Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
MIGRENA napisal/-a:Jest sm pa včeraj v Mercatorju vidla take ful dobre dost velke plišaste žirafe s srčkom v roki, ooooo kok so fletne (ja vem otrok sem ).
Js sm mojmu lani kupla tole žirafco, k je res kjutkana, lepa, velika in morm rečt da je biu zlooooo veseu, žirafca pa krasi negovo postlo Men je takuj padla v oči, k je tko velika, pa tiste njene douge rokce
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sam k si na drugem koncu k jst.. Sicr pa ne vem jst bom sam eno malenkost,če že bom..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
tanika* napisal/-a:sm00tka kje si pa kupila tak obesek..js že dolgo iščem neki podobnega pa nikjer ne najdem če ti ni problem delit info z ostalimi
am ja kupla sm ga v nami v centru lj upam da ga boš našla
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
gregalina napisal/-a:Smreka napisal/-a:Ej bejbe.. a jst tle lahk kje delam reklamo za izdelke za valetinovo? Mislm da nam banana pa to? Jst mam tud luštne stvari
Daj prilepi kakšno slikco, da vidimo, kaj lepega imaš.
zdej bom izpadla čist bedna sam ne da se mi iskat - kako točno prilepim sliko ki je na compu?
hvala
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
samosvoja.1 napisal/-a:Jst razmišljam o knjigi 5 jezikov ljubezni.
Odlična knjiga. Jaz sem jo pravkar prebrala. Bi rekla, da je odlično darilo za partnerja, ki rad bere. Čeprav moj dobi nekaj drugega
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov