Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 29. Jan. 2007 18:01

BLUBABY napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:jst pa še razmišlam kaj bi..kakšno malenkost, ne bom pretiravala :D Mogoče bom nardila album iz najinih fotk..ubistwu cel album nardiš sam, sm v merkatorju widla zanč :D al pa kakšnga medvedka..ne vem še čist

ŽuŽa mi prosim lahko kej več poveš o tem albumu?A to album kupš, potlej pa slikce notr daš al kako drgač?Hvaaalaaa.. :wink:

Ubistwu album je kr dost welik..zrawn dobiš nalepke, barvne liste, bleščice, šablone..in pol vse oblikuješ tko kot sam hočš:) tud zunanjost ker na zuni je črn..Jst bom pomoje nardila album tko v obliki zgodbice :D Od takrat k sva se spoznala do zdy :D. Stane pa tm okol 500sit( pocen ja :D )
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 29. Jan. 2007 18:10

ŽuŽa napisal/-a:jst pa še razmišlam kaj bi..kakšno malenkost, ne bom pretiravala :D Mogoče bom nardila album iz najinih fotk..ubistwu cel album nardiš sam, sm v merkatorju widla zanč :D al pa kakšnga medvedka..ne vem še čist

v kermu merkatorju si pa to vidla? :)
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 29. Jan. 2007 18:15

u kamniku in v domžalah. Drgač pa wrjetn prodajajo v vseh merkator centrih po sloveniji. :D
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 29. Jan. 2007 18:47

js mam pa izpit takrat :evil: pa ga ne bi rada prestavlala... tko da ne vem kak nama bo uspel bit sploh kej skupi...ampak se bom potrudla da bova, zdle se skor nč prav ne vidva..
drgač pa še razmišlam, kaj bi mu... eno ful posrečeno slikico mava, to bi mu skor mogla dat v okvirju... sam čakam če mi še kaj bolšga na pamet pade... pelat ga bo treba na sneg igrat se :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 29. Jan. 2007 19:03

leychy napisal/-a:hello, ker bo kmal 14. februar me zanima kako vi sprejemate valentinovo? men se zdi sicer ql, sam je to že čist preveč trgovska poteza...sej če se mata dva rada je vsak dan valentinovo, sam pol greš pa tko mal čez mest pa pol te izložbe, k pol kr morš neki nabavt...ka vi mislte? :love:

Se čist strinjam. :wink:
Če vsi poklanjajo kaj partnerju, že prav čudno zgleda, če ti ne. Brezveze... :roll:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 29. Jan. 2007 19:49

Ne praznujem, ne podpiram, vse skupi se mi zdi brezveze, sploh nemaram pretiranega obdarovanja ob vsaki glupi priložnosti, najbolj pa sovražim amerikanizacijo in zatorej zavračam darila.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 30. Jan. 2007 8:54

Sj ni mišlen da kupuješ ne wem kakšna darila, malenkost in to je to :) Sicr je res amerikanizacija..sam je pa lepo če se nekdo spomne nate :D
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 30. Jan. 2007 9:17

jah nekej skor moraš kupit.... čeprav je skomercializirano vse skupej je še zmer lepo...sj je ja praznik ljubezni:)
sm ma kaka kako idejo kaj kupit? (frišna zveza še)
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 30. Jan. 2007 14:52

Kva pa vem, kšn laptop al pa saj 19" LCD monitor, kkšn dobr MP3 predvajalnik... Dost opcij je... :twisted:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 30. Jan. 2007 16:07

panasonic, v tem stilu bi tudi za mojega blo idealno darilo (elektronika) :D . aja, pa kakšne felne, nove gume... :grinsevil: . hehe, malo heca.

na začetku zveze je kar težko, ampak boš že kaj našla. če ne drugega, pa kak ogled filma v kinu, ali pa gresta kam v restavracijo... sicer pa sama veš kaj vama je všeč in kam rada zahajata.

jah, je res, da je vsak praznik postal razlog za zapravljanje, ampak kakšno malenkost je "treba" podariti ----> malo pozornost. recimo milka :hearts:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 30. Jan. 2007 16:09

Ma ja že se že neki kupuje kaka malenkost ala čokoladica v obliki srčka, čist simpatično. Midva kot sm že rekla bova šla sam na kako tortico pa nč druzga. Ker men osebno to nč kej dost ne pomen, njemu pa tud ne.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 30. Jan. 2007 16:11

ja saj... vidiš, mogoče pa ga jaz povabim na tortico. samo mislim, da mu bo bolj pasal hamburger :D :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 30. Jan. 2007 19:26

Jaz bom pa po tradiciji verjetno dobila kakšno čudovito zaranžirano vrtnico. :hearts: No, lani sem dobila za spremembo kakuts. :lach: S tega so se sicer vsi smejali, ampak v bistvu sem velik ljubitelj kaktusov in vedno privlečem domov kakšnega novega, tako da ni blo to nič presenetljivega. :D Letos se tudi ne bi branila kakšnega. :P Drugače si pa podarjava malenkosti - rože, čokolada...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 30. Jan. 2007 19:42

Midva sva pa rekla da bova šla na pico :) vem neobičajen za valentinovo, sam na tortico ne morva k eden ne sme jest sladkega..greva pa tja k majo res najhujše pice, k se mi jo lušta že od takt k sva šla nazadnje tja :cool:

Bo pa dobu vrjetn še kšn mini presenečenje zravn :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 30. Jan. 2007 20:10

Tud pica je čist luštn, mogoče jo bosta pa dobila v obliki srčka ;D

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani