Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 28. Jan. 2009 9:06

Mhm, Aquapark je bazenski kompleks. Ima en bazen s slano vodo in več majhnih s sladko. (Pa seveda savne in vse kar spada zraven)

Predlagam, da se dobimo kar v Snack Baru. Seveda s srčkastimi baloni. Zelo primerno ambientu. :D :lach:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Jan. 2009 10:51

No midva sva si premisnla in ne greva :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Jan. 2009 11:04

Zadnje strani te teme pa so res ovčerejsko naravnane :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 28. Jan. 2009 11:09

beeeeeee beeeeeee :P
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Jan. 2009 12:41

MsN napisal/-a:Zadnje strani te teme pa so res ovčerejsko naravnane :D

Sj zato pa midva ne greva, ker sm vidla, da gre pol foruma :D...pa ne da mam kej prot komu :wink:
Uporabniški avatar
M|nChy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 8. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a M|nChy » 28. Jan. 2009 15:57

mi2 pa bova verjetno šla kam na kakšno romantično večerjico al pa bom jo kar jaz doma skuhala :D podarjava pa si nena nič kaj velikega...on meni kakšno rožico, jaz pa njemu kaj sladkega in je to to :)
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Jan. 2009 16:27

Ne praznujeva Valentinovega. Očitno sem edina, kateri gredi vsi ti srčki na živce. Pa vse te plišaste igračke, čokoladice v obliki srčkov.
Od mene velikokrat kako malenkost dobi, isto jaz od njega. Hvala bogu, da se nobeden od naju ne čuti prisiljenga, da si kaj kupi za Valentinovo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Jan. 2009 19:18

*skokica* napisal/-a:^Najbolš, da mate kar cosmo miting. :lol:
:rofl:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Jan. 2009 19:21

marypa napisal/-a:totalna neumnost :lol: sej ma ponavadi par obletnico, pa je to njuno valentinovo :roll: :lol:

ma viš...tak ti je to...sam kaj češ,eni mu pripisujejo velik pomenih,smo pa take,ki nas ta datum ne gane.meni ni nč posebnega in prav na žifce mi grejo policev trgovinah natrpane s srčki in podobnimi zadevicami,ki pa glih nimajo srčlane cene.če mu že hočem kupit srček mu ga kupim ko se mi zazdi...ko mu hočem kaj podarit mu to lahk podarim ne nek običan dan,če hočeva it kam,to lahk nardiva kateri koli vikend,dan..še rojstnem danu ne pripisujem posebnega pomena...
no enim pa je to nekaj drugačnega...
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Jan. 2009 19:24

marypa napisal/-a:ja pojdi, kaj to mene briga :?: :lol: če je pa novoletni paket, je pa novoletni ane :D

ma te njhove fore...sam v čem se ti paketi razlikujejo pa po mojem so tak dragi.res ne bom šla gledat kulk stane ker me ne briga,saj grem lahk zastonj na krk kadar se mi zazdi.
sam kaj to je marketinška fora,ko si gostinci,hoteliri in trgovci prste manejo.kot tud recmo za božič,novo leto,velko noč...
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Jan. 2009 19:25

*mala* napisal/-a:Ne praznujeva Valentinovega. Očitno sem edina, kateri gredi vsi ti srčki na živce. Pa vse te plišaste igračke, čokoladice v obliki srčkov.
Od mene velikokrat kako malenkost dobi, isto jaz od njega. Hvala bogu, da se nobeden od naju ne čuti prisiljenga, da si kaj kupi za Valentinovo.

zgleda da si moj post spregledala :D
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 28. Jan. 2009 19:36

jah na žalost jest nimam šanse met zaston počitnc na Krku :roll: se mi pa tud 158eur za naju oba za vikend paket ne zdi tko velik... res ne vem ka je tko slabga na tem, da eni pa pač radi gremo kam tud za valentinovo... vem da ni nekej ful extra pomembn dan (men tud ni, tko kt mi ni ušeč tole marketinško sranje po policah, sam zato da bi zaslužil in tko tega tud ne kupujem, da me naute u ta koš potlačl slučajn :roll: mi je pa pač ušeč osnovna ideja tega dneva... je to tko slabo in bedno?!?!)...

če pa hotelirji hočjo na moj račun zaslužt jim pa prvošm... 158eur men ni težko dat za vikend razvajanje in oddih... če pa teb to ne paše pa prosm usaj brez takih komentarjou... ker na vso srečo so okusi različni... to pa upam da se strinjaš...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Jan. 2009 21:45

Yazmeen napisal/-a:
MsN napisal/-a:Zadnje strani te teme pa so res ovčerejsko naravnane :D

Sj zato pa midva ne greva, ker sm vidla, da gre pol foruma :D...pa ne da mam kej prot komu :wink:

Jst sm itak vedla da vas na koncu pol sploh ne bo šlo :D . Tko da ja midva mava rezerviran. Ampak ne tam, nekje drugje.

Sicer pa MsN mi je čist usejen če mislš da sem ovca, in ne vem kaj je tuki sploh tazga..ena pač napopa link od ugodne ponudbe in valda da bodo pol kakšni odzivi?

Ryu soovca kako si kej :lol: ?
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 28. Jan. 2009 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Jan. 2009 21:53

merisima napisal/-a:
marypa napisal/-a:ja pojdi, kaj to mene briga :?: :lol: če je pa novoletni paket, je pa novoletni ane :D

ma te njhove fore...sam v čem se ti paketi razlikujejo pa po mojem so tak dragi.res ne bom šla gledat kulk stane ker me ne briga,saj grem lahk zastonj na krk kadar se mi zazdi.
sam kaj to je marketinška fora,ko si gostinci,hoteliri in trgovci prste manejo.kot tud recmo za božič,novo leto,velko noč...

Marketinška poteza gor al pa dol. 158€ za dve osebi, za cel vikend (petek, sobota, nedelja) se mi res ne zdi veliko. Je dost ugodna ponudba- še navadni paketi so dražji, sicer je pa kle razlika sam da je valentinov ples pa še to ni nujno da se ga udeležita (midva se ga pomoje ne bi). Tko da če je čas, volja, denar zakaj pa ne.
Pa tud za te praznike kot so npr. božič, novo leto..majo ljudje mal več dopustov in s tem tud čas da kam grejo. Ker niso vsi verni, da bi za božič doma bli. Zato pa so toplice, da se kam gre a ne.

Pa nj te potolažm jst grem tud skor zastonj na Lošinj,sam kaj nj pa pozimi tm počnem pa ne vem.

Zdej pa konc OT. Eni ste pač odločno proti valentinovemu; eni ga obožujejo, tretjim nm je pa usejen :) .
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 28. Jan. 2009 22:12

ŽuŽa napisal/-a:Ryu soovca kako si kej :lol: ?

ma super :) čakam, da mi odgovorijo na povpraševanje, če je še kšna soba frej, pol pa treba sam še rezervirat :D

si za kšn kofe, če bomo že isti termin tm?

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov