Valentinovo

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 06. Feb. 2007 16:29

Panasonic napisal/-a:Ti Jochie 100€ za valentinovo? Tvoja je pa očitno zlo materialistka... Kok pol zagonš za dan žena, za njen rojstni dan, za obletnice?

Ja ampak je napisu za letos to se prau usi prazniki,obletnce,roj.dnevi spadajo pod to :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Feb. 2007 16:52

Panasonic napisal/-a:Ti Jochie 100€ za valentinovo? Tvoja je pa očitno zlo materialistka... Kok pol zagonš za dan žena, za njen rojstni dan, za obletnice?

ti boš šel pa 2x h prijateljici noči, ker drugače ne dobiš, pa bova finančno na istem! :wink:
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 06. Feb. 2007 17:30

O gosh kak pa js ne maram valentinovega! :tot: Res ni bolšga, če morš samski gledat tist ljubezenski kičeraj vsepovsod. :/
...
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 06. Feb. 2007 19:14

MiLLy napisal/-a:O gosh kak pa js ne maram valentinovega! :tot: Res ni bolšga, če morš samski gledat tist ljubezenski kičeraj vsepovsod. :/

Sm že mislla da se to letos sam men dogaja :?
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 06. Feb. 2007 19:34

Ma ja...Nista edini :(
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 06. Feb. 2007 19:39

Kljub temu, da sem bolj med osladnimi, mi gre ta praznik dobesedno na kozlanje. Tok se vsi neki slinjo tist en ušiv dan, ostale dneve pa ko te j***. Na-a to ni zame. jaz rajši vidim, da se moj dragi spomne name kar tako, brez razloga, pa mi prinese rožico ali pa samo čokoladico. Ne rabim nekih kvazi pesmi in vsega tega pompa. Meni je dovolj že to, da me stisne k sebi in mi pove da me ljubi in da sem jaz ena in edina v njegovem srcu. In seveda obratno.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 06. Feb. 2007 23:02

^ ja, saj. valentinovo je tako ali tako sama komerciala in način, kako trgovci na lahki način pridejo do zaslužka. Jaz za valentinovo ne mislim pretiravati. neko pozornost bom fantu kupila, ker imava tudi obletnico pol leta, ampak brez pretiravnja.tudi jaz sem pristaš celoletnih malih pozornosti. res ni lepšega, ko ti tvoj dragi reče, da te ma rad, pa ti pokloni zraven še rožco, ti skuha večerjo...ali se kakorkoli drugače potrudi zate. :hearts:
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 07. Feb. 2007 8:15

Jochie napisal/-a:

ti boš šel pa 2x h prijateljici noči, ker drugače ne dobiš, pa bova finančno na istem! :wink:
Še nikol nism plaču za seks, kar pa zate ne morm trdit saj posredno "kupiš" dekle z darili. Očitno je to edini način s katerim dobiš. Men ni treba "kupovat" punce. :cool:
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 07. Feb. 2007 9:31

Ga še vedno ne praznujem

Bom šla na pivo s kolegi. Kokr vedno. Razn če se misljo oni letos it kej osladnga. Pol je čs, da zamenjam družbo :D
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 07. Feb. 2007 13:28

maneee..sj je use "trgovska poteza", sam je pa nekej..prazniki kot so dan žena, (dan očetov majo clo), božiček pa te zadeve, to izhajajo iz tega, da se ljudje drug na drugga mal spomnemo pa kdaj da se tud obdarujemo in ker je valentinovo - je namen očitno da se parčki mal med sabo obadrujejo in se majo še bl fajn kr ponavad..

tkole bom rekla, men osebno valentinovo ni ušeč, ekr nism ena izmed pocukranih osebic (trenutno sm no :oops: ) in mi je bil vsak let ena muka preživlat valentinovo.. podpiram pa vse te praznike, ker nas res spomnejo na bližnje..

:wink:
... ι αм ωнαт ι αм ...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 07. Feb. 2007 14:09

kai napisal/-a:Ga še vedno ne praznujem

Bom šla na pivo s kolegi. Kokr vedno. Razn če se misljo oni letos it kej osladnga. Pol je čs, da zamenjam družbo :D

Hvala enako :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Feb. 2007 15:52

Panasonic napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

Še nikol nism plaču za seks, kar pa zate ne morm trdit saj posredno "kupiš" dekle z darili. Očitno je to edini način s katerim dobiš. Men ni treba "kupovat" punce. :cool:

Fantje no... tok vas mamo mal na forumu pa se še vi kregate :)
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 07. Feb. 2007 16:20

FairyAngel napisal/-a:
Izkušnje, izkušnje ... :wink: Kaj pa bosta vidva počela za valentinovo? Iščem kakšne sveže ideje ... :D Sicer načrtujem tudi kakšen made-by-me izdelek, ampak vsaka ideja je dobrodošla.

16.2. greva na koncert Gibonnija & Neishe. :P :hearts:
Drugače pa mi ta praznik ne pomeni veliko. Pozornost in ljubezen si izkazuješ skozi vse leto, ne le na valentinovo.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 07. Feb. 2007 16:30

Uuu ... Super! :love: :flower:

Meni se tudi zdi, da je ta praznik preveč skomercializiran ... Zato pa upam, da se mi do takrat utrne kakšna izvirna ideja, da ne bom pač samo nekaj kupila in podarila ... Saj vem, mogoče bo kdo rekel, da naj potem sploh nič ne podarjam, ampak jaz poleg vsega ostalega podarjam ljubezen. :wink:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Tajca^ » 07. Feb. 2007 16:56

Ga ne maram in ne praznujem ne glede na to, če mam fanta ali ne. Zame je valentinovo sam še ena trgovska poteza in je čist preveč osladen :tot:
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov