Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
red_rose napisal/-a:mene bo pa moj peljal pogledat nekaj, v kar sem dobesedno zaljubljena - MORJE...tk da js se bom 14.2. nahajala nekje ob hrvaski obali
romatično...jaz mam tud najraje morje...in dostkrat greva v viknd na krk...ni lepšga kot nočni sprehod direkt ob morju.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
pr nama je pa tuko, da mam jest 2 dni po valentinovmu roj. dan in mi kr use skupej podari ob roj. dnevu oz. za valentinovo mi podari kakšno malenkost ( bonbonjerco ipd ), za roj. dan pa poleg darila da še eno malenkost v imenu valentinovega + obmesečnice, k jo mava pa takoj po mojmu roj. dnevu .
Dragih daril si ob tem prazniku ne podarjava in prou fejst pa tud ne poudarjava samega pomena valentinovga, ker si pač čez celo leto poveva, kako rada se mava in ne samo na 14.2. ...
Dragih daril si ob tem prazniku ne podarjava in prou fejst pa tud ne poudarjava samega pomena valentinovga, ker si pač čez celo leto poveva, kako rada se mava in ne samo na 14.2. ...
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
soncnca napisal/-a:mi2 sva se kr odlocla, d greva v toplice mau uzivat za en dan
oh to bi blo pa tko lepo (*zganjam foušarijo*) moj pa ne vem če bo sploh frej, če pa bo, se mu pa itak spet nč nau dal... tko kt zmer... ma frej dan, pol pa doma spi do nevemkdaj, pojužna in gre nazaj spat (zvečer ma pa cajta komi za en kofe) upam da si bo usaj na valentinovo uzeu en dan frej od spanja in z mano km šu (pa magari sam na južno nekam)...
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
*ka!a* napisal/-a:pr nama je pa tuko, da mam jest 2 dni po valentinovmu roj. dan in mi kr use skupej podari ob roj. dnevu oz. za valentinovo mi podari kakšno malenkost ( bonbonjerco ipd ), za roj. dan pa poleg darila da še eno malenkost v imenu valentinovega + obmesečnice, k jo mava pa takoj po mojmu roj. dnevu .
o beed, mi2 mava tud vse v februarju
Jst mam r.d. 5.2., on 26.2., 14.2 je valentinovo, 12.2. pa najina obletnica
Matr, smo neizvirni
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst sm tud gledala mal vikend pakete za valentinovo, sam pol sva se odločla, da bova šparala
Žusterna ima ful ugodno ponudbo:
"VALENTINOVO V DVOJE" -
plača eden, bivata dva v hotelu Aquapark Žusterna*** za 158 €
http://www.terme-catez.si/si/obala/ugodno/?pid=353
"VALENTINOVO V DVOJE" -
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
~Papillon~ napisal/-a:*ka!a* napisal/-a:pr nama je pa tuko, da mam jest 2 dni po valentinovmu roj. dan in mi kr use skupej podari ob roj. dnevu oz. za valentinovo mi podari kakšno malenkost ( bonbonjerco ipd ), za roj. dan pa poleg darila da še eno malenkost v imenu valentinovega + obmesečnice, k jo mava pa takoj po mojmu roj. dnevu .
o beed, mi2 mava tud vse v februarju
Jst mam r.d. 5.2., on 26.2., 14.2 je valentinovo, 12.2. pa najina obletnica
Matr, smo neizvirni
oujee, super
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
Mimi_M napisal/-a:Žusterna ima ful ugodno ponudbo:
"VALENTINOVO V DVOJE" -
uuuuuuuuuu me like (zdej treba sam še drugo stran prepričat, sam nevem kuko )
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Midva se pa nimava nc nacrtov..drugac pa 14 dni kasnej imava obletnico..tk da bo po vsej verjetnosti to vse skup spadalo... zadnja leta mi enostavno valentinovo ni nc kej extra..dan kot vsak dan..ce ti oseba neki pomeni, pa jo imas rad, lahko to osebo presenetis bilokter dan v letu, ne pa lih za valentinovo... je pa res, da ima pa vsak od nas svoje mnenje glede tega..enim ta dan pomeni ful neki, enim pac dan kot vsak dan...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mimi_M napisal/-a:Jst sm tud gledala mal vikend pakete za valentinovo, sam pol sva se odločla, da bova šparala
"VALENTINOVO V DVOJE" -
Tole bova pa midva vrjetn kr rezervirala, se že menva, pač če bo še kej frej. To bova šla za najinih 6 let in za Valentinovo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov