Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Mimi_M napisal/-a:Jst sm tud gledala mal vikend pakete za valentinovo, sam pol sva se odločla, da bova šparala
Žusterna ima ful ugodno ponudbo:
"VALENTINOVO V DVOJE" -
plača eden, bivata dva v hotelu Aquapark Žusterna*** za 158 €
http://www.terme-catez.si/si/obala/ugodno/?pid=353
waaau, js bi šla tuuuud tja, ampak dvomim, da bo kej, ker morm js tkt na informativne dneve v lj, moj pa najbrš dela
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
~Papillon~ napisal/-a:*ka!a* napisal/-a:pr nama je pa tuko, da mam jest 2 dni po valentinovmu roj. dan in mi kr use skupej podari ob roj. dnevu oz. za valentinovo mi podari kakšno malenkost ( bonbonjerco ipd ), za roj. dan pa poleg darila da še eno malenkost v imenu valentinovega + obmesečnice, k jo mava pa takoj po mojmu roj. dnevu .
Dragih daril si ob tem prazniku ne podarjava in prou fejst pa tud ne poudarjava samega pomena valentinovga, ker si pač čez celo leto poveva, kako rada se mava in ne samo na 14.2. ...
o beed, mi2 mava tud vse v februarju
Jst mam r.d. 5.2., on 26.2., 14.2 je valentinovo, 12.2. pa najina obletnica
Matr, smo neizvirni
kaj se buniš,vse rešiš pol na datum ki ti najbol paše in to je to mi pa mamo vse razvlečeno čez celo leto
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Ryu napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Ma ti sam rezerviraj in mu v petek povej, kam gresta
pomoje me u Begne pošle (če kdo ne ve, tm je psihiatrija)
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
Žusterna ima ful ugodno ponudbo:
"VALENTINOVO V DVOJE" -
sm mojmu prejle tole predlagala in je biu takoj za :D yyaaaaaaayy za valentinovo se bova razvajala u bazenu zdej sam še upam, da majo še kšno sobo frej, pol pa šibava na primorsk
"VALENTINOVO V DVOJE" -
sm mojmu prejle tole predlagala in je biu takoj za :D yyaaaaaaayy za valentinovo se bova razvajala u bazenu zdej sam še upam, da majo še kšno sobo frej, pol pa šibava na primorsk
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Hah, midva imava obletnico 10.2. in še valentinovo je tko da narediva vse skupaj.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ryu napisal/-a:sam res pa usaka en srčkast balon s sabo, da se bomo prepoznale an?
Haha . Midva tud greva pomoje, torej rdeči srčki baloni ? Sej se hecam . No ja če me spoznaš me komot lahko pocukaš za rokav hehe.
Sam a je to mišlen cel vikend? Al npr. od petka do sobote ali od sobote do nedelje?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
^^Jst pa mensezdi vem kako zgledaš, sej si lepla ene slikce enkat na forum a ne . Ampak dobr te ne bom morila, ker je to valentinov vikend haha.
Drgač pa jst bi šla sam za petek pa soboto, ker sva v soboto zvečer povablena na eno žurko.
Drgač pa jst bi šla sam za petek pa soboto, ker sva v soboto zvečer povablena na eno žurko.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
^^men je prov fajn valentinovo . Povsod kičikiči srčki, rožice..
Pač dan zaljubljencev. Čeprov midva ga ponavadi ne praznujeva,no ja kakšno malenkost vedno dobi od mene, jst pa od njega- sam sej to dobiva tud med letom skos haha.
Drgač pa tele toplice so glih idealna šansa da greva ,ker sem mela že za november rezerviran pa sva mogla skenslat ker sem zbolela . Zdele je pa ful ugodna ponudba in upam da nama tokrat uspe it:).
Aia joj jst si tok želim da bi dobila za valentinovo kdaj tak velik plišast srček , sam ne vrjamem da ga bom kdaj..najboljš da si ga sama sebi kupm.
Pač dan zaljubljencev. Čeprov midva ga ponavadi ne praznujeva,no ja kakšno malenkost vedno dobi od mene, jst pa od njega- sam sej to dobiva tud med letom skos haha.
Drgač pa tele toplice so glih idealna šansa da greva ,ker sem mela že za november rezerviran pa sva mogla skenslat ker sem zbolela . Zdele je pa ful ugodna ponudba in upam da nama tokrat uspe it:).
Aia joj jst si tok želim da bi dobila za valentinovo kdaj tak velik plišast srček , sam ne vrjamem da ga bom kdaj..najboljš da si ga sama sebi kupm.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov