Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Feb. 2007 18:02

laram napisal/-a:
16.2. greva na koncert Gibonnija & Neishe. :P :hearts:

kje je??? :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 07. Feb. 2007 18:16

Danes sem šla v papirnico po nekaj pa sem naletela na en kup nekih srčkastih plišastih stvari (svečniki, medvedki....) :? sploh si ne znam predstavljat kaj si folk začne s tem...še dobro da meni tega kdo ne da ker bi mi blo res čisto mimo.
Houd de wereld tegen
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 07. Feb. 2007 18:17

ampak je resnično zanimivo brat ene komentarje, kako vas moti Valentinovo, koliko je preveč kiča naokoli ... po drugi strani pa praznujete Noč čarovnic (jao, ker idiotizem :roll:), pa Božička (Slovenci smo imeli vedno in še vedno imamo samo dedka Mraza, Božo je pa zame samo karakter iz Coca-Colinih reklam :roll:) ... to nam je vse prinesla draga teta Amerika ... dejmo potrošnjo povečat, spomnimo se kak blesav praznik ... in smo dobili Valentinovo ...
in seveda, vsem gre na kozlanje, potem pa vse vesele in skakajoče razlagate kako ste dobile rožico, pa čokoladko ... sej vem, jaz sem ista ... sej se tukaj ne gre za to, da se ljubezen kaže vsak dan ... gre se za to, da se nekateri moški vsaj za Valentinovo spomnijo in kupijo rožico ... pa pismo, če jim je treba za to praznik, pa naj ga imajo ... :lach:
osebno sem proti darilom, ampak ko pa vidim vse tiste tipe z rožicam, pa dekleta s šopki, ma pa kar razneži in razžalosti, če ga jaz nimam ...

mi gre pa resnično na živce, ko vidim vso tisto kramarijo po trgovinah ... toliko enih, citiram Tamalo, dastkolekterjev ... brezvezne krame ... tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ... ;)
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 07. Feb. 2007 18:20

Jochie napisal/-a:
laram napisal/-a:
16.2. greva na koncert Gibonnija & Neishe. :P :hearts:

kje je??? :eek: :eek: :eek:

Dvorana Tabor, Maribor, ob 19 uri. Karte kupiš v Kompasu ali Big Bang-u. Če imaš namen iti pohiti z kartami ... :wink:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 07. Feb. 2007 18:25

bejbika napisal/-a:
mi gre pa resnično na živce, ko vidim vso tisto kramarijo po trgovinah ... toliko enih, citiram Tamalo, dastkolekterjev ... brezvezne krame ... tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ... ;)

Točno to sem misnla...rožica je čisto ok, alpa kakšna čokoladica, to je potrošno :D Te stvari ko pa samo ležijo pa...groza :?
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 07. Feb. 2007 19:01

Upam, da bojo letos prodajal kšne dobre tortice v obliki srčka :D kej več ne mislm zapraulat.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Feb. 2007 20:00

bejbika napisal/-a:...tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ... ;)

:rofl: izjava tedna, upam da bo tole prebral pa ti res prnesu to. Ampak klinc kilo svinjske ribce tud jst prec zamenam za polomleno šalco :lach:
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 08. Feb. 2007 10:01

Le Ann napisal/-a:Hm, kakšen bo pa letošnji valentinov večer???:gruebel:

Jst ,televizor pa tri kile čokolade. :jump:

Aham, jst isto - romantika na vrhuncu :rofl:
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pikovita » 10. Feb. 2007 11:10

midva si pa kupva kej....pa dobr, sej si tud drgač, ne sam za valentinovo, ampak tko....mi je lepo, da se na ta dan tud izkaže pozornost...
sem pa čist brez idej kaj kupit, ker greva čez dva dni u toplice in bova za valentinovo tam, pa mi zmankuje časa :?
ideje??
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2006
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca malinca » 11. Feb. 2007 12:24

:motz: pa valentinovo, če sem itak sama..
naj hitro samo mine ta dan..grr
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 11. Feb. 2007 13:32

Recimo,da bom vesela s tortico al pa z rozico al pa z nicemer...U slabo voljo me spravijo bedarije k so narjene za valentinovo...srcki itd itd itd...kretenizem...
ne praznujem valentina, bozica in noc carovnic :oops:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 11. Feb. 2007 13:55

Najlepše je darilo samo ena rožica al pa ena malekost ki se je sam potrudil...Že en poljubček je dovolj :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 11. Feb. 2007 14:49

bejbika napisal/-a: ... tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ... ;)

jooo si me spomnila :D
pred dvema letoma (se mi zdi) sma se s fantom zmenila, da si neboma kupovala kičastih stvari ipd..in ker je on res ful fan pršuta sem mu kupla narezan pršut pa sir in kruh in sma mela svoje valentinovo :lol:
čistooo navdušen je bil :cool:
_yaa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _yaa_ » 11. Feb. 2007 17:50

to kar se dogaja za valentinovo to je usega preveč.... trgovine so use v srčkih...pa saj to je le nek materialnega ti pouštrčki, igračke, šalčke. če se mate res radi je lahk usak dan valentinovo. sploh pa to ni slovenski praznik....a se slučajno za kak slovenski praznik dogaja tok da je po vseh trgovinah use polno spominkou...ti ''uvoženi'' prazniki kot so valentinovo, noč čarovnic itd. se mi zdi da to ljudem več pomeni kot pa nek slovenski praznik, ki slovencem res nekaj pomeni.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 11. Feb. 2007 18:06

jst zdle ustwarjam že ceu wikend..sam mam itq še ceu tedn cajta k se widwa šele nasledn wikend.. Upam d bo ratal tko k jst hočm :freude:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov