Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 31. Jan. 2008 12:38

Letošnje valentinovo: cel dan faks, kolokvij + aerobika. Ja, zelo romantično :lol:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 31. Jan. 2008 13:20

Jaz pa v šoli in en težek test matematike...pol pa domov se naprej učit...

Mah kakšen valentinovo...najbl glup praznik...ker valentinovo maš vsak dan lahko sploh pa kadar si s svojim dragim...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 31. Jan. 2008 13:58

Mi je čist lušn takrat k mam fanta :wink: , k sm samska pa just an ordinary day.

Valentinouga ne "praznujem", kr ne vem, kako nej bi to zgledal, posebnga tut nikol nč ne počnem, dariučk bo pa moj dečko od mene vedno dubu.
Če ga dobi ob ostalih praznikih, posebnih prložnostih, najinih dnevih in trenutkih k se mi zgolj zazdi, da bi mu rada kej podarila, pol valentinovo pač ni izjema.

Letos mu pripade en kjutlih hudič, vizulano mu je res zlo bliz (isto frizuro pa pogled mata :D ), karakterno pa bolj men ustreza :P , zapakiran u eno srčkasto pločevinko (cela misija, da sm najdla kokr tok ustrezno), čez pride en devilish :flamingdev: napis ... pa ene dodatke bom še načarala, mam še 14 dni cajta, da dobim kšn hud navdih, heh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 31. Jan. 2008 14:01

ooo bad, sej res... to je pa že zdele kmal..

jz pa gledam kaj vam ni jasn da že o valentinovem debatirate :D

jah če si samski je valentinovo kr neki.. pač še en dan.. ;)

mogoče pa letos sama sebe kej presenetla pa si kej kupila haha :P
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Jan. 2008 14:05

Jst si bom kupla eno mičkeno čokoladko pa srčkastga medvedka, pa bo kul :D to je moje valentinovo ... kua mi bo fajn, res. pa pomoje bom spala že ob devetih.
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 31. Jan. 2008 14:18

Meni tud valentinovo nič ne pomeni, mi je ljubše da dobim rožico npr. 18. aprila. Velik več mi pač pomenjo drobne pozornosti na "čisto navaden dan", bolj kot pa takrat, ko so te pozornosti nekak zaukazane.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 31. Jan. 2008 14:24

ah, dej tle neki govorite da vam valentinovo ni pomembno, da mate raj če se tipček spomne s kakšno malenkostjo na čist običajen dan in bla bla bla...me pa zanima kako bi odreagirale če se tipčk ne bi spomnu na valentinovo in vam ne bi niti rožce prnesu.verjetn bi ble take---> :angry: .
:lol:

meni valentinovo ne pomeni neki ful,amapk mi je tak luštn "praznik" in zmeri komi čakam kšno rožco pa čokolado al pa plišota :D .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 31. Jan. 2008 14:30

noup, jst ga res ne maram in res nočem da mi kej prnese takrat... Je pa res, da mam par dni po valentinovem rojstni dan, takrat pa bolj zanga da ne pozabi na to! :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Jan. 2008 14:46

Spet to :roll: Eni resnično pretiravajo. Midva greva ponavadi na pico, ali v kitajsko restavracijo. Drugače si pa razen kakšen čokoladice ne kupujeva nič. Ker se meni zdi to totalna bedarija.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 31. Jan. 2008 15:22

lolitaa napisal/-a:ah, dej tle neki govorite da vam valentinovo ni pomembno, da mate raj če se tipček spomne s kakšno malenkostjo na čist običajen dan in bla bla bla...me pa zanima kako bi odreagirale če se tipčk ne bi spomnu na valentinovo in vam ne bi niti rožce prnesu.verjetn bi ble take---> :angry: .

No ja, meni ta praznik nic ne pomeni, ga ne praznujem in se na ta dan ne obdarujem z nikomer, tudi ne pricakujem daril ali kakrsnihkoli pozornosti. Butast praznik, ki ljubezen skoncentrira na en sam dan - zgolj moje mnenje. In ne, ko ne dobim nicesar na ta dan, nisem niti malo jezna, prej srecna, da imam ob sebi cloveka s podobnim misljenjem, ker tudi njemu ta praznik ni praznik :wink:
Uporabniški avatar
smokika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a smokika » 31. Jan. 2008 16:01

Tudi meni se zdi valentinovo luškan praznik, saj če ne drugače vsaj takrat po centru mesta opazim veliko parčkov, ki se veselo stiskajo za rokice, objemajo in poljubljajo. Verjamem pa, da je to pravi pekel za večino samskih.
Sama bom valentinovo preživela v družbi svojega dragega, od katerega ne pričakujem na ta dan nič več kot običajno. Važno mi je namreč le, da sva skupaj.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 31. Jan. 2008 16:11

Valentinovo sux. Pa še američani so sunli ta praznik od ne vem koga že, mi pa seveda smo mogli kopirat od njih. Edino kar je dobrega ameriškega so Ford Mustang, Hummer in Saleen.
V glavnem, valentinovo je dan kot vsak drugi. Ne gane me :D .
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 31. Jan. 2008 17:32

lolitaa napisal/-a:ah, dej tle neki govorite da vam valentinovo ni pomembno, da mate raj če se tipček spomne s kakšno malenkostjo na čist običajen dan in bla bla bla...me pa zanima kako bi odreagirale če se tipčk ne bi spomnu na valentinovo in vam ne bi niti rožce prnesu.verjetn bi ble take---> :angry: .

meni valentinovo ne pomeni neki ful,amapk mi je tak luštn "praznik" in zmeri komi čakam kšno rožco pa čokolado al pa plišota :D .

Se zelo strinjam Lolitaa :lach:. Seveda pa mi je bedno, če je sam na ta dan tip ljubezniv, drugače pa hudič. Če je pa vse fajn, je pa fajn, če se tudi na ta dan da in dobi kakšno malo pozornost. In če obstaja dan brez cigareta, dan matere, očeta, otroka, knjige, itd., itd., ne vem zakaj ne bi obstajal še dan zaljubljencev :hearts:.
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kala* » 31. Jan. 2008 18:22

Ne vem zakaj pobiramo vse praznike od američanov, saj imamo lep slovenski praznik - Gregorjevo, ista fora kot valentinovo, samo da je konec marca. :?
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 31. Jan. 2008 19:15

^^zato ker se valentinovo lepše sliši :D :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov