Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: življenje..

Neprebrana objavaNapisal/-a ~škratk štunfk~ » 05. Feb. 2006 18:29

valentinovo je men osebno ful swet, sam k vem da nč ne bom dubila,zato sm pa žalostna in mu ne posvečam kkšne posebne pozornosti...
umiram.</3
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Feb. 2006 15:11

Ahhh... Js bom letos spet usa nesrečna in bom kr ceu dan u pojsl ostala, obdana s plišom :(
Vem da bo padu kšn "izvirno" zlajnan msg, z moje strani pa letos nau nč (učas sm delala kšne kjut čestitke)...

Bo pa biuši dubu knjigo mojih pesmi, posvečenih njemu oz. nama... Sicr je kr neki časa trajal, ampak končn izdelk je ispadu res lepo... sm prou ponosna sama nase (saj enkat :oops: )... Mi je kristalno jasno, da si ne zasluž, da bi se še kdajkol u lajfu sploh spomnla nanjga, kaj šele kej več, ampak glede na to, da je narjena izklučno za njega, u spomin na naju... in da mi je res pomenu največ... :cry: Vem pa tut, da je to tiste vrste dariu, k ga ne bo dubu od nobene druge... nikol...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 9. 2005
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objavaNapisal/-a Catharine » 06. Feb. 2006 15:19

midva sva se glih zdej ta vikend z mojim menila, pa bova šla za valentinovo letos v kino gledat Casanovo, pa še v Koloseju so cenejš karte k pride valentinovo glih na torek :D
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 06. Feb. 2006 17:16

hm... valentinovo... like I care...

ampak bi pa bilo lepo letos kaj dobiti (lubike moje ki me poznate, veste da vas mam rada!! :P ok fairy pa muffin? :P) zaljubila sem se namreč v prekrasen nicijev etui za mobitel ki je taaaaaaaak božansko lepi pa nimam keša za njega (2k ampak preveč če maš v denarnici 500sit!) kej kej to je hec, drugače pa nisem keš p***a... res nisem!!

valentinovo mi ni nikoli veliko pomenilo, ker sem vsekakor mnenja da je to praznik trgovcev... bili sta pa dve valentinovi ki si ju bom zapomnila za doooooolgo časa... eno je bilo ko sem mojemu lubijo (zaj bivšemu) kupila plastične lisice... bilo je smeha in smeha...drugo je pa, ko me je en bivši (ne lubi od zgoraj!) pustil dan, dva (ne vem več točno) pred valentinovim in sve šle s kolegico v trgovino in sem sama sebe obdarila... je bilo bjutiful valentinovo darilo! :P

leto bi pa bila zelo vesela če bi se ena posebna oseba spomnila na mene, vsaj z smsom ali objemom... samo se mi močno zdi da bom mo morala biti jaz tista, ki se bo spomnila... če se bom...

@Aloha
a si prepričana, da si bivši zasluži tako lepo in posebno darilo kot je zbirka tvojih pesmi?? a sta res v tak dobrem odnosu?? sicer ti najboljše veš kak pa kaj, ampak pač vprašam, ker če je ex je verjetno ex z razlogom, ali?
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 06. Feb. 2006 18:24

lansklet sva sla na pico k je bilo najno prvo valentinovo in je blo fula sweet :D podarila sva si pa pliškote :) letos bo pa dubu prstanček :oops: njega pa sumim da bo kupu kake nasty igračke :lol:
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Feb. 2006 18:55

MissBitch... Ne, si ga ne zasluž... Tko k si ni zaslužu ush mojih besed in poslušanja, k mu je blo bad, mojih misli, daril s pomenom, dejanj k nej bi mu neki pomenla,... mojih neprespanih noči in prejokanih dni... Ne vem zakaj je biuši, kr se še do današnjega dne ni zjasnu (in se žou najbrš nikol ne bo)...

Vem da se marsikomu zdi tak dariu in to biušmu, neumnost, ampak pesmi so o njem in za njega in se mi zdi prou, da jih dobi... Pa ne zato, da bi se kej spremenil, kr se ne bo, ampak js čutm tko, rada bi da bi mu za zmer ostou en tak čis posebn spomin name... na naju... :tear:

Eh, si bom šla na skrivaj kupt kartico pa si jo poslala in bla u tork čis presenečena... :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 07. Feb. 2006 2:28

valentinine's day is not for lovers only, ...nekak tak sem lani dobila en sms od prijateljice pa sem bla ful vesela :) Vlaentinovo naj bi bil pac praznik zaljubljencev, ampak pri nas ni blo lih tak...babe smo sle kam na kaksno tortico pa na srcke napisale kake lepe misli :D (kaj te vem od kje ideje he he)...se mi je pa zdelo kjut...:D tak na izi, prav fajn smo se mele...Letos bom 14.2. prvic prezivela skupaj s fantom...po moje ne bo kaj extra, ker zame je valentinovo vsak dan :love:

mi je pa kul, ko v Europarku srcki s stropa visijo :lach: pa ze : iiiiiiiiiiiiiii :lach:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 07. Feb. 2006 4:32

Jap, cisto skomercializirano. Je pa vsaj en dan v letu, ko sem in ko sem lahko pocukrana :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Łencyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2005
Kraj: Łjuߣjana

Neprebrana objavaNapisal/-a Łencyka » 08. Feb. 2006 0:07

Catharine napisal/-a:midva sva se glih zdej ta vikend z mojim menila, pa bova šla za valentinovo letos v kino gledat Casanovo, pa še v Koloseju so cenejš karte k pride valentinovo glih na torek :D

hihi..kok si pametno premisnŁa :)
jst pa bom verjetn kupiŁa medija Me To You :flower:
Men so fulllll ušeč...pa mogoče še kkšn parfumnčk zdravn..
pa nemislm se kej preveč zapravŁat..
vaŁentinovo je pač VaŁentinovo..važn da spŁoh maš osebo s katero si Łah deŁiš dobre in sŁabe trenutke..
VaŁentinovo je verjetno (poleg prazniak trgovin :)) še zato da se zavemo da imao ŁjubŁjeno osebo oz. če je nimamo..naj se ne prepustimo samoti.. :bussi:
mejte se Radii
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Feb. 2006 11:34

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lizzie » 08. Feb. 2006 13:55

hmm.. zj sm dubila idejo da bi mu kupla tortico u obliki srcka :razz: k vem kje jih vsako leto majo... bom sla pa pogledat u kranjski kolacek tk majo mmmmm tortice :P pa se men jo bo kj dal.... hihi hecam se :D jst hujsam :!: zmer prevec zapravlam.. bomo vidl ko bo letos. sj ma cez tri tedne pol ze roj dan...
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 08. Feb. 2006 21:29

js tut drgač lih ne maram valentinovega, iz principa ker je toooolk faking skomercializiran... :roll: ampak, ne morm pa lih mimo njega no :D

sploh dragi mi je že reku, da greva neki pojest, tko da valda ne morm pol js kr ignorirat usega skupej...
no pa sm se odločla, d bi mu spekla kšne piškotke :) pa me sam zanima, a ma kera mogoče kšn fajn recept - po možnosti d so prow valentinovi piškotki :?: :?:
fuuul bi bla hvaležna..tko da res hvala hvala :D .
Uporabniški avatar
marlynka.z.diamanti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2005
Kraj: cuba*

Neprebrana objavaNapisal/-a marlynka.z.diamanti » 08. Feb. 2006 22:02

men gre ta praznik blazno na živce.vsi delajo en halo iz tega.preveč je skomercializiran(uf....sm se namučla :P ).zakaj bi si mogla sam en dan v letu na poseben način izkazat ljubezen???če maš nekoga rad ga maš skoz pa mu lahk kupiš al pa ga presenetiš če je 14.2.,23.3 al pa 4.6.(kr eni datumi).sploh nima veze.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Feb. 2006 22:12

Mojga pa nebo za valentinovo :( bo v Vipavi :( :( :(
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 08. Feb. 2006 22:15

Hely_3 napisal/-a:Mojga pa nebo za valentinovo :( bo v Vipavi :( :( :(

Zakaj pa Vipavi? A grejo na teren?
Dobr, da je moj na bolniški :D
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]