Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
°PeeKaBoo° napisal/-a:Jst pa ne vem kaj vm gre enim tok na žiuce to Valentinovo..če bi vam blo res tok useen za ta 'praznik' se sploh ubadal ne bi s temi srčki pa pliškoti na policah Tko k je men useen za maškare pa noč čarovnic, pa me te maske pa kostumčki čist nč ne ganejo k hodm po trgovini..nej majo veselje tisti k jim je to ušeč
.
in ubistvu točno tko.
ene pišete da vam gredo na žiuce srčkasti izdelki na policah trgovin?khm, men gredo tud na žiuce določene grde kolekcije oblačil na policah, pa kaj naj zdej?bojkotiram trgovine in sploh ne grem, dokler ne nehajo prodajat določenih grdih kolekcij, ki pa so mogoče nekomu ušeč?
naj ma pač tist veselje, ki ga hoče met, jst nevem zakaj bi blo s tem kej narobe...In je punce, trgovci si ne manejo rok samo ob takih in drugačnih praznikih...manejo si takrat ko si vi kupite kakšne cunjice, katerih recimo niste nujno potrebne, manejo si takrat ko rabite še ene škornje ki so vam ušeč, kljub temu da imate doma že pet parou,manejo si takrat ko se vašemu želodčku čokoladic poželi.....
mislm, da je prou butasto tole govort, sploh zato ker sem do zdej v mojem krogu prijateljev/znancev slišala negativne valentinove stvari samo od tistih samkih ljudi, ali pa od tistih, katerih fantje niso nekaj dali na valentinovo, pol je blo pa itak bedno, pa trgoci, pa tisočinenizgovor.
Mislm nevem če so srčki al pa če niso...vam ne gre ne v plus ne v minus...Enostavno se eni res obremenjujete s popolnoma brezveznimi stvarmi
sicer je pa °PeeKaBoo°,zadela point.nekatere nas ne briga kaj ima nekdo od nas...važno da imamo mi največ od tega in da se imamo najlepše...kakorkoli, večalimanj lepih stvari je danes treba plačati..
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, men so tut smešna ta bojkotiranja useh možnih praznikou (eni so preveč ameriški, drugi preveč skomercializirani, tretji butasti, ...). Ne vem, zakaj bi blo s katerimkoli od teh karkol narobe in zakaj se ob kateremkoli od teh ne bi (ne)česa podaril ...
Tisti, k radi prpraulamo darilca ob božiču, valentinu, magar ob marijinem vnebovzetju, nismo zato ob ostalih "navadnih" dneh čist nč mnj pozorni, darežljivi, ljubeznivi (kot bi nekateri radi verjel ).
Tisti, k radi prpraulamo darilca ob božiču, valentinu, magar ob marijinem vnebovzetju, nismo zato ob ostalih "navadnih" dneh čist nč mnj pozorni, darežljivi, ljubeznivi (kot bi nekateri radi verjel ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Meni je pa smešno to, da ne morete razumeti, da nismo vsi isti. Jaz popolnoma razumem, da vam je valentinovo všeč, da se radi obdarujete na ta dan, ne vem pa, zakaj je narobe, če nekaterim to ne ustreza. In če povem, da meni pač srčkaste police niso všeč, to še ne pomeni, da se obremenjujem in da zaradi tega sploh ne hodim takrat po trgovinah. Enkrat vidiš in ugotoviš, da tebi to ni všeč. Saj ne more biti vse vsem všeč. In če hodm po trgovinah ravno v tistem času pač odmislim tiste srčke in je to to. Še zdaleč, da bi se obremenjevala.
In ja, blazno sem razočarana, ker me fant takrat nikamor ne pelje in mi nič ne kupi.
In ja, blazno sem razočarana, ker me fant takrat nikamor ne pelje in mi nič ne kupi.
Zadnjič spremenil freaky, dne 29. Jan. 2009 18:52, skupaj popravljeno 1 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ne bojkotiram Valentinovega, nič nimam proti, pa tud navdušuje me ne. Se ne pritožujem, če mi moj kupi kdaj kako malenkost- pa magari če je to na Valentinovo (sam da kupi zato, ker hoče, ne zato ker mora, ker je Valentinovo), pa dokler ni to neki srčkaste oblike (bombonjera), nek pocukran medvedek z srčkom I love you, itd... Če posebi ker lahko za nesrčkasto bombonjero dobiš še enkrat več bombonjerc, sam pač niso v taki obliki
No, midva greva na rojstnodnevno fešto njegovega kolega za Valentinovo.
No, midva greva na rojstnodnevno fešto njegovega kolega za Valentinovo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
°PeeKaBoo° napisal/-a:Jst pa ne vem kaj vm gre enim tok na žiuce to Valentinovo..če bi vam blo res tok useen za ta 'praznik' se sploh ubadal ne bi s temi srčki pa pliškoti na policah
Sej, a ne vidš, da kokodakajo sam tiste, k jih fantje ne bojo nikamor pelal.
-
*purple* - Cosmopsiho
freaky napisal/-a:Meni je pa smešno to, da ne morete razumeti, da nismo vsi isti. Jaz popolnoma razumem, da vam je valentinovo všeč, da se radi obdarujete na ta dan, ne vem pa, zakaj je narobe, če nekaterim to ne ustreza. In če povem, da meni pač srčkaste police niso všeč, to še ne pomeni, da se obremenjujem in da zaradi tega sploh ne hodim takrat po trgovinah. Enkrat vidiš in ugotoviš, da tebi to ni všeč. Saj ne more biti vse vsem všeč. In če hodm po trgovinah ravno v tistem času pač odmislim tiste srčke in je to to. Še zdaleč, da bi se obremenjevala.
jst že razumem,da nekomu pač valentinovo ni in da ga ne praznuje in ostalih praznikou, ampak ne razumem pa kako vam gre lahko rroba na policah na žiuce?Kaj vam je roba naredila, da vam gre na žiuce?
Jst tud ne praznujem pravoslavnega nouga leta, pa se zarad tega noum zgražala, kako d fak ga lahko praznujejo in zakaj kr nekje sred januarja pokajo petarde in tralala.
men se zdi, da je to pač obremenjevanje za brezveze.
Mogoče se ti ne obremenjuješ, ampak določeni posti tlele notr so bli spisani pa s strašnim odporom, kot da bi jim kdo kaj hotel.
in glede tvojga zadnjega stavka...Jah, mogoče si pa razočarana kdaj, kadar bi se nam zdelo smešno...pač usak ma svoje mišljenje ane, nevem zakaj toliko smejanja in norcadelanja iz tega?
in dejansko je res, da največ takih kokodaka, ki ali sploh fanta nimajo, ali pa jim fantje za valentinovo ne nudijo pozornosti.
-
*mala* - Cosmopsiho
Če smejo v to temo pisat samo oboževalke valentinovega, naj se že prej pove, da se ne bo katera "zmotila" in slučajn napisala, da njej pa ni do tega "praznika".
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*purple* napisal/-a:ampak ne razumem pa kako vam gre lahko rroba na policah na žiuce?Kaj vam je roba naredila, da vam gre na žiuce?
Meni ne gre na živce, samo všeč mi ni. Je to narobe?
*purple* napisal/-a:pa se zarad tega noum zgražala, kako d fak ga lahko praznujejo in zakaj kr nekje sred januarja pokajo petarde in tralala.
Jaz se ne zgražam, da vi praznujete valentinovo. Mi je popolnoma vseeno, kdaj, zakaj in kako se obdarujete. Jaz se s tem res ne obremenjujem.
*purple* napisal/-a:in glede tvojga zadnjega stavka...Jah, mogoče si pa razočarana kdaj, kadar bi se nam zdelo smešno...pač usak ma svoje mišljenje ane, nevem zakaj toliko smejanja in norcadelanja iz tega?
Napačno si razumela zadnji stavek. Meni ni smešno to, da so punce razočarane, ker jih fant ni obdaroval, jih peljal na večerjo ali kaj podobnega. Smešno mi je to, da govorite, da smo proti valentinovem samo tiste, ki ne dobimo nobenega darila in smo zaradi tega razočarane. Mogoče so tudi takšne, a ne pa posploševat, da smo vse iste. Še zdaleč pa se nisem s tem stavkom posmehovala. Se opravičujem, če je tako izpadlo.
Zadnjič spremenil freaky, dne 29. Jan. 2009 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
*mala* - Cosmopsiho
Ker se nekatere spravljajo na vsak post (ne leti nate), ki ni v prid Valentinovemu. Človek dobi občutek, da še napisat ne sme več, da pač to ni zanj.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^Pa sej ni fora da ne smeš povedat da ti valentinovo ni ušeč: itak da to lahko napišeš ! Sam mene npr. motjo pol razni komentarji: Kako lahko gresta tja ker je valentinovo? To sam denar služjo? Skratka na živce mi gre, da se kdo vtikava v nekaj kar je od para do para različno a ne .
Men so pa te srčkaste zadeve prov ušeč ; in bi bla čist vesela če bi dubla enga pocukranga pliškota za valentinovo hehe.
Drgač pa sva zdj tud midva povablena na eno žurko na valentinovo, tko da zdej ne vem a greva tja al u toplice, se morva še zmenit.
Men so pa te srčkaste zadeve prov ušeč ; in bi bla čist vesela če bi dubla enga pocukranga pliškota za valentinovo hehe.
Drgač pa sva zdj tud midva povablena na eno žurko na valentinovo, tko da zdej ne vem a greva tja al u toplice, se morva še zmenit.
-
*purple* - Cosmopsiho
freky, sm napisala da ni letelo nate,ampak na ostale.
*mala*....ja jst nimam nč proti če ne marate valentinouga.
gorvoim predusem o tem kar je zdejle žuža napisala v prvem odstauku.
mogoče sem ga res ja...
No ja,jst nisem posplošila v smislu da ste use ki ste proti take, ampak kar nekaj jih je.v prvem postu kjer sm to izpostavila sem povedala predusem stanje pri kolegicah...une ta samske in une, katerih fantje ne "praznujejo" valentinouga, so vedno nergale in mele povedat čez valentinovo tok da groza.Ko so pa fante dobile, so pa use posrčkane po svetu hodile
*mala*....ja jst nimam nč proti če ne marate valentinouga.
gorvoim predusem o tem kar je zdejle žuža napisala v prvem odstauku.
Napačno si razumela zadnji stavek. Meni ni smešno to, da so punce razočarane, ker jih fant ni obdaroval, jih peljal na večerjo ali kaj podobnega. Smešno mi je to, da govorite, da smo proti valentinovem samo tiste, ki ne dobimo nobenega darila in smo zaradi tega razočarane. Mogoče so tudi takšne, a ne pa posploševat, da smo vse iste. Še zdaleč pa se nisem s tem stavkom posmehovala. Se opravičujem, če je tako izpadlo.
mogoče sem ga res ja...
No ja,jst nisem posplošila v smislu da ste use ki ste proti take, ampak kar nekaj jih je.v prvem postu kjer sm to izpostavila sem povedala predusem stanje pri kolegicah...une ta samske in une, katerih fantje ne "praznujejo" valentinouga, so vedno nergale in mele povedat čez valentinovo tok da groza.Ko so pa fante dobile, so pa use posrčkane po svetu hodile
Zadnjič spremenil *purple*, dne 29. Jan. 2009 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov