Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:jah kar se tiče daril, jst bojkotiram praktično vse praznike razen rojstnih dni in najine obletnice. in zdi se mi ful trapasto, da sem na faksu dobila vrtnico od tipa, ki ga še v lajfu nisem videla, pa sploh ne vem, zakaj se je šlo. kakšna ŠOU akcija verjetno. aja, pa nimam se nič lepše zaradi tega
sva ravno zadnjič s sestro pametovali, da je valentinovo praznik, ki ful veliko pomeni samskim (vsaj tistim, ki potem cel dan travmirajo, kako so ubogi), ko si pa enkrat v zvezi ti pa itak ni treba iskat dodatnih izgovorov, da greš na pijačo/večerjo/karkoli in je v bistvu čisto vseeno, kateri dan je.
jst pa e bojkotiram.Nevem, men je to kul da se kdaj obdarimo, pa mal skupi zberemo in tko.valentinovo pa itak ni nč drugač k ostali dnevi.Pač sva šla en dan prej neki pojest, tko kot greva parkrat na mesec sam ussen, ignoriram ga pa lih ne.
sej se mi tud obdarujemo. ampak jst recimo mtki prinesem čaj s tržnice, takrat ko ji ga zmanjka, ne pa ravno za dan žena. po smislu pač
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni je naredil pa tako lepo popoldne + večer!
Šla sva v kino gledat en film, za katerega sem mu že en teden jamrala , potem zvečer sem nama pa naredila večerjo in sva bila pri meni in se cartala.
Dobila sem eno lepo majčko.
Šla sva v kino gledat en film, za katerega sem mu že en teden jamrala , potem zvečer sem nama pa naredila večerjo in sva bila pri meni in se cartala.
Dobila sem eno lepo majčko.
- lucero
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
js pa nism nič dobila za valentinovo in sm kr mal razočarana, sej ne da bi hotla kej , sam lahko bi se kej spomnil, vSaj kako čokolado......ne vem a bi se vam to zdelo normalno....al pač nekaterim Valentinovo nič ne pomeni....?
Zadnjič spremenil lucero, dne 15. Feb. 2008 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Valentinovo... men osebno ta praznik ni všeč, ampak samo zato, ker mi ni všeč, da zej boš pa nekomu, ki ga imaš najraje povedal, da ti pomeni vse ravno 14.2. Kaj pa preostalo leto? A takrat si pa ne zasluži(š) nobene pozornosti, al kaj? Drugače pa sem mojemu dragemu podarila luštkano stojalo za slikco in pa bonbonjere, na stojalo sem pa pripela še listek z verzom, ki sem ga sestavila sama . Všeč mu je bilo. On pa je meni podaril ravno takšno stojalo, kot jaz njemu ( usoda pač... ), plišasto ovčko, bonbonjero... Lepo darilo sem dobila, je bil pa menda del darila, ki pa ga dobim jutri, za roj.dan .
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Meni je prinesel mojo najljubšo rožico, in me peljal na kosilo.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
meni je moj v avtu ful na glas naštelal muziko dan ljubezni, potem sma šla normalno na plesni tečaj, po tem pa na pice... se mi je pa opravičil, ekr mi ni ničesar kupil, mu je zmanjkalo časa, je bil na prakssi, potem pa še pri dohtarju tako dolgo,da sma še malo na tečaj zamudila... zvečer pa khm
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
midva tudi drugače ne praznujeva in si ne kupujeva. vendar je bilo letošnje valentinovo ravno na četrtek, ko prihajam iz Lj, pa swa se že prej zmenila, da bova šla na kruhke. pa swa šla...in bilo je lepo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov