Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Saj ne recem, mogoce pa je problem v meni- meni grejo ze itak same po sebi fraze kot so lubek, bubi moj, ne vem kaj vse od zivali in podobno do skrajnosti na zivce, tak da je verjetno odpor do valentinovega povezan s tem Ta osladnost pa glupiranje samih sebe (in partnerja- ne mores moskemu dajat bedastih vzdevkov, sploh, ce ga ljubis)...joooj. Pac nisem romanticna, kaj pa hocem Sicer bi pa to bolj spadalo v katero drugo temo (npr. Kaj vam gre na zivce )
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
moi T napisal/-a:Ampak, o vsem se na koncu vseeno odločamo kupci, tako da...
Res je!
Jaz bi tudi najraje preskočila Valentinovo, če bi se le dalo, ampak se ga moj že 10 dni veseli.
Drugače mu pa jaz tudi kdaj kar tako kupim kako malenkost, brez posebnega razloga. In obratno.
- Gost
Lara napisal/-a:Saj ne recem, mogoce pa je problem v meni- meni grejo ze itak same po sebi fraze kot so lubek, bubi moj, ne vem kaj vse od zivali in podobno do skrajnosti na zivce, tak da je verjetno odpor do valentinovega povezan s tem Ta osladnost pa glupiranje samih sebe (in partnerja- ne mores moskemu dajat bedastih vzdevkov, sploh, ce ga ljubis)...joooj. Pac nisem romanticna, kaj pa hocem Sicer bi pa to bolj spadalo v katero drugo temo (npr. Kaj vam gre na zivce )
Eh, tukaj ne gre za to, da ne bi bila romanticna. Pac imas svoje videnje tega, kar naj bi romanticno sploh bilo ...
Namrec meni vzdevki, ki jih omenjas itak niso vsec, niso mi vsec darila, ki so omenjena v tej temi, ki jih bodo dobili decki nekaterih, ni mi vsec kaksna playlista, ki je totalno 'romanticna', ki jo navajajo punce v temi, katero glasbo poslusate med seksom in se in se je takih zadev ... Mi je pa med nama romanticnih milijon drugih zadev, ki se mi ne zdijo pocukrane, ampak preprosto lepe in se lahko ob njih cisto stopim ... Vsak po svoje, meni je vsec, da imava nekaj cisto unikatnega pod pojmom 'romantika' in mi je vsec, da to izkljucuje pojem Valentinovega
- richy_emmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2007
- Kraj: Radovljica
Ideja: pogrni njegovo posteljo z belo rjuho, nanjo natrosi lističe vrtnic in priloži celo vrtnico al pa iz njih napiši na rjuho ljubim te... pol pa en medvedek al pa kej sladkega pa je čist zadosti.
- Gost
richy_emmy napisal/-a:Ideja: pogrni njegovo posteljo z belo rjuho, nanjo natrosi lističe vrtnic in priloži celo vrtnico al pa iz njih napiši na rjuho ljubim te... pol pa en medvedek al pa kej sladkega pa je čist zadosti.
In potem pocakas, da pokne od smeha ali pa bruha od doze sladkorja
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
richy_emmy napisal/-a:Ideja: pogrni njegovo posteljo z belo rjuho, nanjo natrosi lističe vrtnic in priloži celo vrtnico al pa iz njih napiši na rjuho ljubim te... pol pa en medvedek al pa kej sladkega pa je čist zadosti.
Ne pretiravat...
Sicer pa je meni ta praznik čisto odveč. Res. Tudi čez leto lahko z malenkosti presenetiš tistega, ki ga imaš rad... Mislim, da ni potrebno posebnega datuma za to... Nočem daril sploh za ta praznik. Tako ali tako pa mi kmalu niti eden praznik ne bo več všeč, ker je vse preveč skomercializirano na žalost...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
mah, če bi midva potresla liste vrtnic po celem stanovanju in prožigala stotine sveč, ki bi s plameni izpisale najini imeni, bi se verjetno za dobro mero takoj skregala.
jst se res ne znam obnašat v takšnih filmskih situacijah, kjer se od mene pričakuje ena waaaaau reakcija s solzami sreče, v bistvu pa takrat čutim samo eno pritisk in čisto noebenega navdušenja.
precej bolj romantično se mi recimo zdi, da greva skupaj čez parkirišče od mercatorja in me nenadoma prime za roko, čeprav mora zato 3 vrečke v eni roki nosit. takrat se pa malo stopim
jst se res ne znam obnašat v takšnih filmskih situacijah, kjer se od mene pričakuje ena waaaaau reakcija s solzami sreče, v bistvu pa takrat čutim samo eno pritisk in čisto noebenega navdušenja.
precej bolj romantično se mi recimo zdi, da greva skupaj čez parkirišče od mercatorja in me nenadoma prime za roko, čeprav mora zato 3 vrečke v eni roki nosit. takrat se pa malo stopim
- Gost
jullia_ napisal/-a:mah, če bi midva potresla liste vrtnic po celem stanovanju in prožigala stotine sveč, ki bi s plameni izpisale najini imeni, bi se verjetno za dobro mero takoj skregala.
Evo, to je romanticno
Ampak fora nekaterih deklet je ravno ta, da si dejansko zelijo filmskih scen in trenutkov - tisto tipicno, osladno, pocukrano, ze tako klisejsko, pravzaprav bolj je v skladu s pravili 'modernega' casa, bolj je za zjokat in dol past ...
Saj res, da smo si razlicni, ampak vcasih se res vprasam, kako je lahko nekomu nekaj takega sploh vsec ... preden si odgovorim, se moram se enkrat spomniti - vsi drugacni, vsi enakopravni
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Moj bi to in kakršne koli medvedke, vrtnice, srčke, čokoladice,.... ignoriral. Mene pa tako tudi ne gane, zato se ne en ne drugi nič ne trudiva.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Jaz pa dobim v soboto,ko se vidiva.Kolk je smešn,ko mi z takim veseljem pove kaj bom dobila. No ja,nekaj naj bi še dobla,kaj pa, to pa ne bom zvedla dokler ne dobim v roke.
Jaz pa približno že mam v glavi kaj bi naj bilo,se pa spravim jutri v mesto.
Jaz pa približno že mam v glavi kaj bi naj bilo,se pa spravim jutri v mesto.
- _tejcha
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
- Kraj: Gorenjska
moi T napisal/-a:^^ he he, srečna naša 2, ki bosta v novih boksarcah skakala . Sam ne vem, če mu bojo prav... ne znam jez to kupovat. Sm si jih prej probala, meni so kot neke daljše kratke hlače haha .
Hehe, moj bo tud v novih boksarcah okol skakov Isto pa nevem če mu bojo prav,haha...no ja bom vidla čez pou urce k pride
Aja pa še mal sm se potrudla v peki kremšnit ki jih obožuje tko da ga mal presenetim(so konkurenčne blejskim,hahaha )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov