Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
am,jz letos za valentinovo ne bom mojm kupla ničesar.no razen če šteje rdeča vrtnica na njegovi postelji s sporočilcem? mislm, da je to bol dan za romantiko.včas sm dajala darila, sam se mi zdi da ljubezen lažje pokažem s čustvi in romantiko.tak da bom letos prpravla sama romantično večerjico, ga razvajala celi dan, v postelji bo dobil sporočilce z rožico,kaj bo pisalo ne povem,....
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
amyZ napisal/-a:am,jz letos za valentinovo ne bom mojm kupla ničesar.no razen če šteje rdeča vrtnica na njegovi postelji s sporočilcem? mislm, da je to bol dan za romantiko.včas sm dajala darila, sam se mi zdi da ljubezen lažje pokažem s čustvi in romantiko.tak da bom letos prpravla sama romantično večerjico, ga razvajala celi dan, v postelji bo dobil sporočilce z rožico,kaj bo pisalo ne povem,....
ja men se zdi to velik bolše kot pa da kupuješ ne vem kaj
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ne praznujem sploh. Valentinovo je dan, ko sem s prijatelji na pivo. Vedno bil in vedno bo. Tudi, če sem imela partnerja, ga za Valentinovo nisem videla. Iz principa. Komerciala. Sorry sam dajt dnar za take in drugačne srčke?! Če imam človeka rada, mu to povem in pokažem vsak dan. Ne rabim praznika za to, ker je takrat vsak dan praznik.
Torej letos pivo s prijatelji. Tradicija.
Torej letos pivo s prijatelji. Tradicija.
bounce around kai like bunniez
- lubika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2004
100 ludi 100 čudi... meni pa se zdi prav da je en dan v letu prav namenjen ljubezni...Tudi meni niso všeč medvedki s srčki pa ne vem kaj ampak imam raje če se partner zjutraj zbudi pred mano, odhiti v mesto po vrtnico in me prebudi z lubiom in sporočilcem na postelji itd. Razmišljam da bi ga letos kam odpeljala npr. v kakšne terme na kopanje v mrzlem zimskem dnevu in savno ali nočno kopanje s šampanjcem in svečkami, morda v kakšen neznani kraj ali pa preprosto na sankanje in čaj in polno takih idej katerih namen je da bova dan preživela skupaj da se bova imela rada in da bova obstajala samo on in jaz...
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
No, jaz sem že malo v "love mood" z mojim avatarčkom. LoL
Drugače sem itaq celi čas zaljubljena, ampak valentinovo se mi na trenutke zdi preveč "overrated" praznik, zato ne kupujem ravno nekih dragih daril, ampak raje kaj naredim sama ali pa res kupim kako malenkost - glavno da je iz srca.
Drugače sem itaq celi čas zaljubljena, ampak valentinovo se mi na trenutke zdi preveč "overrated" praznik, zato ne kupujem ravno nekih dragih daril, ampak raje kaj naredim sama ali pa res kupim kako malenkost - glavno da je iz srca.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- Łencyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2005
- Kraj: Łjuߣjana
bucka81 napisal/-a:jaz pa obožujem svečke v spalnici pa diskretno svetlobo pa šampanjček in seveda ljubljenje z mojim dragim
oooo men tut to ful hudoo
Kaj pa da daš kkšn parfumčk..u mislih mam un ta zelen on lacoste..
mejte se Radii
-
lizzie - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Kranj
ohhhh jst tud ne vem se kaj kupt / prpravt mojmu dragemu tko da RAZPISAT SE!!! HITRO!!! Jst pa morm priznat da ne glede kako skomercializiran naj bi bil itd. je vseen VALENTINOVO! sj mas vsak dan valentinovo lahko, samo to vcasih tud ni mogoce an? to so samo iluzije. a je vsak dan vse ql, vsi so dobre vole, vsi so zaljubljeni? ja fakin shit kdo se je spomnu to. sigurn nis kr vsak dan ves tko.. valentinov no zato mi je ful lepo pa to k morda se kdaj zgodi da malce pozabis na to... ker se prevece obremenjujes z drugimi recmi. drugace mi je pa ful huda ta ideja z nepodpisanim sporocilcem. ceprov bo vedu od koga je bomo vidl... sam za tipe je mal tezko kupvt al ni no?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst se od vseh valentinovih z bivšim najbolj spomnim enega, ko je bil on bolan in sm pršla jst k njemu iz Lj., s faksa in mu prnesla eno tortico v obliki srčka. Vem, da e bil ful vesel, sej pol sva jo itak skupi pojedla..
od njega sm pa jst vedno dobila vrtnico, včasih kako kozmetiko ali sladkarijo.
Pol na koncu, zadnja leta, sploh nisva več posvečala temu tolk pozornosti, aja, enkrat me je peljal na eno ful drago večerjo.
od njega sm pa jst vedno dobila vrtnico, včasih kako kozmetiko ali sladkarijo.
Pol na koncu, zadnja leta, sploh nisva več posvečala temu tolk pozornosti, aja, enkrat me je peljal na eno ful drago večerjo.
-
trnuljčica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
Men gre pa valentinovo na živce ... verjetn ker nimam srčka ob seb ... ne vem zakaj ampak vsak let se mi ravn okol valentinovga zgodi, da use razpade
Drugače je pa valentinovo praznik trgovcev, ker fajn zaslužjo na naivnosti useh drugih ... se mi zdi da je majhna malenkost velik bol dobordošla, kot pa da tip zaprav na tone denarja ...
Drugače je pa valentinovo praznik trgovcev, ker fajn zaslužjo na naivnosti useh drugih ... se mi zdi da je majhna malenkost velik bol dobordošla, kot pa da tip zaprav na tone denarja ...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Hm kaj pa jst vem. Pač ne pomen mi glih zej neki ful velik, sam še zmer bi pa rada ta dan preživela z mojmu ...
Lansklet mi ta dan ni bil nč posebnga, ker je bil lubi bolan ... tko da sva mela valentinovo kšn tedn kasnej. Glede daril ... če mu bom kej kupila, bo to kšna čokolada, pač ena malenkost. Mu bom raj kej druzga prpravla in ga razvajala. Ampak sej radi se mormo met vsak dan ... se vsak dan znova stiskat in met valentinovo skos
Glede tega pa da je to dan trgovcev ... sej kater tak praznik pa ni, od božiča naprej. Tko, da valentinovo ni nobena izjema.
Lansklet mi ta dan ni bil nč posebnga, ker je bil lubi bolan ... tko da sva mela valentinovo kšn tedn kasnej. Glede daril ... če mu bom kej kupila, bo to kšna čokolada, pač ena malenkost. Mu bom raj kej druzga prpravla in ga razvajala. Ampak sej radi se mormo met vsak dan ... se vsak dan znova stiskat in met valentinovo skos
Glede tega pa da je to dan trgovcev ... sej kater tak praznik pa ni, od božiča naprej. Tko, da valentinovo ni nobena izjema.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov