Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
*AnNy napisal/-a:kko je enim lepo, jst ga tut pogrešaaam. tko rada bi mu kak sms poslala za valentinovo, pa si ne upam, kr sva se učer nek skregala, oz. sej se skor vsak dan nek za brezveze
pošl mu sms Zakaj si ne bi upala poslat sms enmu k ga maš rada? sigurn bo vesel
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jz sm dubila 10 vrtnc Čist sm vesela
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
*AnNy napisal/-a:sj sm napisala, da se vsakič k se slišva skregava za brezveze, če mu pošlm sms sigurn ne bo odpisu in pol bi se počutla k ena budala
sori k sm sitna pa ferbčna Sam zakaj sta pa po skupi če se usakič skregata?al je tko sam trenutno? piece
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz sem dobila pa rdečo vrtnico in srčka
Najboljši je, res.
Najboljši je, res.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Midva sva pa praznovanje prestavila na jutri zvečer, trajalo pa bo do petka popoldne.
Kupila sem mu karte za v Atlantis (ker si ful želi iti na bazen, jaz sem pa čist anti) in jih diskretno zavila (hehehe), on pa mi baje pripravlja večerjo in neko romantično darilce. Bomo vidli, kaj bo, se pa že veseliiiiiim.
Kupila sem mu karte za v Atlantis (ker si ful želi iti na bazen, jaz sem pa čist anti) in jih diskretno zavila (hehehe), on pa mi baje pripravlja večerjo in neko romantično darilce. Bomo vidli, kaj bo, se pa že veseliiiiiim.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Panasonic napisal/-a:Sej je fajn no, sam manjka vrtnica!!!Bulma napisal/-a:Midva sva pa šla na pivo, pa na Kebab, pol pa v posteljo in je blo the best Valentinovo ever
Ni bila vrtnica, bil Merci Ker meni je itak vseeno za Valentinovo, tak da...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Jah midva sva pa za en dan prestavla valentinovo zarad kolokvija. Jst sm mu nardila en CD s takimi romantičnimi pesmcami, pa leseno verižico. Zravn sm pa kupla 3 čokoladne vijake (iz Rustike) in mi napisala čestitko s stavkom "Privijaš me nase"
Mi je pa bivši včeri pred vrati pustu vrtnico in en tak sms mi je napisal k je pustu v men take....mešane občutke
Ah ja...važn da se mamo radi
Mi je pa bivši včeri pred vrati pustu vrtnico in en tak sms mi je napisal k je pustu v men take....mešane občutke
Ah ja...važn da se mamo radi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov