Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 31. Jan. 2008 19:52

Kaj pa če bi oba praznoval :lol:
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 31. Jan. 2008 20:12

Jaz bi pa ful povabla enga prjatelja na pijačko za valentinovo sam ne upam ker se bojim da me skensla...ok saj bi morda šel sam mal bi čuden zgledalo da greva prav na valentinovo ven,čeprav sva dost skupaj na pijačkah...
Drgač pa mi je to lep praznik.Ponavadi obdarim prijateljce in domače(pa fanta če ga mam :D )....itak dai si zaljulen skoz pa da lahko nekomu pokažeš da ga maš rad vsak dan amapk na ta praznik se prav počutiš fajn...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 31. Jan. 2008 20:19

Ohjaaa, Valentinovo... Midva ga praznujeva. Zakaj? Ne vem. Tak sva se zmenila. Moj je rekel, da itak da se mava rada ampak je fajn ce to najino ljubezen se malo proslaviva, al nekaj takšoga. Meni je fajn. Mam rada taksne pocukrane zadeve.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 31. Jan. 2008 20:30

jagodka85 napisal/-a:Jst si bom kupla eno mičkeno čokoladko pa srčkastga medvedka, pa bo kul :D to je moje valentinovo ... kua mi bo fajn, res. pa pomoje bom spala že ob devetih.

Veš kaj, ti lepo prid k men u štacunco, pa ti jst podarim neki! ko jeb* tipe.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 31. Jan. 2008 22:54

OT: Ful lepa gesta Smreka :D.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Jan. 2008 23:02

Smreka napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:Jst si bom kupla eno mičkeno čokoladko pa srčkastga medvedka, pa bo kul :D to je moje valentinovo ... kua mi bo fajn, res. pa pomoje bom spala že ob devetih.

da nou pol cela vrsta pred trgovino :D

drgač pa tud midva neki ne obešava na velik zvon valentinovga.Sej je lepo, pa je mal bol tko vzdušje, pa srčki povsod po zraku, sam da bi se pa jst zdej enki slinla pa ne :)
greva ponavad na kšno večerjo, mapak nč posebnega.Lih tok da je :) zahtevam pa vrtnco, afkors :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Feb. 2008 2:57

Meni gre pa valentinovo tko na bruhanje, ker je tolk skomercializiran, da se človeku kr obrača. in pa vsi uni odurni srčki v trgovinah.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 01. Feb. 2008 9:46

*purple* napisal/-a:
Smreka napisal/-a:

da nou pol cela vrsta pred trgovino :D

ej tkole bom rekla... če je kšni bed, pa da se ne bo počutla osamljeno - resnično vabljena, za vsako se bo našla kašna luštna malenkost, sploh ne mislm tipu nč podarjat, k itak ne znajo bit hvaležni!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 01. Feb. 2008 9:47

moi T napisal/-a:OT: Ful lepa gesta Smreka :D.

hvala :)
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2005
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregorius » 01. Feb. 2008 9:48

Smreka napisal/-a:sploh ne mislm tipu nč podarjat, k itak ne znajo bit hvaležni!

najboljše ja....da vse v isti koš vržeš....si pač na take naletela......
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 01. Feb. 2008 9:51

Gregorius napisal/-a:
Smreka napisal/-a:sploh ne mislm tipu nč podarjat, k itak ne znajo bit hvaležni!

najboljše ja....da vse v isti koš vržeš....si pač na take naletela......

joj no kaj si zdej užaljen, kaj ti pa hočem? ja, na tazga sm naletela in kaj zdej?
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2005
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregorius » 01. Feb. 2008 10:12

Smreka napisal/-a:joj no kaj si zdej užaljen, kaj ti pa hočem? ja, na tazga sm naletela in kaj zdej?

pa nisem užaljen..sam rečem, da zdaj če si mela z enim slabo izkušnjo...ne po meni, da zdaj tvoj naslednji tip ni vreden kakega darilca...:)....sicer pa men je itq vseen...
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 01. Feb. 2008 10:25

jaz pa bom letos že drugič preživela valentinovo sama, lani je blo ful hudo, ker me je 14 dni prej tip pusto, in sem misla da bom skoro umrla! ampak letos mi je pa ful kul, ker je to dan ko obdariš vse ki jih imaš rad; tak da bom letos preživela s kolegicami, mogoče bomo šle v slašičarno na kako tortico! :) :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
nova punca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nova punca » 01. Feb. 2008 11:29

zanima me v katero restavracijo lahko povabim fanta na romantično valentinovo večerjo? da bova tako bolj na samem - separječki, dobra hrana, zmerna cena... :?
ljubezen boli šele takrat, ko te ljubljena oseba zavrne...
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 01. Feb. 2008 12:08

lolitaa napisal/-a:ah, dej tle neki govorite da vam valentinovo ni pomembno, da mate raj če se tipček spomne s kakšno malenkostjo na čist običajen dan in bla bla bla...me pa zanima kako bi odreagirale če se tipčk ne bi spomnu na valentinovo in vam ne bi niti rožce prnesu.verjetn bi ble take---> :angry: .
:lol:

meni valentinovo ne pomeni neki ful,amapk mi je tak luštn "praznik" in zmeri komi čakam kšno rožco pa čokolado al pa plišota :D .

jaz se strinjam s tem... jaz nimam čisto nič proti valentinovem... in se ne strinjam, da eni rpavijo, da je to praznik trgovcev... ni res, osebi lahko podariš tudi kaj nematerialnega, ali pa kakšno cenejšo različico...

potem mi gre na živce ko eni pravijo, da je ta rpaznik pocukran... taki govorijo to samo zato, ker so neki vzroki, da oni ta praznik ne morejo rpaznovati in s tem, ko tučejo po tem prazniku, lažje prebolevajo...

ne razumem tistih, ko pravijo, da nočejo na ta dan dobit ničesar od pratnerja... po moje je to spet izgovor, da ne bi bli razočarani, ker se partner dejansko ni spomnil na njih.

in če obstajajo vsi ostali prazniki, ki so še bolj butasti, tako kot recimo trije kralji, ko se hodijo po vasi dret trije pijanci, samo da dobijo keš in podobni prazniki, potem je lahko tudi valentinovo... in ljubezen ni samo med partnerji, lahko tudi staršem podariš kaj, ali pa prijateljicam... v osnovni šoli sma s sošolko vsem sošolcem podarile take srčke z verzom pa zraven nalepljeni cukri... so bli vsi veseli... in ne morem razumet, da kerakoli ženska ne bi bla vesela, če bi partner ji na valentinovo poklonil nekaj malega... seveda mu zaradi tistega dne ne moreš odpustit, če je drugače celo leto bil prasec... ampak če je temu tako, potem tak brezveze da sta skupaj...

vsglavnem lahko me kritizirate kolikor hočete, ampak mislim da ni trdnega razloga, zakaj bi nekdo imel nekaj proti valentinovem....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov