Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Mene je pa moj zdaj klical in mi rekel, da bo za naju valentinovo jutri, ko pride k meni. Zdaj pa bom videla kaj bo iz tega....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Smreka napisal/-a:No jst sm mu kupla 2 konzervi lososa. Ne vem kaj nej počne z medvedki
daleč najbolj univerzalno in unikatno darilo.In verjamem d aga je bil vesel
drgač pa nevem zakaj mate eni tok proti valentinovem.To je pač en tak praznik, bolj za šalo kot zares, ampak če se maš mal lepše, zakaj pa ne? glede tega da je to marketinški praznik...Danes je itak vsak praznik marketinčki, boste tud božič in novo leto bojkotiral-to je pa sploh masten marketiški praznik
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
jah kar se tiče daril, jst bojkotiram praktično vse praznike razen rojstnih dni in najine obletnice. in zdi se mi ful trapasto, da sem na faksu dobila vrtnico od tipa, ki ga še v lajfu nisem videla, pa sploh ne vem, zakaj se je šlo. kakšna ŠOU akcija verjetno. aja, pa nimam se nič lepše zaradi tega
sva ravno zadnjič s sestro pametovali, da je valentinovo praznik, ki ful veliko pomeni samskim (vsaj tistim, ki potem cel dan travmirajo, kako so ubogi), ko si pa enkrat v zvezi ti pa itak ni treba iskat dodatnih izgovorov, da greš na pijačo/večerjo/karkoli in je v bistvu čisto vseeno, kateri dan je.
sva ravno zadnjič s sestro pametovali, da je valentinovo praznik, ki ful veliko pomeni samskim (vsaj tistim, ki potem cel dan travmirajo, kako so ubogi), ko si pa enkrat v zvezi ti pa itak ni treba iskat dodatnih izgovorov, da greš na pijačo/večerjo/karkoli in je v bistvu čisto vseeno, kateri dan je.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm dubla zlo nenavadno, nč kej rozasto rdeče pocukrano, še mnj romantično, a zato zlo zaželeno in praktično darilce (za kerga se je že dneve nazaj izdou ) za utrjevanje mojga teleščka (pa ni gviht, hehe), plus dve konc hude Elan Chicas cunce .
Sicer je biu dons zlo deloven in leteč, ampak je usen pršou zvečer do mene, da sva se šla mal vn pocrklat pa poferbcat na kongresca. Luštn je blo .
Sicer je biu dons zlo deloven in leteč, ampak je usen pršou zvečer do mene, da sva se šla mal vn pocrklat pa poferbcat na kongresca. Luštn je blo .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:jah kar se tiče daril, jst bojkotiram praktično vse praznike razen rojstnih dni in najine obletnice. in zdi se mi ful trapasto, da sem na faksu dobila vrtnico od tipa, ki ga še v lajfu nisem videla, pa sploh ne vem, zakaj se je šlo. kakšna ŠOU akcija verjetno. aja, pa nimam se nič lepše zaradi tega
jst pa e bojkotiram.Nevem, men je to kul da se kdaj obdarimo, pa mal skupi zberemo in tko.valentinovo pa itak ni nč drugač k ostali dnevi.Pač sva šla en dan prej neki pojest, tko kot greva parkrat na mesec sam ussen, ignoriram ga pa lih ne.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
Letos me je presenetu s sveže nabranimi zvončki in dvema zlo zanimivima vejicama vmes za popestritev šopka! Ful lepo! Me je resnično presenetu,pa všeč mi je še,ker se je sam potrudu in nabral šopek in a zlo lepo oblikoval!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
mene je pa srčk moj pelu na večerjo, čeprav nisem nič pričakovala. Potem se je pa ful opravičeval, ker mi ni kupil darila, pa mi je blo čist vseeno. Ta večerja mi je že ful pomenla, ker sva skupi komi en mesec, tko kot par. Najbolši valentinov ever.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
gemini napisal/-a:Jst sm pa sama seb kupila Nutelo in sladoledno lučko .
odlično
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Najino valentinovo pa je bilo lepo, čeprav bi bilo lahko še stokrat lepše, če bi bilo med nama vse tako kot je treba ... Ampak se je vseeno ful potrudu, pršu do mene, mi prnesu vrtnico pa Milkine srčke, kupil pa je še 6 različnih tortic za vse moje in smo pol jedl On je pa isto od mene dobil Milka srčke in pa en verz, ki ravn naju opisuje. Tko kot sem rekla, samo malenkost.Pol sva pa cel večer preležela in se stiskala Dones greva pa po informativnih še nekam na kosilo ...
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni pa je Valentinovo všeč, če ne zarad druzga že zato, ker se je moj učerej prvleku u Lj, da ne bom sama za Valentinovo . Pa kupu mi je ful lepo rdečo vrtnico (je laufal za enm tipom, ki ga je vidu, da prodaja rožce kr notr u Zvezdo ) in me peljal na božanski koktail.
Z boksarcami pa da sm mal sfalila je reku, da on nosi M ne L . Ma jez pa mislm, da mu bojo kr prav, bo dns povedal.
Z boksarcami pa da sm mal sfalila je reku, da on nosi M ne L . Ma jez pa mislm, da mu bojo kr prav, bo dns povedal.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov