Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 13. Feb. 2008 21:44

jaz upam da jutri dobim kakšen sladek bomobonček in še slajši poljubček, zvečer pa velik sladke akcije! Sicer ga bom pa že takoj zjutraj z MMSom presenetla, pol jih bom pa cel dan pošiljala, ker Mobitel podarja vsem njihovim naročnikom zastojn MMSe jutri, neomejeno! Treba zlorabit sesveda! :D :eek: :eek: :eek: :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Feb. 2008 22:15

*arabic_girl* napisal/-a:jst pa še zmeri nevem kaj mu podarit za valentinovo... :( kaka ideja?

Evo to je brezveze ... Nimas ideje, kaj bi mu podarila, valda mu na koncu nekaj bos, ker je 'treba', ampak taka darila sploh nimajo smisla, ce kupis nekaj samo zato, da kupis.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Feb. 2008 22:20

Ja sej morš bit tuk izverna k jst k sm se u nedelo spomnla..pa še to ful lepo pa izvirno..me zanima njegova reakcija :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 13. Feb. 2008 22:28

moi T napisal/-a:Uh jez sm pa letos kr standardno foro vzela: boksarce in čestitko :wink:.

ti to men misli bereš? :D moj bo jutri prejel identično darilce :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 14. Feb. 2008 0:09

^^ he he, srečna naša 2, ki bosta v novih boksarcah skakala :lach:. Sam ne vem, če mu bojo prav... ne znam jez to kupovat. Sm si jih prej probala, meni so kot neke daljše kratke hlače haha :D.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 14. Feb. 2008 9:09

Meni pa je to taaaaaaaako brezvezen praznik.... :( Samo zato, ker je 14.2. je treba nekaj nekomu dat oz. ga nekam peljat. A vse ostale dni pa se lahko ljudje prosto varajo, kregajo, posiljajo nekam... Ne vem, mislim, da ce imas nekoga rad, ti nek datum ne spremeni zadeve oz. mu to itak izkazujes celo leto. Meni neki plisek ceneni ne pomeni ljubezni, niti vrtnica, niti vecerja. Seveda je lepo, ce to dobis (ali das) ampak to KATERIKOLI dan v letu, ne pa lih na en dan vsi naenkrat. Ker je kdo ze to rekel?! To mi je pa res cist mimo- vsi na Valentinovo, ko da smo ljudje brez domisljije. Ne da bi na ta dan bilo vse to nekaj posebnega, se razvrednosti se, ker delamo stvari samo zaradi datuma. Pol mi je bolj posebno it na vecerjo z dragim npr. 21.5. kot pa zaradi crednega nagona lih na 14.2.
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 14. Feb. 2008 9:15

Lara napisal/-a:Meni pa je to taaaaaaaako brezvezen praznik.... :( Samo zato, ker je 14.2. je treba nekaj nekomu dat oz. ga nekam peljat. A vse ostale dni pa se lahko ljudje prosto varajo, kregajo, posiljajo nekam... Ne vem, mislim, da ce imas nekoga rad, ti nek datum ne spremeni zadeve oz. mu to itak izkazujes celo leto. Meni neki plisek ceneni ne pomeni ljubezni, niti vrtnica, niti vecerja. Seveda je lepo, ce to dobis (ali das) ampak to KATERIKOLI dan v letu, ne pa lih na en dan vsi naenkrat. Ker je kdo ze to rekel?! To mi je pa res cist mimo- vsi na Valentinovo, ko da smo ljudje brez domisljije. Ne da bi na ta dan bilo vse to nekaj posebnega, se razvrednosti se, ker delamo stvari samo zaradi datuma. Pol mi je bolj posebno it na vecerjo z dragim npr. 21.5. kot pa zaradi crednega nagona lih na 14.2.

Kdo pa pravi, da na običajen dan ne gremo na večerjo, se ne lupčkamo pa nimamo radi? In seveda spet; kdo pravi, da na valentinovo nihče nikogar ne prevara?
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 14. Feb. 2008 9:17

Samo ne razumem, zakaj je to na valentinovo nekaj posebnega?
Takrat je se bolj neizvirno, ker VSI to delajo :wink:
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 14. Feb. 2008 9:19

Jah ne vem, zakaj pa vsi na božični večer postavljajo smrekco pa si 25.12. dajejo darila?
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 14. Feb. 2008 9:37

SasoP napisal/-a:Tudi midva se nekaj posebno ne obdarujeva, ponavadi greva na kakšno boljšo večerjo, če seveda ni že vse zasedeno, al pa na kak krajši dopust v zdravilišče ali na morje. Letos vse to odpade, ker oba delava :evil: :cry: , jaz celo noč, moja draga pa pride ob 10. zvečer domov. Letos torej odpade, bova drugo leto duplirala.
Sem pa našel enih par idej za vse tiste ki si kaj kupujete.
http://www.go-design.si/blog?bid=109
Pa lepo praznujte, vsi tisti ki boste fraj. :love:

same taboljše ideje. no, jaz moram pogledati, če je pri nas nočno kopanje, pa se mogoče odpraviva tja...
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 14. Feb. 2008 9:40

Lorelai20 napisal/-a:Jah ne vem, zakaj pa vsi na božični večer postavljajo smrekco pa si 25.12. dajejo darila?

Zato, ker je Bozic in si lih ne gres postavljat smrekice aprila.
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 14. Feb. 2008 9:44

Lara napisal/-a:
Lorelai20 napisal/-a:Jah ne vem, zakaj pa vsi na božični večer postavljajo smrekco pa si 25.12. dajejo darila?

Zato, ker je Bozic in si lih ne gres postavljat smrekice aprila.

Jah zakaj ne? Zato, ker je pač takšen običaj (pustimo zdaj to, da je bilo včasih povezano z vero, danes po večini tudi ateisti praznujejo božič).

Drgač pa itak nima veze. Se strinjam s tabo, da si je treba izkazovat ljubezen vsak dan v letu ampak zakaj pa ne bi mel tud praznika zaljubljencev, če mamo dan zemlje, dan slovenskega jezika, materinski dan, dan brez cigareta ipd...
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 14. Feb. 2008 9:54

Saj ni nic narobe s tem dnem, samo meni se zdi brezvezen praznik. To je vse. Prevec skomercializirano...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 14. Feb. 2008 10:09

Drage moje, živimo v takem času, ko vlada kapitalizem in potrošnja, zato tudi trgovci poskušajo na ta dan čim več zaslužit. Ampak, o vsem se na koncu vseeno odločamo kupci, tako da...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 14. Feb. 2008 10:20

Lara napisal/-a:Saj ni nic narobe s tem dnem, samo meni se zdi brezvezen praznik. To je vse. Prevec skomercializirano...

Se strinjam. Enostavno se mi zdi vse skupaj en velik 'credni nagon', ki ga je cutiti tudi v tej temi in se mi taksni in podobni prazniki upirajo. Predvsem zato, ker ze dva tedna prej povsod visijo srcki, vse je polno kica in nekih valentinovih ponudb ... Priloznost za masten zasluzek in ne vidim razloga, da bi bila udelezena v tej gonji za osladnostjo :D

Da stavkov kot so 'Srecno Valentinovo ti zelim!' ne omenjam ... ojoj, kam smo prisli? V Ameriko menda :roll: :lol:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov