Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
midva sva misla it u italijo na izlet u Verono - tam k je tist Julijin balkon
boma se vidla..
drugac se bom pa jst z njim zmenla naj mi nic ne kupuje (sploh ce bova sla na izlet ker itak on vedno placuje bencin in to), jst bom pa za njega dala delat dve knjigi s trdimi platnicami - najinih slik iz raznih pocitnic
drugac bi pa midva to use pocela in si podarila tut ce valentinovga ne bi blo, zdej pac to nardiva tist dan..drugac pa men ta praznik nic ne pomeni..
boma se vidla..
drugac se bom pa jst z njim zmenla naj mi nic ne kupuje (sploh ce bova sla na izlet ker itak on vedno placuje bencin in to), jst bom pa za njega dala delat dve knjigi s trdimi platnicami - najinih slik iz raznih pocitnic
drugac bi pa midva to use pocela in si podarila tut ce valentinovga ne bi blo, zdej pac to nardiva tist dan..drugac pa men ta praznik nic ne pomeni..
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Mogoče bova šla v kakšne toplice na enodnevno razvajanje, al pa kam ma večerjo . Prov obdarovala se pa ne bova; ok no kakšne rožice se ne bi branila.
Pred leti sem mu nardila cel album;sama risala zraven; limala slikce..ubistvu sem nardila foto zgodbo od prvega dne ko sva se spoznala pa do takrat; ene 2 leti sva bla skup takrat. Glih zanč sem mu rekla, nej mi prnese album da nardim nadajevanje .
Pred leti sem mu nardila cel album;sama risala zraven; limala slikce..ubistvu sem nardila foto zgodbo od prvega dne ko sva se spoznala pa do takrat; ene 2 leti sva bla skup takrat. Glih zanč sem mu rekla, nej mi prnese album da nardim nadajevanje .
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
nikoli nisva praznovala. tudi letos ne bova, ker njega itak še ne bo doma.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Letos ne namerevam kupiti nič, mogoče kakšno čokoladico. Lani je bilo noro, najlepše , letos pa sploh ne vem, če boma skupaj takrat, idej pa tako ali tako sploh več nimam po tolikem času..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ Namenjeno meni?
Če ja, pol: šla sva v park (kjer je potekal tudi najin prvi 'zmenek' pred davnimi časi), bil je ful mraz, pa sva kljub temu cel večer sedela tam, na najini klopci. Na koncu je vklopil najino pesem, me stisnil k sebi, dal mi je prelepo prelepo darilo, en parfumček, ki je bil že dolgo moja želja (pa da ne bo kdo rekel, da mi je samo to bistveno ), enega majhnega plišastega angelčka in pismo, ki je obsegalo en A4 list, obojestransko zapolnjen, napolnjen z njegovimi čustvi, napisani iz srca, ob tem mi je par besed povedal še tak. Potem sem jaz njemu dala še moje darilo.. In takrat sva bila skupaj tak srečna, kot ne vem kdaj, čeprav sva oba vedela, da je tisto zadnji dan ko sva skupaj, preden sem jaz za 10dni odpotovala - ja, skupaj sva se jokala takrat (pa da ne bo kdo rekel, da sva neki cmeri ), obujala spomine za nazaj in se imela najlepše vglavnem.
Mogoče se napisano ne sliši tako lepo, je bilo pa čudovito, ostajajo prelepi spomini
Če ja, pol: šla sva v park (kjer je potekal tudi najin prvi 'zmenek' pred davnimi časi), bil je ful mraz, pa sva kljub temu cel večer sedela tam, na najini klopci. Na koncu je vklopil najino pesem, me stisnil k sebi, dal mi je prelepo prelepo darilo, en parfumček, ki je bil že dolgo moja želja (pa da ne bo kdo rekel, da mi je samo to bistveno ), enega majhnega plišastega angelčka in pismo, ki je obsegalo en A4 list, obojestransko zapolnjen, napolnjen z njegovimi čustvi, napisani iz srca, ob tem mi je par besed povedal še tak. Potem sem jaz njemu dala še moje darilo.. In takrat sva bila skupaj tak srečna, kot ne vem kdaj, čeprav sva oba vedela, da je tisto zadnji dan ko sva skupaj, preden sem jaz za 10dni odpotovala - ja, skupaj sva se jokala takrat (pa da ne bo kdo rekel, da sva neki cmeri ), obujala spomine za nazaj in se imela najlepše vglavnem.
Mogoče se napisano ne sliši tako lepo, je bilo pa čudovito, ostajajo prelepi spomini
-
Tamarra* - Cosmofrik
jullia_ napisal/-a: Sploh tisto o pismu, tega je malo fantov sposobnih.
Vem, vem, moj je pa tak, da me je sam naučil izpovedovanja čustev, sama prej tega nisem znala. Mam že kr enih par takih njegovih pisemc, poleg tega pa še kup spominov, glavne stvari mi tako ali tako pove
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst bom letos mal bl trpela, ampak usen mam namen neki srčkanega (ne nujno srčkastega!) skupi spraut in mu dat ... kr ga mam rada ne glede na definicijo trenutnega odnosa .
Sm pa že vidla u tehle reklamah s kaslca cele kupe kičarije, ena zadeva bl instant k druga, najbrž pa so se do zdej razpasle tut že po štacunah ...
Navali narode neizvirni .
Sm pa že vidla u tehle reklamah s kaslca cele kupe kičarije, ena zadeva bl instant k druga, najbrž pa so se do zdej razpasle tut že po štacunah ...
Navali narode neizvirni .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja, ampak tud v času valentinouga in useh kičikiči zadev, se da v kšni posebni trgovinici dobit kakšno prav posebno darilce, ki ni vsakodnevno in katerega količina je precej omejena.
meni je recimo mami, dve leti nazaj v eni trgovinci v citiparku z raznimi dodatki za dom (tam pri sanolaborju), kupila enkraten čajnik, na katerem je biu narisan res srček, ampak v taki umetniški obliki s še ostalimi barvami gor in je biu ful lep,pa še uporaben.
meni je recimo mami, dve leti nazaj v eni trgovinci v citiparku z raznimi dodatki za dom (tam pri sanolaborju), kupila enkraten čajnik, na katerem je biu narisan res srček, ampak v taki umetniški obliki s še ostalimi barvami gor in je biu ful lep,pa še uporaben.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov