Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 12. Feb. 2008 15:15

Smreka napisal/-a:
Ryu napisal/-a:smreka, kje točno maš ti tole štacunco? mogoč pa kšno idejo za darilčk dobim...

na kokrci u kranju :) to je če greš iz centra prot vojašnici potem pa še mal naprej, na levi strani... ti dam tel.?

uuu finoo :) u kranju sem pa vsak dan, tko da morm res pogledat pred valentinovim..
povej mi če maš u trgovini kakšne škatle, da vanje lahko zapakiram piškote? rabim eno lepo škatlo (po možnosti v obliki srčka, če je že valentinovo) pa je ne najdem nikjer :))
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 12. Feb. 2008 17:33

Mene pa moj pelje na romanticno vecerjno na valentinovo :hearts: Ceprav se vedno ne vem, kaj naj mu kupim.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 12. Feb. 2008 20:44

midva pa ne veva ka nj delava?! darila mi niso pomembna, sam kj posebnega bi pocela....kasna ideja? :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 12. Feb. 2008 20:47

hhh....spečta torto in se jo noro najejta... :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 12. Feb. 2008 20:50

inaa napisal/-a:midva pa ne veva ka nj delava?! darila mi niso pomembna, sam kj posebnega bi pocela....kasna ideja? :wink:

Lohk gresta na uno organizirano sankanje, v terme, v kino, bowlat, v kasno novo restavracijo - indijsko, afrisko,mehisko, kitajsko...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 12. Feb. 2008 20:59

tanika* napisal/-a:men je moj reku, da mi bo kupu neki iz mercatorja in to zadni dan..me prov živcira s tim..vedno dobim kej iz mercatorja..pa skor vedno je pliško...včasih bi se pa loh vsaj mal potrudu :/

moj ponavad najde rešitev za obletnice in podobne stvari na petrolu :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 12. Feb. 2008 21:00

No čeprav nedam nič na valentinovo mi je malo žal, da nebova skupej ker moram delati :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 12. Feb. 2008 21:05

Moj mi je pa že ene 5x omenil, da je v četrtek Valentinovo, da že ima darilo zame (jaz zanj še ne) in da pride v četrtek popoldan k meni, da nekam greva. Je prav smešen, ko mu to toliko pomeni. :D :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 13. Feb. 2008 8:42

densy napisal/-a:
tanika* napisal/-a:men je moj reku, da mi bo kupu neki iz mercatorja in to zadni dan..me prov živcira s tim..vedno dobim kej iz mercatorja..pa skor vedno je pliško...včasih bi se pa loh vsaj mal potrudu :/

moj ponavad najde rešitev za obletnice in podobne stvari na petrolu :D

se da tudi tu kaj najti. petrol: za tiste, ki cenijo dobro čokolado (npr. moja mama) je bajadera odlična izbira. prav tako tudi ferrero rocher.

v mercatorju pa se prav tako kaj najde. in ne samo pliško (ki so meni čist brezvezna darila, razen za otroke)... npr. jagode, sladki greh in smetana. da mi že samo jagode prinese, sem njegova :D ... saj ni nujno, da je nekaj za spomin... to smo itak dobile za božička, ne? :D
SasoP
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a SasoP » 13. Feb. 2008 12:26

Tudi midva se nekaj posebno ne obdarujeva, ponavadi greva na kakšno boljšo večerjo, če seveda ni že vse zasedeno, al pa na kak krajši dopust v zdravilišče ali na morje. Letos vse to odpade, ker oba delava :evil: :cry: , jaz celo noč, moja draga pa pride ob 10. zvečer domov. Letos torej odpade, bova drugo leto duplirala.
Sem pa našel enih par idej za vse tiste ki si kaj kupujete.
http://www.go-design.si/blog?bid=109
Pa lepo praznujte, vsi tisti ki boste fraj. :love:
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 13. Feb. 2008 12:58

jst pa še zmeri nevem kaj mu podarit za valentinovo... :( kaka ideja?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Feb. 2008 13:38

Js že par dni vem, kaj bom dobila :wink: ... Sm neki na velko razkladala o tem, moj se je začeu rahlo sumlivo smejat, js sm ga "napadla" in kr se je zbau, da se bo uneu prepirčič, se je izdou. Ah, šibek je, šibek :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 13. Feb. 2008 14:42

Midva pa ne greva na na spa razvajanje, ampak nama je moj ati rezerviral in placal vikend na Rogli. Tko, da mi je to še boljše.

Tako, da če bi katera sla v sunny spa, naj me kontaktira.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 13. Feb. 2008 18:19

Midva tudi nisva preveč za darila in to .... se pa greva malo razvajat - nekaj dobrega pojest in popit, potem pa kar domov na toplo pogledat kak film ...
ful bi blo idealno če nebi blo treba v petek zjutraj zgodaj vstat in it na šiht :?
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 13. Feb. 2008 18:27

Uh jez sm pa letos kr standardno foro vzela: boksarce in čestitko :wink:. Sej spodnjega perila ni nikoli preveč! Drgač sm pa kupla še ene lučke v obliki srčk, tako da če jutri pride, bom romantiko zganjala haha :lach:.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov