Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
tanika* napisal/-a:Men tud ni jasno zakaj tako sovražstvo nad valentinovim..ok sej k sm bla js samska mi ni biu najlubši dan, sam me je še vseen razveselil k je oči prnesu dam bombonjero pa rožice za njegove tri punce (mami pa midve s tamalo) in to nardi vsako leto. ....
Meni in moji mami tud fotr prnese rožico, na dan žena se mi zdi ful lepa stvar...
Drugače pa, meni osebno vsa ta srčkasta plišasta ogabna evforija tam naokrog nekako ne paše... No ja, vsaj vsako leto naredim zalogo dišečih svečk, ki so ponavadi znižane v tem cajtu
Mojim dečkotom ponavadi kej ušpičim za gregorjevo, ko se ptički ženijo... nekako isto sranje, samo brez nepotrebnega pompa
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Gregorjevo je 12.3. ko se ptički ženijo. S fantom sva se odločila, da ne praznujema valentinovega, temveč si bova za gregorjevo izkazala pozornost, saj se mi to zdi bolj pristen in "naš" praznik.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jullia_ napisal/-a:Jaz imam pa ta problem, da vsako leto hočem kaj ušpičit na Gregorjevo, potem pa ponavadi pozabim, kdaj sploh je, in gre mimo mene. Dobra stran skomercializiranosti Valentinovega je, da te 14 dni prej opozarjajo na to
hehe vidim,da nism edina,ki se proba držat starega slovenskega praznika,ki ima podoben oziroma isti pomen kot valentinovo.in tud meni se zgodi,da me prehiti.upam,da se to ne zgodi tud letos.
ja...kaj se pa tiče Valentinovega,po eno starni razumem,da ga ima večina ljudi za dan zaljubljenih,sam ne vem,na ta dan bi lpo mojem morali praznovat pari,ki so se na skrivaj poročili,saj je škof Valentin(usmrtili so ga na ta dan baje)na skrivaj poročal pare.
dan ljubezni pa je lahk katwrikoli dan v letu...meni naprimemr vsak dan
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Men moj zmeri kakšno malenkost v obliki srčka prnese in to mi je dovolj. To je tud dan, ko mu lohk nekaj dam in brez jamranja darilo sprejme. Vse so le malenkosti, ki imajo pri meni nek posebn čar... zame je ta 14.2 prau en tak lušn dan, ne vem zakaj bi ga ignorirala
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
red_rose napisal/-a:mene bo pa moj peljal pogledat nekaj, v kar sem dobesedno zaljubljena - MORJE...tk da js se bom 14.2. nahajala nekje ob hrvaski obali
Miiiidva tudi. Sem rezervirala apartma na Krku, in greva že v petek popoudne, zvečer mu nameravam eno večerjico skuhat, pol pa žuuur do jutranjih ur.
Darilce mam pa tud že splanirano, mam par super zadevc v glavi, sam še v celoto moram preoblikovat, mislim, da mu bo všeč.
E, jebiga. Valentinovo je kul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov