Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst sm pa dobila dva plišasta srčka....mal je mim udaru ampak ker vem, da je šel z dobermu namenam kupit sm bila vesela...ah sej veste...tipi...
Je bilo pa najino prvo valentinovo pa sva bla kr ta vikend cel skupi...
Čeprav jaz za valentinovo nočm nobenega darila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:če jih je pa na tržnici pa cerka deset evrov
in naslednji dan jih je vrgla, ker so padle skupaj...
Ej ej nism jz vrgla naslednji dan ampak čz 2 dni k mi jih je blo žou!!!
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz pa sem aranžirano rdečo vrtnico (ne, moja se še vedno ni posušila), pa karte za toplice (sva že skoristila) pa raffaello. pa vse skupaj je blo tak lepo zavito da joj.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Midva pa greva za valentinovo v Opatijo (prek agencije). Nastanjena bova v hotelu (****). Cena za enega je 59€ in vključuje: 1 x nočitev z zajtrkom v sobi, 1 x romantično večerjo s svečami, ljubezenski napitek dobrodošlice v baru, darilo dobrodošlice v sobi, vstop v Spa&beauty center (fitness, savna, whirpool, parna kopel).
Že komaj čakam. S sabo bom odnesla tudi erotično spodnje perilo, tako da bo letošnje valentinovo zelooo vroooče
Že komaj čakam. S sabo bom odnesla tudi erotično spodnje perilo, tako da bo letošnje valentinovo zelooo vroooče
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Midva pa valentinovega nič posebej ne praznujeva, večkrat dobim čez leto kakšno pozornost od njega. Lansko leto mi je za valentinovo prinesel samo eno lepo rdečo vrtnico, pa sem bila presrečna. Letos, če bom mela srečo pa se spomnila in kje videla, mu bom kupila tortico v obliki srčka. Če se bova sploh vidla takrat, ko je četrtek.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Letos valentinovo pride na četrtek, tko da se spet ne bova vidla. Ful bi tko km šla za vikend, km se kopat sam so glih ta vikend informativci na faksih. Tko da najbrž bova pol v nedeljo km šla za cel dan En drugemu ne bova najbrž nč kupla, oz. bova šla pol v nedeljo km na kosilo al pa tortico.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ojoj, a so teme o Valentinovem že aktualne...? Kaj naj rečem, sam še en navaden dan...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov