Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Snow flake napisal/-a:gemini napisal/-a:Jst sm pa sama seb kupila Nutelo in sladoledno lučko .
odlično
Letos neglede na stanje/razmerje duha in odnosa s komerkoli nadaljujem tradicijo... morm najt še kej ultra čokoladnega za poleg.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Za naju je itak vsak dan valentinovo, ko sva lahko skupaj. Drugače pa letos neki posebej velikih načrtov ne delam, ker imava 11 dni prej obletnico. Bom se potrudila za takrat oz. že ustvarjam . Za Valentinovo pa razmišljam, da bi mu na list napisala kaj pri njemu obožujem oz. kaj mi je všeč pri njemu. Zraven bom dodala ziher kaj sladkega, ker je moj zelooo sladkosneden. Ga pa čez leto večkrat presenetim s kakšno drobno pozornostjo (napišem kakšno misel iz glave, podarim 1 ferrero roche, liziko z žvečilnim, uniona...).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz sm take sorte,da me spoh prazniki ne ganejo.običan dan...
in to valentinovo je taka marketinška ameriška fora.
če maš ti nekoga rad ti ni treba čakat valentinovega,da ga presenetiš,ne...to lahk narediš kadar koli v letu.
ne vem kak mu lahk določen folk pripisuje nek velik pomen...meni ne pomeni apsolutno nč.
če maš ti nekoga rad ti ni treba čakat valentinovega,da ga presenetiš,ne...to lahk narediš kadar koli v letu.
ne vem kak mu lahk določen folk pripisuje nek velik pomen...meni ne pomeni apsolutno nč.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
small_star napisal/-a:Za naju je itak vsak dan valentinovo, ko sva lahko skupaj. Drugače pa letos neki posebej velikih načrtov ne delam, ker imava 11 dni prej obletnico. Bom se potrudila za takrat oz. že ustvarjam . Za Valentinovo pa razmišljam, da bi mu na list napisala kaj pri njemu obožujem oz. kaj mi je všeč pri njemu. Zraven bom dodala ziher kaj sladkega, ker je moj zelooo sladkosneden. Ga pa čez leto večkrat presenetim s kakšno drobno pozornostjo (napišem kakšno misel iz glave, podarim 1 ferrero roche, liziko z žvečilnim, uniona...).
eto...nism edina ki tak misli...pr meni je isto...kot praviš kaj tak malega,drgač pa neko preseravanje odpade...ful mi se znajo dlake naježit,ko čujem,da eni čakajo 14 februar za zaroko.mrš s tako neumnostjo.jaz bom tud vald kaj lepega napisala(sm itak to naredim skos ko dobim kak fleš)...mi dva se tud s sladkarijami presenečava
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
merisima napisal/-a:jaz sm take sorte,da me spoh prazniki ne ganejo.običan dan...
Se strinjam. S tem da si midva s fantom niti malenkosti ne podarjava na valentinovo. Ponavadi itak pozabiva kateri dan je. Čokolado ali kaj drugega mu raje podarim katerikoli drug dan v letu, ker mi je ta praznik resnično ogaben.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Midva si nič ne podarjava, ampak že tako oba zelo rada hodiva občasno ven na kakšne večerjice in to ,
tako da letos sm nama že rezervirala termin in si bova privoščila eno mal bolj fesni romantično večerjo, že komaj čakam
tako da letos sm nama že rezervirala termin in si bova privoščila eno mal bolj fesni romantično večerjo, že komaj čakam
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Ponavadi mi podari šopek rož, jaz pa nekaj spečem, pa sva oba srečna. Pa na večerjo greva (letos bodo najverjetneje padli čevapi).
Drugače pa tudi valentinovo meni ne pomeni ne vem kako veliko. Rožice mi itak velikokrat prinese, pa naj mi jih še za valentinovo. Za na večerjo it, je pa itak vsak razlog dober.
Drugače pa tudi valentinovo meni ne pomeni ne vem kako veliko. Rožice mi itak velikokrat prinese, pa naj mi jih še za valentinovo. Za na večerjo it, je pa itak vsak razlog dober.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz ne posvečam prevelike pozornosti temu 'prazniku', saj je to spet ena finta da trgovci čim več zaslužijo. Če si že kaj podariva je to kaka malenkost (npr. čokoladica) ali pa greva ven na pico, ampak to greva tudi takrat ko nič ne 'praznujeva'
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Meni je pa hecno, kako vse najprej poveste da vam praznik nič ne pomeni, še v istem stavku napišete kako si podarjate samo malenkosti, rožice, čokoladice in hodite na večerjo... In potem še dodatek, da to takointako počnete tudi na 'navadne' dneve
valentinovo.... Ja, bivši ima rojstni dan, bo treba sms poslat. Kar se tiče pa mojega fanta, bova zelo verjetno avtomatično ignorirala ta 'praznik'.
valentinovo.... Ja, bivši ima rojstni dan, bo treba sms poslat. Kar se tiče pa mojega fanta, bova zelo verjetno avtomatično ignorirala ta 'praznik'.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Jaz sem ravno danes rezervirala presenečenje zanj; v bistvu je za oba ... kaj več pa ne izdam, ker ... In že komaj čakam, ker se bova malo razvajala.
Pripravljam pa tudi majhna presenečenja za najboljšo prijateljico in ostale - bližnje.
Pripravljam pa tudi majhna presenečenja za najboljšo prijateljico in ostale - bližnje.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
sej drgač je to že kar star praznik, si ga niso Američani ampak Angleži in Francozi izmislili,samo pri nas včasih ni bil popularen (v bistvu v komunizmu ni bil oz. smel biti popularen noben praznik,ki ni bil povezan z državo). kakorkoli,men je simpatičen praznik.zakaj pa ljubezen ne bi imela svojega dneva?
jest ga neki ekstra ne praznujem, bom pa verjetno (če bom mela čas) svojemu spekla kakšno malo sladico v obliki srčka ali vsaj okrašeno s srčkom. zraven mu bom napisala še posvetilo pa mogoče mu bom kšno rožico kupla. tisti pliškoti in podobne zadeve mi pa niso všeč
jest ga neki ekstra ne praznujem, bom pa verjetno (če bom mela čas) svojemu spekla kakšno malo sladico v obliki srčka ali vsaj okrašeno s srčkom. zraven mu bom napisala še posvetilo pa mogoče mu bom kšno rožico kupla. tisti pliškoti in podobne zadeve mi pa niso všeč
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Men tud ni jasno zakaj tako sovražstvo nad valentinovim..ok sej k sm bla js samska mi ni biu najlubši dan, sam me je še vseen razveselil k je oči prnesu dam bombonjero pa rožice za njegove tri punce (mami pa midve s tamalo) in to nardi vsako leto. Pač pokaže da nas ima rad. Pa tud mi je vešč, da imam en razlog več da se potrudim za svojega, pa čeprav mu vsake tok prnesm kkšno čokoladco, pa on je men včer prnesu milko srček kr mal tko, sam vseen mi je na valetninovo še bl všeč, ga mal obdarit.
Nevem no, sej tud mamici čez let prnesem kkšno rožico, pa jo razveselim, sam to ni razlog, da bom materinski dan čist zignorirala, ker na ta dan ji pa "morm" neki prnest....
Nevem no, sej tud mamici čez let prnesem kkšno rožico, pa jo razveselim, sam to ni razlog, da bom materinski dan čist zignorirala, ker na ta dan ji pa "morm" neki prnest....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov