Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, trgovci te izkoristjo lih tok kot jim sam dovolš. Za praznike in vse ostale dni v letu.
Če vidm u štacuni neki lušnga, bom to pač kupila, brez občutka, da mi je bla stvar vsiljena in sm bla z nakupom izkoriščena. Kupujem tut ob drugih prilkah in dnevih, če je praznik al pa ne, tko da v tem ne vidm razlike . Osebni pečat majo pa moja darila vedno.
Če vidm u štacuni neki lušnga, bom to pač kupila, brez občutka, da mi je bla stvar vsiljena in sm bla z nakupom izkoriščena. Kupujem tut ob drugih prilkah in dnevih, če je praznik al pa ne, tko da v tem ne vidm razlike . Osebni pečat majo pa moja darila vedno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
srčica* napisal/-a:
jaz se strinjam s tem... jaz nimam čisto nič proti valentinovem... in se ne strinjam, da eni rpavijo, da je to praznik trgovcev... ni res, osebi lahko podariš tudi kaj nematerialnega, ali pa kakšno cenejšo različico...
potem mi gre na živce ko eni pravijo, da je ta rpaznik pocukran... taki govorijo to samo zato, ker so neki vzroki, da oni ta praznik ne morejo rpaznovati in s tem, ko tučejo po tem prazniku, lažje prebolevajo...
ne razumem tistih, ko pravijo, da nočejo na ta dan dobit ničesar od pratnerja... po moje je to spet izgovor, da ne bi bli razočarani, ker se partner dejansko ni spomnil na njih.
in če obstajajo vsi ostali prazniki, ki so še bolj butasti, tako kot recimo trije kralji, ko se hodijo po vasi dret trije pijanci, samo da dobijo keš in podobni prazniki, potem je lahko tudi valentinovo... in ljubezen ni samo med partnerji, lahko tudi staršem podariš kaj, ali pa prijateljicam... v osnovni šoli sma s sošolko vsem sošolcem podarile take srčke z verzom pa zraven nalepljeni cukri... so bli vsi veseli... in ne morem razumet, da kerakoli ženska ne bi bla vesela, če bi partner ji na valentinovo poklonil nekaj malega... seveda mu zaradi tistega dne ne moreš odpustit, če je drugače celo leto bil prasec... ampak če je temu tako, potem tak brezveze da sta skupaj...
vsglavnem lahko me kritizirate kolikor hočete, ampak mislim da ni trdnega razloga, zakaj bi nekdo imel nekaj proti valentinovem....
A žiher malo pokomentiram?
Ker se je pač tukaj večino metalo v isti koš, jaz pa ne maram bit v istem košu ne
Kar se tiče praznikov, ne maram nobenga. Ne novega leta, božiča, valentinovga, ne dan boja proti cigaretom, ne 3 kraljev, ne pusta, ne noč čarovnic, še za prvi november ne grem na grobove, ampak grem na grobove čez leto, še svoj roj. dan pozabim, če se le da
Pa ni razlog v nesrečnem otroštvu, neuresničeni ljubezni, prebolevanju bla bla bla, ampak sovražim dejstvo, da se mora nekaj dogajat na točno tisti dan, ko so si neki bedaki to izmislili.
Ko sem mela partnerja se to tut ni spremenilo (ampak se pač moraš delat, da ti je neki ql, da ne pol nosa frfuli).
Jaz npr. mami, ki jo mam res ful rada vsake tolk časa kupim neki za spomin ali pa ji prinesem šopek zvončku (ko je njihova sezona). Pa če si kaj zaželi, to dobi.
In ja, sem ena izmed tistih, ki je ne moti, če se nekdo ne spomni na njo, ko je valentinovo. Zaka bi se, saj se lahko spomni tudi 27.4? Prazniki za mene pač nimajo nobenega pomena, no, priznam pa, da se mi dopadejo prazniki, ko smo lahko doma
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Ah seveda nas izkoriščajo, vedno in povsod. Tega se sama še predobro zavedam. Bi tudi jaz kupla kakšno luškano stvar, če bi jo (recimo v času valentina) imeli. Vendar se mi zdi, da jim primanjkuje izvirnosti (al pa js še nism naletela na pravo trgovino ). Zato raje sama kj nardim in bom vedla, da je izvirno, unikatno in od srca.
Ja Tonja, se strinjam, še posebej z zadnjim stavkom
Ja Tonja, se strinjam, še posebej z zadnjim stavkom
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ahhhh, Aloha uspe u poplavi kičarije in "serviranih" daril vedno najdet izvirno stvarco ... sam si je treba mal več cajta uzet pa kšn žiuc skurt .
Sm pa drgač tut js pristašica houm mejd pogruntauščin, k pa jih skombiniram s kupljenim in ta-daaa, darilce kot nobeno drugo .
Sm pa drgač tut js pristašica houm mejd pogruntauščin, k pa jih skombiniram s kupljenim in ta-daaa, darilce kot nobeno drugo .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Hehe, pol si js očitno uzamem premal časa za nakup. Ampak bi že po 5 min gledanja najbolj kičastih in pocukranih stvareh izgubila živče. V tem času mam doma že darilo narejeno
Kakorkoli, različni smo si, enim valentin ustreza, drugim ne.
Kakorkoli, različni smo si, enim valentin ustreza, drugim ne.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Joj ene res komplicirate - pa sej se že vsi zavedamo teh trgovskih for in pomoje noben ne kupuje zato, kjer nekje "piše" da mora, ampak (no vsaj upam) zato, ker jim je všeč. Jest sm itak otrok in bi najraj sama seb pokupla vse kar je srčkastega (pa ne zaradi valentinovega) sam kaj k bi pomoje pol mal psiho izpadla
Pa tut nč se mi ne zdi narobe s tem "praznikom", če mamo lahko že dan riti (mal ko ne) ne vidim čist nič narobe v danu zaljubljenih. Sama podarjam res malenkosti - recimo lansko leto je moj dragi dobil eno velko škatlo pic nic arašidov, ker je pač nor nanje.
Pa tut nč se mi ne zdi narobe s tem "praznikom", če mamo lahko že dan riti (mal ko ne) ne vidim čist nič narobe v danu zaljubljenih. Sama podarjam res malenkosti - recimo lansko leto je moj dragi dobil eno velko škatlo pic nic arašidov, ker je pač nor nanje.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Moj pa tako komaj čaka, da mi je že vnaprej povedal, kaj bom dobila. Valentinovo mu več pomeni kot meni.
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
metuljčica* napisal/-a:Moj pa tako komaj čaka, da mi je že vnaprej povedal, kaj bom dobila. Valentinovo mu več pomeni kot meni.
nice. Moj je pa reku, da že ve kaj mi bo dau za valenitinovo.. Sam nism hotla vedt kaj bo, ker pol ne bo presenečenje.
Kaj boste, tiste ki pač boste, dale svojim za valentinovo?
-
monika11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
zjutraj bo po pošti dobil moje pisemce (da bom mal staromodna ), pol zvečer bo pa dobil še tist obesek za ključe, ki se deli na pol (me to you), pa čokoladico pa fuuuul poljubov
mene pa tut baje neki velikega čaka..
mene pa tut baje neki velikega čaka..
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
jaz sem mu pa mislila kupit brisačo na kateri ti z šivanjem napišejo kar hočeš nap.ljubim te, njegovo ime,... ali pa mu po pošti poslat kartico in še kaj zravnen pa mu poslat domou ali pa na delo kr ta dan mislim da se ne bova videla (jst na študiju on doma)...ali pa me mogoče on preseneti pa pride v ljubljano k meni
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov