Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hja, očitn si bom šla jutr sama u Zmajčkov butik kupt tortico v obliki srčka (sm vidla, da so mel na tabli pred lokalom napisan, da jih prodajajo) pa jo bom sama zvečer pojedla, po možnosti z 39 vročine. Valentinov pa tak Sicr pa baje moj lubi pride do mene u četrtk. Morm se pozdraut
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Tud js vam vsem želim lepo in zaljubljeno Valentinovo, pa ne samo danes ampak celo leto Moj lubi mi je danes ponoči na polički pustil magnetek v obliki srčka in sm bla zjutri čist presenečena Zvečer greva pa malo na Bled, na kakšno tortico :bussi: Čist popolno Valentinovo zame, še na fax mi ni težko it k se veselim večera.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Men je ob enih zjutri poslal sms...da me pogreša da bi najraje k meni prišel in me stisnu...
Me pa trenutno zdejle mika, da nebi šla v šolo ampak bi ga poklicala...da bi bla skupaj k je tk lepo vreme...
Imate kak predlog ali naj ga res pokličem?
Me pa trenutno zdejle mika, da nebi šla v šolo ampak bi ga poklicala...da bi bla skupaj k je tk lepo vreme...
Imate kak predlog ali naj ga res pokličem?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Misliš?
Kk nej mu rečem ker vem, da ga bom zbudila...čeprav je jutr test slovnica...ampak se lahko ponoči učim...zdej je pa sonček
Dajte ideje
Kk nej mu rečem ker vem, da ga bom zbudila...čeprav je jutr test slovnica...ampak se lahko ponoči učim...zdej je pa sonček
Dajte ideje
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Jah sej sms sm mu že...ampak ne takega da bi se dobila...vseen če ga pol pokličem...ker mam še pol urce da se zmislim kaj bom...
Fora je to, da ga tk fejst pogrešam
Am drugače pa nimam ideje kam bi šla pol...itak morm ponj v LJ ker rihta avto...
-
Tigi - Cosmopsiho
wannabe napisal/-a:Trenutno ni važno to, da še ne veš kam bi šla, ampak samo to, da ga čimprej vidiš! Js bi ga poklicala če bi mela možnost da se vidva. Tko moram pa čakat do sobote. Tigi, mej se vsaj ti fino dons!
Ja sj jst bi ga tud šele v soboto vidla...tk bi ga pa rada dons in v soboto
Am gremo v klepetalnico
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov