Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jochie napisal/-a:draga purple...bodi tiho o stvareh, ki jih ne poznaš...
umisli si ti trgovino (cvetličarno), kjer prodajaš stvari, ki imajo omejen rok trajanja. zelo omejen rok trajanja!!! rože (rezano cvetje) moraš imeti v ponudbi, ampak jih moraš prodati preden ti crknejo. crknejo pa hitro! v ceno je potrebno vkalkulirati strošek kala, ki je pri rožah visok. da o drugih stroških ne govorim.
po drugi strani pa ne primerjaj rož s tržnice s tistimi iz cvetličarne, ker je isto, kot bi primerjala yugeca in mercedesa... ne bom se spuščal v strokovne podrobnosti...
tako da bodi tiho, če ne veš, o čem govoriš. tudi jaz se v frizerstvo ne vtikam...
Čisto tako za informacijo joško. Vem da se spoznaš na rože in vse. Ampak kadar kupim rožo rezano ali v lončku v cvetličarni so rože za en klinac. Crknejo v zelo kratkem času. Ko pa kupujem rože na tržnici so rože lepe, zdržijo nepreimerljivo dalj časa.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
larika, moraš znat kupit in izbrat...
nasvet: če kupuješ vrtnico, najprej optično preveriš, kako izgleda. mora biti čimbolj zaprta. če je bolj odprta, pomeni, da je stara. potem primeš spodnji del cveta s palcem in kazalcem ter stisneš. cvet mora biti trd. če je mehak, je vrtnica proti koncu.
ko prideš domov, daš v vazo za 4 prste vode, vrtnico odrežeš pod kotom, najbolje z nožičem. če imaš možnost, daj v vodo kakšno tableto klora.
nasvet: če kupuješ vrtnico, najprej optično preveriš, kako izgleda. mora biti čimbolj zaprta. če je bolj odprta, pomeni, da je stara. potem primeš spodnji del cveta s palcem in kazalcem ter stisneš. cvet mora biti trd. če je mehak, je vrtnica proti koncu.
ko prideš domov, daš v vazo za 4 prste vode, vrtnico odrežeš pod kotom, najbolje z nožičem. če imaš možnost, daj v vodo kakšno tableto klora.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
glede tistih vrtnic ful uporaben nasvet, sploh nism vedla sam jest jih pa zmeri posušim (usaj eno)..
Drgač pa je itak to spet en tak praznik za trgovce, tko da men osebno je ušeč..je pa res, da tko kt je Nia rekla da lahko rožco pa čokolado dobiš usak dan..pač tko je
Drgač pa je itak to spet en tak praznik za trgovce, tko da men osebno je ušeč..je pa res, da tko kt je Nia rekla da lahko rožco pa čokolado dobiš usak dan..pač tko je
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Se strinjam, to je čist komercialno ratal zadnja leta. Sam še vseen je lepo dobit rožico, medvedka, čokoladico, karkoli. Midva bova šla najbrž kr lepo na eno tortico pa je.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
midva pa sva se letos zmenla za home made darila, jaz pa sploh nimam ideje pa še en izpit mam vmes
Če ma kera kako idejo na dan z njo
Jochie meni pa je bil všeč govor o rožcah...pa si dejansko cvetličar?
Če ma kera kako idejo na dan z njo
Jochie meni pa je bil všeč govor o rožcah...pa si dejansko cvetličar?
Houd de wereld tegen
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jochie ni cvetličar sam vem, da se neki ukvarja al z dobavo al s prodajo rožič...
Jochie sorry če sm se kej zmotila
Joj jst pa dobim od stare mame vrtnice in kaj je fora? Po dveh slabih dneh ovene in jio dam potem kar hitr sušit tk, da mam full posušenih vrtnic...Mama cel šopek (21vrtnic) ampak nevem kako nej ohranim...stare so že eno leto in so mi listi kr mal apšlesal
Jochie sorry če sm se kej zmotila
Joj jst pa dobim od stare mame vrtnice in kaj je fora? Po dveh slabih dneh ovene in jio dam potem kar hitr sušit tk, da mam full posušenih vrtnic...Mama cel šopek (21vrtnic) ampak nevem kako nej ohranim...stare so že eno leto in so mi listi kr mal apšlesal
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
×Sweety× napisal/-a:Wiiiiiii.... zame bo ta valentinovo neki spešl..... lih na ta dan bova mela z mojim lubijm 11 mescou tko d se že ful veselim .... kupla mu bom pa najbrš kpno malenkost =)
mi2 bova pa mela pol leta . ja in še razmišljam, razmišljam glede darila.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov