Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 21. Jan. 2009 16:19

tanika* napisal/-a:Men tud ni jasno zakaj tako sovražstvo nad valentinovim..ok sej k sm bla js samska mi ni biu najlubši dan, sam me je še vseen razveselil k je oči prnesu dam bombonjero pa rožice za njegove tri punce (mami pa midve s tamalo) in to nardi vsako leto. ....

Meni in moji mami tud fotr prnese rožico, na dan žena :D se mi zdi ful lepa stvar...

Drugače pa, meni osebno vsa ta srčkasta plišasta ogabna evforija tam naokrog nekako ne paše... No ja, vsaj vsako leto naredim zalogo dišečih svečk, ki so ponavadi znižane v tem cajtu :D
Mojim dečkotom ponavadi kej ušpičim za gregorjevo, ko se ptički ženijo... nekako isto sranje, samo brez nepotrebnega pompa :cool:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jan. 2009 16:38

Jaz imam pa ta problem, da vsako leto hočem kaj ušpičit na Gregorjevo, potem pa ponavadi pozabim, kdaj sploh je, in gre mimo mene. Dobra stran skomercializiranosti Valentinovega je, da te 14 dni prej opozarjajo na to :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 21. Jan. 2009 19:01

Gregorjevo je 12.3. ko se ptički ženijo. S fantom sva se odločila, da ne praznujema valentinovega, temveč si bova za gregorjevo izkazala pozornost, saj se mi to zdi bolj pristen in "naš" praznik.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 22. Jan. 2009 14:30

jullia_ napisal/-a:Jaz imam pa ta problem, da vsako leto hočem kaj ušpičit na Gregorjevo, potem pa ponavadi pozabim, kdaj sploh je, in gre mimo mene. Dobra stran skomercializiranosti Valentinovega je, da te 14 dni prej opozarjajo na to :)

hehe vidim,da nism edina,ki se proba držat starega slovenskega praznika,ki ima podoben oziroma isti pomen kot valentinovo.in tud meni se zgodi,da me prehiti.upam,da se to ne zgodi tud letos.
ja...kaj se pa tiče Valentinovega,po eno starni razumem,da ga ima večina ljudi za dan zaljubljenih,sam ne vem,na ta dan bi lpo mojem morali praznovat pari,ki so se na skrivaj poročili,saj je škof Valentin(usmrtili so ga na ta dan baje)na skrivaj poročal pare.
dan ljubezni pa je lahk katwrikoli dan v letu...meni naprimemr vsak dan :cool:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
ana__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana__ » 25. Jan. 2009 22:40

a se mogoče kateri sanja, kdaj dobijo v benettonu in yamamayu valentinove kolekcije? hvala :)
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 26. Jan. 2009 13:26

Men moj zmeri kakšno malenkost v obliki srčka prnese in to mi je dovolj. To je tud dan, ko mu lohk nekaj dam in brez jamranja darilo sprejme. Vse so le malenkosti, ki imajo pri meni nek posebn čar... zame je ta 14.2 prau en tak lušn dan, ne vem zakaj bi ga ignorirala ;)
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 26. Jan. 2009 13:28

Aja, pa če kira ve kje bi lohk dobila srčkaste boxarce, kr mi je zakon darilo :D
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 26. Jan. 2009 14:02

Kakšen je ta Gregorjev dan?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 26. Jan. 2009 14:09

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 26. Jan. 2009 14:19

cjoooooooooo....spet se bliža valentinovo..jaz pa brez idej...hm...ehe...če se mi zdi da sva si že podarila tolko vsega...noče pa da se ponavlja....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 26. Jan. 2009 14:43

mene bo pa moj peljal pogledat nekaj, v kar sem dobesedno zaljubljena - MORJE...tk da js se bom 14.2. nahajala nekje ob hrvaski obali :P
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 26. Jan. 2009 16:18

js mojga peljem na tortico on pa mene v kino :D tko kot vsako leto :P
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 26. Jan. 2009 16:33

red_rose napisal/-a:mene bo pa moj peljal pogledat nekaj, v kar sem dobesedno zaljubljena - MORJE...tk da js se bom 14.2. nahajala nekje ob hrvaski obali :P

Miiiidva tudi. :) Sem rezervirala apartma na Krku, in greva že v petek popoudne, zvečer mu nameravam eno večerjico skuhat, pol pa žuuur do jutranjih ur. :lach:
Darilce mam pa tud že splanirano, mam par super zadevc v glavi, sam še v celoto moram preoblikovat, mislim, da mu bo všeč. :wink:
E, jebiga. Valentinovo je kul.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 26. Jan. 2009 17:05

Nč si ne bova dala. Mi nč kej ne pomen, letos je pa še z dnarjem kriza, mam same stroške pa minus na kartici, pa še za morje bo treba ful našparat.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Jan. 2009 17:32

Midva mava obletnico in Valentinovo čist skupi, pa sva se zmenila, da si je brezveze vsak let neki kupvat, pa neki na silo zapravlat, če mava oba vsega dost. Tko da sva dogovorjena, da greva nekam na eno fajn večerjo in to je to.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov