Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz pa zdej k sm dubla, kar sm dubla, nočm več sam cookieja dat.. Tko da jutr še olje za masažco kupm, pa dobi jutr k se vidva enga veeeeeeeeeelkiga lupčka pa še to ostalo
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Vse čestitke, si se pa res potrudla
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ooooo ful dobr!! Jst tut nism nek pristaš daril pa obdarovanja za valentinovo, sam ti si se pa prou kjut potrudla!! Taka izvirna darila so mi pa hudo huda Res pohvalno pa še fulllllllllll njami zgledaaaa ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
No čeprov sva se z dragim zmenila da ne bo nič z valentinovimi darili sva se vseeno obdarovala. Jah kaj moremo.....js sem njemu že včeraj na Power point nardila eno tako predstavitev. Bile sta 2 prosojnici na prvi je pisal njemu za valentinovo pa najina fotka na sredini, pa srčki okol. Na drugi pa še ena najina fotka, pa tko eno kratko besedilo ob prazniku. Pa še na tortico sem ga prej peljala. On je pa men podaril darilni bon v DM-u za 5000.
Ful lepo je izpadl vse skupej.
Ful lepo je izpadl vse skupej.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
sm dubla bunbon od frenda k mi je reku da ne bom žalostna k nism nč dubla..pa mi je dal še enga
umiram.</3
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
men je problem pr valentinovmu da z nubenmu tipom lihk takrat nism...al pa se en dan prej skregava....
...enkrat sm sla z enmu u kinu...in idiotka sm pozabla dariu doma...k da mi je vrjeu if aj ounli hed a brejn
...enkrat sm sla z enmu u kinu...in idiotka sm pozabla dariu doma...k da mi je vrjeu if aj ounli hed a brejn
all day i dream about sex-adidas
-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
jest sem dal pa svoji sam ene par orgazmov s tem da je bil zadnji izveden na pač nek poseben način ..
LP
Armando
PS: Valenfucks day
LP
Armando
PS: Valenfucks day
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov