Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 19. Jan. 2009 20:08

No, da slišimo letošnje predloge in zamisli ... :P :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 19. Jan. 2009 20:40

Za darilo sm mela v mislih ene piškote spečt, pa kkšno malenkost zravn... drgač bova pa verjetn šla na Velko planino v eno bajtico za tist vikend, mal sankat, smučat pa se crklt :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Jan. 2009 20:47

midva sva misla it u italijo na izlet u Verono - tam k je tist Julijin balkon :D

boma se vidla..

drugac se bom pa jst z njim zmenla naj mi nic ne kupuje (sploh ce bova sla na izlet ker itak on vedno placuje bencin in to), jst bom pa za njega dala delat dve knjigi s trdimi platnicami - najinih slik iz raznih pocitnic

drugac bi pa midva to use pocela in si podarila tut ce valentinovga ne bi blo, zdej pac to nardiva tist dan..drugac pa men ta praznik nic ne pomeni..
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Jan. 2009 21:12

Mogoče bova šla v kakšne toplice na enodnevno razvajanje, al pa kam ma večerjo :) . Prov obdarovala se pa ne bova; ok no kakšne rožice se ne bi branila. :)

Pred leti sem mu nardila cel album;sama risala zraven; limala slikce..ubistvu sem nardila foto zgodbo od prvega dne ko sva se spoznala pa do takrat; ene 2 leti sva bla skup takrat. Glih zanč sem mu rekla, nej mi prnese album da nardim nadajevanje :D .
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 19. Jan. 2009 21:49

nikoli nisva praznovala. tudi letos ne bova, ker njega itak še ne bo doma.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 19. Jan. 2009 21:56

Letos ne namerevam kupiti nič, mogoče kakšno čokoladico. Lani je bilo noro, najlepše :hearts:, letos pa sploh ne vem, če boma skupaj takrat, idej pa tako ali tako sploh več nimam po tolikem času.. :?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Jan. 2009 21:58

Zdaj me pa firbec matra, kaj je bilo lani :)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 19. Jan. 2009 22:08

^^ Namenjeno meni?
Če ja, pol: šla sva v park (kjer je potekal tudi najin prvi 'zmenek' pred davnimi časi), bil je ful mraz, pa sva kljub temu cel večer sedela tam, na najini klopci. Na koncu je vklopil najino pesem, me stisnil k sebi, dal mi je prelepo prelepo darilo, en parfumček, ki je bil že dolgo moja želja (pa da ne bo kdo rekel, da mi je samo to bistveno :P), enega majhnega plišastega angelčka in pismo, ki je obsegalo en A4 list, obojestransko zapolnjen, napolnjen z njegovimi čustvi, napisani iz srca, ob tem mi je par besed povedal še tak. Potem sem jaz njemu dala še moje darilo.. In takrat sva bila skupaj tak srečna, kot ne vem kdaj, čeprav sva oba vedela, da je tisto zadnji dan ko sva skupaj, preden sem jaz za 10dni odpotovala - ja, skupaj sva se jokala takrat (pa da ne bo kdo rekel, da sva neki cmeri :roll: :P), obujala spomine za nazaj in se imela najlepše vglavnem.
Mogoče se napisano ne sliši tako lepo, je bilo pa čudovito, ostajajo prelepi spomini :) :hearts:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Jan. 2009 22:11

Wow, tudi sliši se ful lepo. Sploh tisto o pismu, tega je malo fantov sposobnih.
Ja, je bilo namenjeno tebi :)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 19. Jan. 2009 22:12

jullia_ napisal/-a: Sploh tisto o pismu, tega je malo fantov sposobnih.

Vem, vem, moj je pa tak, da me je sam naučil izpovedovanja čustev, sama prej tega nisem znala. Mam že kr enih par takih njegovih pisemc, poleg tega pa še kup spominov, glavne stvari mi tako ali tako pove :) :oops:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 19. Jan. 2009 22:20

ne praznujem sploh in ne vidim posebnega pomena v tem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 19. Jan. 2009 22:25

jullia_ napisal/-a:Wow, tudi sliši se ful lepo. Sploh tisto o pismu, tega je malo fantov sposobnih.

res lušno, ja :D sploh ideja s pismom mi je ful ušeč (nažalost moj ni tolk nadarjen za pisanje in pesnjenje... no ja, upanje zadnje umre :P )
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 19. Jan. 2009 23:01

Jst bom letos mal bl trpela, ampak usen mam namen neki srčkanega (ne nujno srčkastega!) skupi spraut in mu dat ... kr ga mam rada ne glede na definicijo trenutnega odnosa :) .

Sm pa že vidla u tehle reklamah s kaslca cele kupe kičarije, ena zadeva bl instant k druga, najbrž pa so se do zdej razpasle tut že po štacunah ...
Navali narode neizvirni :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 19. Jan. 2009 23:20

rachka_ napisal/-a:ne praznujem sploh in ne vidim posebnega pomena v tem.

Enako. Srčki in podoben kič so mi naravnost grozljivi. :cry:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jan. 2009 23:44

ja, ampak tud v času valentinouga in useh kičikiči zadev, se da v kšni posebni trgovinici dobit kakšno prav posebno darilce, ki ni vsakodnevno in katerega količina je precej omejena.

meni je recimo mami, dve leti nazaj v eni trgovinci v citiparku z raznimi dodatki za dom (tam pri sanolaborju), kupila enkraten čajnik, na katerem je biu narisan res srček, ampak v taki umetniški obliki s še ostalimi barvami gor in je biu ful lep,pa še uporaben.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov