Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Midva greva pa v spa center na skupno masazo, piling in kleopatrino kopel.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Kr drago je, okol 90€ na enga, sam kaj cs, sej ne hodva vsak let. Tko, da sva rekla da si bova mal vec prvoscla
Drugac pa spa Sunny v Ljubljani, ful lepambient, sam drago k pr*****. Pa punce ze vse je zaseden Midva sva dobila datum 17.2, ker je prej vse polno.
Drugac je pa ful hud program. Prvo mas piling celega telesa, nato te zmasirajo - oba naenkrat, pol mas pa se kleopatrino kopel - med pa se neki.
Upam, da bo dobr.
Drugac pa spa Sunny v Ljubljani, ful lepambient, sam drago k pr*****. Pa punce ze vse je zaseden Midva sva dobila datum 17.2, ker je prej vse polno.
Drugac je pa ful hud program. Prvo mas piling celega telesa, nato te zmasirajo - oba naenkrat, pol mas pa se kleopatrino kopel - med pa se neki.
Upam, da bo dobr.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
jaz ga bom najbrž povabila v restavracijo... tam se vsaj pogovoriva, jeva nama dobre stvari, ki jih drugače ne vsak dan... sva skupaj, po večerji bo ena vroča kopel in ...
sicer pa jaz nisem za neko zapravljanje, sploh ne za valentinovo. večerja se mi zdi dobra zadeva, mene pa se da zadovoljiti že z jagodami
sicer pa jaz nisem za neko zapravljanje, sploh ne za valentinovo. večerja se mi zdi dobra zadeva, mene pa se da zadovoljiti že z jagodami
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Ok, men je valentinovo oh in sploh lep dan!!!! Mislim ja, skomercializirano, bla, bla, bla...a vseeno mi je všeč!!! In ravno zato obupujem ker sem SAMSKA!!!!! katastrofa, ja.... Nevem, najbrž si bom šla jutri sama kej neumniga kupit da se malo potolažim....
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jao Smreka kašne lušne stvarce maš!!! Zlo kjut - sm zihr, da bi kej najdla (zase, he he)...Zakaj raj ne odpreš še ene podružnice u Lublani, m...?
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Hm... ok, da si ravnodušen do valentinovega zastopim sam, da ga pa sovražiš?!
Men je čist fletn en tak srčkast dan ... najbolj všeč mi je blo pa še v OŠ, k si bil ves vesel, če si dobil kako skrivno pisemce od simpatije
Men je čist fletn en tak srčkast dan ... najbolj všeč mi je blo pa še v OŠ, k si bil ves vesel, če si dobil kako skrivno pisemce od simpatije
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov