Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 842 prispevkov
• Stran 3 od 57
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57
Naslednja
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Tkole bom rekla, ja, je marketinška poteza, prinesena iz Amerike. In, ja, veliko slajše je prejeti in dajati malenkosti (ne mislim materialne) na nepomemben dan, oz. takrat ko si to želiš pokazati ali takrat ko to oseba potrebuje. Ampak vseeno, tako kot je že ena napisala, ko greš mimo vseh teh izložb, ko je vse rdeče, ko te od vsepovsod gledajo plišasti medvedki... Ne vem, mene not potegne in bi kr vse pokupla in mu znosla tja. Js si takrat ko to vidim ne morm rečt, prekleti prodajalci kok bojo zaslužl, ampak pomislim na vse kaj drugega. Podobno kot za božič, tudi takrat bi lahko spluvala vse smrekce in podobno pa jo vseeno najraje okrasim s svojo družino.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js sem pa sama nase ponosna, ker sem za prihajajoče Valentinovo celo uspela predčasno kupiti darilce. Ponavadi je vse zadnji, zadnji trenutek...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
steLLcy napisal/-a:Tkole bom rekla, ja, je marketinška poteza, prinesena iz Amerike. In, ja, veliko slajše je prejeti in dajati malenkosti (ne mislim materialne) na nepomemben dan, oz. takrat ko si to želiš pokazati ali takrat ko to oseba potrebuje. Ampak vseeno, tako kot je že ena napisala, ko greš mimo vseh teh izložb, ko je vse rdeče, ko te od vsepovsod gledajo plišasti medvedki... Ne vem, mene not potegne in bi kr vse pokupla in mu znosla tja. Js si takrat ko to vidim ne morm rečt, prekleti prodajalci kok bojo zaslužl, ampak pomislim na vse kaj drugega. Podobno kot za božič, tudi takrat bi lahko spluvala vse smrekce in podobno pa jo vseeno najraje okrasim s svojo družino.
Jst se čist strinjam s Stellčiko
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
po pravici povedano - mi je vseeno za Valentinovo, sam je lepo vidt, če dobiš vrtnico, ker men je bed gledat vse tiste hepi kapls k nosjo punčke vrtnce v roki, jst pa nč
no, moj zna bit kr pozorn glede tega ... bomo vidl letos ... js sej je skomercializirano, sam je najs
no, moj zna bit kr pozorn glede tega ... bomo vidl letos ... js sej je skomercializirano, sam je najs
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
evo, ravn dons sem gledala ta novi prospekt od Mercatorja, in vse pocukrano z valentinovimi darili....
ne stekam, ce se so res odlocil, da bomo tudi mi prevzeli ta praznik, potem je najboljs da se drzijo/drzite/drzimo tistega naosnovnejsega pri tem prazniku, ki izhaja iz Velike Britanije :
da se za Valentinovo podari samo mala bonboniera in poslje cestitka (pa se ta naj ne bi bila podpisana), in to je bistvo Valentinovega ...
ne pa vse to sranje s srcki in raznimi bedarijami....
ne stekam, ce se so res odlocil, da bomo tudi mi prevzeli ta praznik, potem je najboljs da se drzijo/drzite/drzimo tistega naosnovnejsega pri tem prazniku, ki izhaja iz Velike Britanije :
da se za Valentinovo podari samo mala bonboniera in poslje cestitka (pa se ta naj ne bi bila podpisana), in to je bistvo Valentinovega ...
ne pa vse to sranje s srcki in raznimi bedarijami....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
tehtnicaJM - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Vse je res in prov...trgovski praznik, uvožen iz amerike....ampak za eno malenkost ali pozornost ne bo nikogar pobralo...valda da ni potrebno zapravljati kupe denarje...ampak važn da se vsaj spomniš, da je praznik zaljubljencev...
Jaz sem lani naredila sama okvir za sliko (če ga kupiš je cca 500sit), dala narest najino najlepšo sliko, ki naju spomina na prejšnje leto in v kotiček napisala da ga ljubim...ni veliko ampak fuuuu lepo in zelo je bil vesel...
...prejšno leto sem nama pa kupila 2 kristalna kozarca, ki upam da bosta dolgo zdržala, pa en šampanjček in ga pričakala v postelji...
malenkosti in pozornost vsi rabimo, pa lepo Valentinovo vam želim...
Jaz sem lani naredila sama okvir za sliko (če ga kupiš je cca 500sit), dala narest najino najlepšo sliko, ki naju spomina na prejšnje leto in v kotiček napisala da ga ljubim...ni veliko ampak fuuuu lepo in zelo je bil vesel...
...prejšno leto sem nama pa kupila 2 kristalna kozarca, ki upam da bosta dolgo zdržala, pa en šampanjček in ga pričakala v postelji...
malenkosti in pozornost vsi rabimo, pa lepo Valentinovo vam želim...
Ostanite zvesti sebi...
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
uršy napisal/-a:Jochie napisal/-a:uršy napisal/-a:Jochie napisal/-a:ti bi pa lahko naslov teme napisala malo bolj normalno...(beri: nimamo vsi na forumu tlinajst let).
....skor 40 pa tut ne
se vedno 33 prosim! sicer pa z leti nisem obremenjen, z razliko od nekaterih!
aja, pa punco imam mlajso od tebe, to pa tudi nekaj pomeni o mojih letih, kajne? :D
Ko se enkrat dec začne hvalt z veliko mlajšimi puncami in lubicami, je že kr zlo str z. se tko počut
u kera kajla je kr mene zabolel
men je valetninovo čist uredu se pač se mal dodatno potrudiš za svojega partnerja in mu narediš kakšno presenečenje sploh če se bolj mal vidta.
sicer še razmišljam pa nimam neke hude ideje. vi pa tut nč ne pomagate. berem tale topik sej kul no če je praznik pripeljan iz amerike in je oh in sploh za nekatere bruh sam res no, ste k ene kokoši k ponavljajo ena za drugo- sori. vsi govorite eno in isto k da ni blo že dostkrat povedan u 3 STRANEH!!!!ka ste dolgočasni. zakaj pol sploh odgovarjate če znate sam pluvat?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
K vidm to temo, se mi vsakič začne pet un komad z reklame za Mobitel, al kaj je blo.. - Vsak dan je valentinovo
Vsak dan bi mogu bit lep, tole so res čist preveč skomercializiral, sam priznam, tut men bi blo čist fajn neki malga dobit. Sam valda nč pretiravanja!
Vsak dan bi mogu bit lep, tole so res čist preveč skomercializiral, sam priznam, tut men bi blo čist fajn neki malga dobit. Sam valda nč pretiravanja!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
hmm če bi mela tipa bi mu napisala pismo to je pa to
Prvi neprebran prispevek • 842 prispevkov
• Stran 3 od 57
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57
Naslednja
Kdo je na strani