečega perila se ne bi branila. ravno danes sem šla mimo ene izložbe, tako lepo rdeče perilo je bilo. seksi brazilke + modrček. :hearts: pa za tipe so tudi imeli rdeče boksarice.

ah, mogoče si kar sama kupim, ker mojega ni doma. :D

srčki pa čokoladne bonbonjere pa meni tudi ne potegnejo.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 01. Feb. 2009 1:05

Js pa pripravljam popoln in samo najin večer. V moji sobi, ki bo polna balonov, v njijh pa sporočilca z raznimi nalogami... in večerjala bova na dekici na sredi moje sobice...
umirjen in predvsem NAJIN večer bo...
My dreams are my reality...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov