Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Feb. 2008 12:13

^^so true :) me zanima reakcija ko se tip nebi spomnil valentinovega. :D pol nebi blo več neumno.
sicer pa ponavad so kontra valentinovem ravno tiste ki so samske.
jst sm bla pa vedno za valentinovo.ne nekega pompa, ampak tko, ljudem ki sem jih imela/jih imam rada, sem vedno kakšno malenkost podarila, tudi če nisem imela fanta :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Feb. 2008 12:20

srčica* napisal/-a:
vsglavnem lahko me kritizirate kolikor hočete, ampak mislim da ni trdnega razloga, zakaj bi nekdo imel nekaj proti valentinovem....

to, da se ti zdi neumno izlivat čustva in poklanjat darila na en posvojen praznik, je zame čisto dovolj trden argument. sama sicer nisem a priori proti valentinovemu, moj fant pa je. lansko leto mi je 13. februarja dal darilo zato, ker ni bilo valentinovo. meni se je zdelo kjut :)

pa evo, jst sm že ena, ki je ne zmoti, če ravno na ta dan ne dobi pušelca in čokolade. lahko ga pa, ne bi imela nič proti
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 01. Feb. 2008 12:33

srčica* napisal/-a:ne razumem tistih, ko pravijo, da nočejo na ta dan dobit ničesar od pratnerja... po moje je to spet izgovor, da ne bi bli razočarani, ker se partner dejansko ni spomnil na njih.

Ti povem, da to 100% ni izgovor. Sama nisem nikol pričakovala od svojega fanta darila za valentina (niti rožice, čokoladke). In ko nisem nč dubila, nisem bla niti pod razno razočarana. Nama res ne pomenjo nič darila, ampak bolj dejanja.
In ja, mislim da je ta praznik popolnoma pocukran, mi čisto nč ne pomen, tako kot ostali prazniki. Pa to ne pomen, da sm osamljena, da se bojim, da se moj fant ne bo name spomnil za Valentinovo. Uf ja to bi bila res katastrofa :roll:

Kokr opažam, se ljudje res obdarujejo samo za praznike. Ne razumem tega. Midva sva si večkrat napisala kako pismo, pesmco kr tko, kr se mava pač rada in ne kr bi bil kak praznik. Večkrat me je presenetu s kakšnimi zvončki s travnika. In to šteje, ne pa ali se spomni na mene za Valentina. [/quote]
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Feb. 2008 13:11

freaky ljudje smo si različni :) nekateri s eobdarujejo samo med prazniki, ampak pomoje je takih malo.Nevem, midva sva s temi prazniki (obletnice, rojstni dnevi, božič, valentinovo it..) pač tko da se nekej podari.Sprot mi ne bo pisal pesmic, ker jih ne piše, niti jaz ne (več), zvončkov ne trga na travnikih kerpač ni tak tip človeka, ampak ko je valentinovpo ali pa dan žena recimo, gre pa po rožico zame.in če se nebi spomnil na take prznike bi bila seveda razočarana, ker sem taka kakšrna pač sem, ne zahtevam nič, ampak zahtevam da mu ni skos vseeno.tud sproti se ne obdarujeva nevem kaj.kdaj kupiva drug drugemu kaj, apak to so reči ki jih potrebujeva pa recimo jaz sem tam in kupim kar rabi pa ne zahtevam denarja nazaj.Ob praznikih pa seveda želim neko pozornost.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 01. Feb. 2008 13:15

Jaz seveda razumem, da smo si ljudje različni. Mene je zmotilo samo to, da je bila srčica* prepričana, da je zavračanje Valentina samo izgovor in strah, da se partner takrat ne bo spomnil na nas. In sem ji hotela povedati samo to, da v mojem primeru to ne drži. Kako je pa z drugimi, pa ne vem.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Feb. 2008 13:19

nekje sigurno drži.v to sploh ne dvomim.ampak to ej le tist obrambni mehanizem, kao meni je itak vseeno, ker se bojijo da bo tip pozabil, ampak konec koncev jim potem ni vseeno.sej je razumljivo, če ti pač take stvari pomenijo nekej, potem si valda razočaran da se tip ne spomni nate.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 01. Feb. 2008 13:19

Meni Valentinovo ne pomeni NIČ.
Sva se ravno s fantom 2 dneva nazaj pogovarjala, da bo kmalu (on je spomnil) in sem rekla, da meni nič ne pomeni, ker je to tako umeten praznik. Pa mi pribije, kako sem neromantična. :D

Tudi če ne bi dobila popolnoma nič, ne bi bila razočarana. Ker mi največ pomeni, da je z mano - pa ne na ta dan, ampak kadarkoli ima pač čas. :)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 01. Feb. 2008 13:26

Meni pri vsem tem ni jasno, zakaj se o tem ne pogovorijo s svojim parnerjem, če jih to tako mot. Js sem mu povedala, da men ni treba nič kupovat za noben praznik, niti si ne želim darila za Valentina, sem pa vesela, če me kdaj presenti kar tko. Ni treba, da je kupljeno darilo, lohk je sam list papirja, na katerem piše, da me ma rd.

Če punce tako moti in so razočarane, da ne dobijo nč za Valentina, ja potem se je treba pogovorit. Ne moreš kr neki v sebi kuhat zamere in bit žalosten, tvoj fant pa nč ne ve zato. Če bi bla js sluajno razočarana, da neb dobila za ne vem kir praznik darilo, ja bi mu povedala. In če se ugotovi, da fantu tak način obdarovanja ne ustreza, se vseeno najde ena srednja pot, ki obema ustreza. Pogovor je ključ do uspeha :wink:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 01. Feb. 2008 21:50

freaky napisal/-a:Jaz seveda razumem, da smo si ljudje različni. Mene je zmotilo samo to, da je bila srčica* prepričana, da je zavračanje Valentina samo izgovor in strah, da se partner takrat ne bo spomnil na nas. In sem ji hotela povedati samo to, da v mojem primeru to ne drži. Kako je pa z drugimi, pa ne vem.

Kljubvsemu mi še zmeraj ni jasno zakaj zavračanje valentinovega... saj je te vseeno če je posvojen praznik ali ni... in če ti partner vsak dan nakloni pozornost ali ti s čim pokaže kako te ima rad, zakaj pa potem ne bi tega naredil še za valentinovo... ker kao to takrat počne večina ljudi in kao ni nekaj special al v čem je fora?...

in ne vem zakaj bi morali čutiti kot obveznost ali nujo, da ravno na valentinovo kupiš nekaj ali poveš komu, da ga imaš rad... jaz tega ne čutim tako, meni se zdi valentinovo lep praznik. in če imaš nekoga rad, mu to vsak dan govoriš, potem pa bi prišlo valentinovo in bi namerno bil cel dan tiho, smao zato, ker ti gre praznik na živce... ne vem zakaj takšen protest.... če pa je tako lepo če se imamo radi....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 01. Feb. 2008 22:21

js sm pa letos mal poživila tale valentinovo pri nama..sm pač slikala v mal bol sexi obliki (no kr )..in zdej mu vsak dan pošlem eno, vsaka je bol vroča..na valentinovo pa bo dubu cel cd. je čist navdušen..
ponavad sva mela pač tisto obdarovanje..en let sm iz gline nardila srček, ga pobarvala in v sredino dala najino slikco...mislm da mu je letos bol všeč darilo...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 01. Feb. 2008 22:59

srčica* napisal/-a:Kljubvsemu mi še zmeraj ni jasno zakaj zavračanje valentinovega... saj je te vseeno če je posvojen praznik ali ni... in če ti partner vsak dan nakloni pozornost ali ti s čim pokaže kako te ima rad, zakaj pa potem ne bi tega naredil še za valentinovo... ker kao to takrat počne večina ljudi in kao ni nekaj special al v čem je fora?...

Ja, ni mi všeč, ker to počne takrat večina ljudi in zame to ni special. Sej ne rečem, namen Valentina je lep, ampak je do zdaj izgubil že ves svoj čar. Zakaj? Ker trgovci to izkoriščajo v svoj prid (kakor vse druge praznike). Jaz pa skušam bit čim manj pod vplivom medijev in si ne želim da bi mi podaril nekaj, ker je ravno valentinovo. Pa če verjameš ali ne, resnično nočem, da mi da darilo (pa četudi samo pozornost), ker je praznik zaljubljencev in se to spodobi. Jaz vem, da me ima rad in ne potrebujem 14. februar, da potrdi mojo ljubezen.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 02. Feb. 2008 14:18

freaky napisal/-a:
srčica* napisal/-a:Kljubvsemu mi še zmeraj ni jasno zakaj zavračanje valentinovega... saj je te vseeno če je posvojen praznik ali ni... in če ti partner vsak dan nakloni pozornost ali ti s čim pokaže kako te ima rad, zakaj pa potem ne bi tega naredil še za valentinovo... ker kao to takrat počne večina ljudi in kao ni nekaj special al v čem je fora?...

Ja, ni mi všeč, ker to počne takrat večina ljudi in zame to ni special. Sej ne rečem, namen Valentina je lep, ampak je do zdaj izgubil že ves svoj čar. Zakaj? Ker trgovci to izkoriščajo v svoj prid (kakor vse druge praznike). Jaz pa skušam bit čim manj pod vplivom medijev in si ne želim da bi mi podaril nekaj, ker je ravno valentinovo. Pa če verjameš ali ne, resnično nočem, da mi da darilo (pa četudi samo pozornost), ker je praznik zaljubljencev in se to spodobi. Jaz vem, da me ima rad in ne potrebujem 14. februar, da potrdi mojo ljubezen.

ja ampak trgovci to izkoriščajo, ker jim ljudje tako pustijo, saj sem že povdarla, da lahko osebi podariš tudi kaj takega, kar nisi kupil v trgovini....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Feb. 2008 14:29

sej trgovci tud božič, novo leto, veliko noč in vse praznike izkoriščajo, pa jih še vedno večina praznuje.nevem, jst se ne obremnejujem kaj in kako je s trgovci, zarad mene če hodjo v srčke oblečeni po trgovinah.Meni je važno kaj to pomeni meni in kaj jaz hočem in pričakujem na tist dan.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 02. Feb. 2008 14:35

Se popolnoma strinjam, saj sem sama tudi pristaš daril, ki so narejeni doma in niso kupljeni. Takšna darila imajo vrednost, ne pa tista, ki so kupljena.

Ne vem pa zakaj bi morala "praznovati" praznik, ki mi ne pomeni popolnoma nič. Isto je, kot da bi praznovala pravoslavni božič, ko pa nisem pripadnica te vere.

Že samo vzdušje valentina mi je antipatično, povsod sami srčki, pocukrane stvari, nikjer nobene izvirnosti. Če vam ustreza, da praznujete, ga dajte. Motilo me je, kot sem že omenila, da ste govorile, da je zavračanje tega praznika le odsev strahu pred razočaranostjo.

Edit: Purple, vem pa da izkoriščajo tudi druge praznike. In js ne praznujem nobenga od njih, no vsaj večino ne, ker mi ne pomenjo nič.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Feb. 2008 14:39

ja no, enim pa pač pomenijo, ljudje smo različni :)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov