Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
jaz ne vem...
ne vem pa tudi, kaj mojemu kupiti. v bistvu sem mu sama rekla, da si ne bova nič kupovala. itak greva 17.2. v benetke, tak da bo romantično, hehe. malo pozneje, ampak bo.
za valentinovo se mi zdi brezveze nekaj kupovati, mi je boljše npr. da greva kam na večerjo, tak sma vsaj skupaj, pa se kaj pogovoriva. po večerji pa.... :knuddel:
ne vem pa tudi, kaj mojemu kupiti. v bistvu sem mu sama rekla, da si ne bova nič kupovala. itak greva 17.2. v benetke, tak da bo romantično, hehe. malo pozneje, ampak bo.
za valentinovo se mi zdi brezveze nekaj kupovati, mi je boljše npr. da greva kam na večerjo, tak sma vsaj skupaj, pa se kaj pogovoriva. po večerji pa.... :knuddel:
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Jaz bom pa moji dragi za valentinovo verjetno podaril karti za koncert Biagia Antonaccija 6.7.2007 v Palermu. karti za koncert istega pevca 30.6.2007 v Milanu ji je prinesel božiček, čas med koncertoma pa bova porabila za potovanje po Italiji...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz pa že rihtam en povšterček k je reku, da bi ga mel v avtu k je huiček gor...in bo ravno do takrat končan...mislim, da ga bo zlo vesel...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Jochie - Cosmopsiho
ela85 napisal/-a:uuu... v kolikor ji je to všeč, vama bo ziher super! drugače pa, kar drago darilo, ne?
iz palerma bova šla v bari na trajekt v dubrovnik, potem pa do biograda na moru za 14 dni, kjer ima stanovanje.
ocenjujem naslednje stroške:
4 karte 100 eur
gorivo 400 eur
trajekt 150 eur
cestnina 150 - 200 eur
hoteli 500-1000 eur
itd!
samo 1x se živi...
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
ŽuŽa napisal/-a:jst pa še razmišlam kaj bi..kakšno malenkost, ne bom pretiravala Mogoče bom nardila album iz najinih fotk..ubistwu cel album nardiš sam, sm v merkatorju widla zanč al pa kakšnga medvedka..ne vem še čist
ŽuŽa mi prosim lahko kej več poveš o tem albumu?A to album kupš, potlej pa slikce notr daš al kako drgač?Hvaaalaaa..
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
tanika* napisal/-a:js bom pa mojmu kupla šparovček ker zdej evre zbira v eni škatlji sam bi rada enga ful odštekanga pa mal večjiga kot so uni navadni prašički k jih vidiš povsod. a ma kera kkšno idejo kje se jih dobi??
moja mami je v cvetličarni zvonček kupla za dariu res hud šparovček..tko na podstavku so take cevke različne velikosti, in pa za vsak kovanec ena, pol jih pa mečeš notr, zravn maš še neki za mert, da vidš kolk jih je notr..več ti pa ne znam povedat k je blo darilo zavito...je pa ful lepo zgledal
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Jochie napisal/-a:blue eye napisal/-a:
moja mami je v cvetličarni zvonček kupla za dariu res hud šparovček..
skoraj vsaka tretja cvetličarna v Sloveniji se imenuje Zvonček!
Pol ga majo pa v vsaki tretji aja nism vedla..sam ti pa res obvladaš use v zvezi z rožcam pa cvetličarnam
Za dežjem vedno posije sonce!!
- sascha80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
Jochie napisal/-a: koncert Biagia Antonaccija ... karti za koncert istega pevca 30.6.2007 v Milanu ji je prinesel božiček, ....
..aja, Jochie, se spomnim, ja, d si bil ful 'na trnih' za tole darilce...ful je blo o tem napisanga na forumu..
sedaj pa me zanima..in??? kako je to darilce sprejela tvoja draga?? navdušena???
pa upam da nisem preveč radovedna
-
Jochie - Cosmopsiho
sascha, moja darilca vedno palijo!
čeprav....tole s palermom bova najverjetneje spustila...bova raje šla za 3 tedne na morje...
za valentinovo moram še pogruntat...rožice prav gotovo ne bo dobila!
jo bom malo stestiral, me zanima, kako bo sprejela en močan objem kot darilo!
čeprav....tole s palermom bova najverjetneje spustila...bova raje šla za 3 tedne na morje...
za valentinovo moram še pogruntat...rožice prav gotovo ne bo dobila!
jo bom malo stestiral, me zanima, kako bo sprejela en močan objem kot darilo!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst bom pa letos za Valentinovo po dooolgihhh letih prvič sama in bom pomoje kr kkšno prjatlco na tortico peljala ... Sej to tut velja
Drgač se mi pa kozla ob misli na ta praznik ... oooh i wonder why
Drgač se mi pa kozla ob misli na ta praznik ... oooh i wonder why
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov