Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Danes sem šla v papirnico po nekaj pa sem naletela na en kup nekih srčkastih plišastih stvari (svečniki, medvedki....) sploh si ne znam predstavljat kaj si folk začne s tem...še dobro da meni tega kdo ne da ker bi mi blo res čisto mimo.
Houd de wereld tegen
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ampak je resnično zanimivo brat ene komentarje, kako vas moti Valentinovo, koliko je preveč kiča naokoli ... po drugi strani pa praznujete Noč čarovnic (jao, ker idiotizem ), pa Božička (Slovenci smo imeli vedno in še vedno imamo samo dedka Mraza, Božo je pa zame samo karakter iz Coca-Colinih reklam ) ... to nam je vse prinesla draga teta Amerika ... dejmo potrošnjo povečat, spomnimo se kak blesav praznik ... in smo dobili Valentinovo ...
in seveda, vsem gre na kozlanje, potem pa vse vesele in skakajoče razlagate kako ste dobile rožico, pa čokoladko ... sej vem, jaz sem ista ... sej se tukaj ne gre za to, da se ljubezen kaže vsak dan ... gre se za to, da se nekateri moški vsaj za Valentinovo spomnijo in kupijo rožico ... pa pismo, če jim je treba za to praznik, pa naj ga imajo ...
osebno sem proti darilom, ampak ko pa vidim vse tiste tipe z rožicam, pa dekleta s šopki, ma pa kar razneži in razžalosti, če ga jaz nimam ...
mi gre pa resnično na živce, ko vidim vso tisto kramarijo po trgovinah ... toliko enih, citiram Tamalo, dastkolekterjev ... brezvezne krame ... tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ...
in seveda, vsem gre na kozlanje, potem pa vse vesele in skakajoče razlagate kako ste dobile rožico, pa čokoladko ... sej vem, jaz sem ista ... sej se tukaj ne gre za to, da se ljubezen kaže vsak dan ... gre se za to, da se nekateri moški vsaj za Valentinovo spomnijo in kupijo rožico ... pa pismo, če jim je treba za to praznik, pa naj ga imajo ...
osebno sem proti darilom, ampak ko pa vidim vse tiste tipe z rožicam, pa dekleta s šopki, ma pa kar razneži in razžalosti, če ga jaz nimam ...
mi gre pa resnično na živce, ko vidim vso tisto kramarijo po trgovinah ... toliko enih, citiram Tamalo, dastkolekterjev ... brezvezne krame ... tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
bejbika napisal/-a:
Točno to sem misnla...rožica je čisto ok, alpa kakšna čokoladica, to je potrošno Te stvari ko pa samo ležijo pa...groza
Houd de wereld tegen
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
bejbika napisal/-a:...tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ...
izjava tedna, upam da bo tole prebral pa ti res prnesu to. Ampak klinc kilo svinjske ribce tud jst prec zamenam za polomleno šalco
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
midva si pa kupva kej....pa dobr, sej si tud drgač, ne sam za valentinovo, ampak tko....mi je lepo, da se na ta dan tud izkaže pozornost...
sem pa čist brez idej kaj kupit, ker greva čez dva dni u toplice in bova za valentinovo tam, pa mi zmankuje časa
ideje??
sem pa čist brez idej kaj kupit, ker greva čez dva dni u toplice in bova za valentinovo tam, pa mi zmankuje časa
ideje??
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
pa valentinovo, če sem itak sama..
naj hitro samo mine ta dan..grr
naj hitro samo mine ta dan..grr
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Recimo,da bom vesela s tortico al pa z rozico al pa z nicemer...U slabo voljo me spravijo bedarije k so narjene za valentinovo...srcki itd itd itd...kretenizem...
ne praznujem valentina, bozica in noc carovnic
ne praznujem valentina, bozica in noc carovnic
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Najlepše je darilo samo ena rožica al pa ena malekost ki se je sam potrudil...Že en poljubček je dovolj
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
bejbika napisal/-a: ... tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ...
jooo si me spomnila
pred dvema letoma (se mi zdi) sma se s fantom zmenila, da si neboma kupovala kičastih stvari ipd..in ker je on res ful fan pršuta sem mu kupla narezan pršut pa sir in kruh in sma mela svoje valentinovo
čistooo navdušen je bil
- _yaa_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
to kar se dogaja za valentinovo to je usega preveč.... trgovine so use v srčkih...pa saj to je le nek materialnega ti pouštrčki, igračke, šalčke. če se mate res radi je lahk usak dan valentinovo. sploh pa to ni slovenski praznik....a se slučajno za kak slovenski praznik dogaja tok da je po vseh trgovinah use polno spominkou...ti ''uvoženi'' prazniki kot so valentinovo, noč čarovnic itd. se mi zdi da to ljudem več pomeni kot pa nek slovenski praznik, ki slovencem res nekaj pomeni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov