Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ne, Simon@, nism ga dobila, pa tut če bi ga... men je smešn, kr ne maram preveč osladnih zlajnanih sms-ou/verzou, brez duše in osebnega pomena Pa mau več smisla za humor, nism rekla, da ga morš komu poslat, sam spomnla sm se ga lih.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jochie napisal/-a:ena informacija za ljubiteljice rdečih vrtnic...
v eni od ljubljanskih cvetličarn je cena res lepe in kvalitetne vrtnice sorte red naomi dolžine 80cm (najbolj prodajana višina je 60cm) 11,70€!
kdo jo bo kupil???
Pa za valentinovo itak tok nabijejo cene, da brezveze.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Boa napisal/-a:hmm...a ktera ve kje prodajajo tortice (take mejhne, za parkrat ugriznt:)) v obliki srčka v mestu? V Zvezdi?....Nej mi ena pove k sm tok zabasana s stvarmi da si ne morm prvoščit obiska "kar tako". Hvala
Jaz sm videla take luštkane v Mercatorjevi reklami, pa še po 2 skupaj prodajajo.
-
tani24 - Kofetarica
js sm lih dons kupla te dve tortici v obliki srčka v mercatorju pa sta ble mn kot dva evra obe tko da men se ne zdi tok drago. pa dragiju sm kupla še en šparovček pa boksarce. js sm pa dobila karte za 5 moških.com, nažalost moj dragi ne zna obdržat skrivnosti
-
×ChocoLate.× - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
tanika* napisal/-a:js sm lih dons kupla te dve tortici v obliki srčka v mercatorju pa sta ble mn kot dva evra obe tko da men se ne zdi tok drago. pa dragiju sm kupla še en šparovček pa boksarce. js sm pa dobila karte za 5 moških.com, nažalost moj dragi ne zna obdržat skrivnosti
A majo te tortice sam u hipermarketu al tut u navadnmu mercatorju?
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Hvala. Sem ap tut jst jih že par najdla takih lepih
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Sem jih že zbrisala iz čurota, mam pa sm še tegale, k sem napisala kolegici:Nekateri ljudje ne vedo, da so dar z neba, in kako pomembno je, da so preprosto tu. Nekateri ne vedo, kako dobro dane, da jih lahko samo vidimo, kako tolažeče deluje njihov nasmeh, in kako reveni bi bili brez njih. Vedeli bi, če bi jim povedali: Hvala ti za vse.
Za lubija sem pa tko like eno pismo napisala...sm se tko mal osladno izpovedala
Za lubija sem pa tko like eno pismo napisala...sm se tko mal osladno izpovedala
-
metuljčica* - Cosmofrik
Jaz pa še nič nimam- ni bilo časa... Bom jutri šla v trgovino pa mu nekaj kupila, preden pridem domov (letos tudi za home made darilca ni blo časa ).
Ne pozabite sporočit, s čim so vas presenetili vaši najdražji!
(firbec)
Ne pozabite sporočit, s čim so vas presenetili vaši najdražji!
(firbec)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov