Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
jzz mam pa rada valentinovo...sej vem da je čist pocukran, sam kkšn dan v letu pa more bit ane uglavnem in sm mu kupila obesek za ključe od me to you, k se odpre in daš notr slikco. zdej pa če mi svetujete a nej dam notr najino slikco? al samo mojo? al sploh nubene al kaj
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Tole bo moj devilsh dariučk, čeprou sva šla mogoče narazn ...
Nekaj iz trgovine, nekaj z interneta, nekaj iz domače zakladnice in nekaj iz srca .
Nekaj iz trgovine, nekaj z interneta, nekaj iz domače zakladnice in nekaj iz srca .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Aloha tega srcka sipa kupila na netu ane? Ful je dobr. Pa upam, da se bosta cimprej pobotala.
Drugac je pa men valentinovo cist ql. Kaj mu bom kupla pa se ne vem.
Drugac je pa men valentinovo cist ql. Kaj mu bom kupla pa se ne vem.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Meni valentinovo nikoli ni pomenilo nič posebnega, dan kot vsi drugi, je pa res, da fantu takrat skoraj vedno nekaj podarim ali ga nekam peljem, če ne zaradi drugega že zato, ker je dan zaljubljencev in mava izgovor da kam greva med tednom tud letos bova to izkoristila za kak potep na Bled in pol kakšno večerjo v Kitajski. Obetam si eno vrtnico, jz pa njemu še ne vem kaj bom zrihtala.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Aloha ful kjutkan tole Jst bi tud to mela.
Ja men valentinovo drgač tud ne pomen velik,sam usejen mi pa velik pomen to da se moj spomne pa tud če mi sam lupčka da al pa eno rožico spotoma nek utrga ( sam pozim jih glih ni velik). Letos mu sploh ne bom nč omenjala, kr nj se sam spomne..če se pa ne bo pol bom šla pa v jok pa na drevo No ja to ne, sam mal užaljena bom pa bla.
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Ah Valentinovo... Meni je to kr neki. Ga nikoli ne praznujeva. Letos bi sicer dobu enega Hugota od mene, ampak to zato, ker sem ga pač kupla, ker mi je všeč, ne pa z namenom, da mu ga dam za Valentinovo. Vsak dan je lahko Valentinovo
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Mja... Pred resno zvezo, sem vedno hrepenela po tem, da za Valentinovo ne bi bila sama. Ampak odkar sem pa v resni zvezi, mi je pa za ta praznik čisto vseeno. Imava vsak dan svoje Valentinovo .
Vseeno pa... Ker trgovci ponujajo tako ogromno mamljivih stvari (like čokoladni srčki, čokoladni srčki in čokoladni srčki) sem že zahtevala od svojega fanta, da mi mora kupit vsaj eno srčkasto bomboniero! Pa tudi, če je to en teden po Valentinovem, ko bodo vse cene za 50% nižje . V nasprotnem primeru si jo bom pa sama...
Vseeno pa... Ker trgovci ponujajo tako ogromno mamljivih stvari (like čokoladni srčki, čokoladni srčki in čokoladni srčki) sem že zahtevala od svojega fanta, da mi mora kupit vsaj eno srčkasto bomboniero! Pa tudi, če je to en teden po Valentinovem, ko bodo vse cene za 50% nižje . V nasprotnem primeru si jo bom pa sama...
-
samosvoja.1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst razmišljam o knjigi 5 jezikov ljubezni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov