Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Dejte mal priporočat, kaj nej mu kupm, glede na to, da sva skupej mesec pa pol, pa par dni pred tem ma rojstni dan. Nevem, al nej mu to skupi kupim, al za vsaku po neko malenkost, al kaj priporočate?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Samo za rojstni dan mu kupi...
hm...za valentinovo mu pa kupi sam en mali čokoladen srček al pa kej čista mala pozornost...
hm...za valentinovo mu pa kupi sam en mali čokoladen srček al pa kej čista mala pozornost...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
hehe tle mam tud jst problem k mam bl skup rojstni dan in valentinovo in pol dobim kr za oboje na enkrat
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
wantyka napisal/-a:jaz sm razmišlala da bi kupla kako knjigo mu...sam kakšno?:>
Moj predlog: Alkimist. Tisti-a ki ga je že prebral-a, že ve zakaj. (Jap, je moja najljubša knjiga.)
...if there are roses, they will blossom...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jeanitte napisal/-a:wantyka napisal/-a:jaz sm razmišlala da bi kupla kako knjigo mu...sam kakšno?:>
Moj predlog: Alkimist. Tisti-a ki ga je že prebral-a, že ve zakaj. (Jap, je moja najljubša knjiga.)
hm mi je tui fant priporočal toto knjigo....ampak jaz sem jo začela brat pa mi je bla bedna....hm...vsi jo pa tak hvalijo...nevem se bom res nekak mogla spravit da jo preberem..da dojamem bistvo..:p
no pa da ne bom nekaj čist teme spreminjala....hm še sama ne vem kaj mu naj kupim za valentinovo...maybe bom šla v knjigarno pa poiskala kako mini knjigo..ko so kao neki verzi ljubezenski not..nevem zaj....amapak vem da obstaja..pa še kaj zraven...hehe:P
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Tigi napisal/-a:Samo za rojstni dan mu kupi...
Ja, jst sm tut tku gruntala...za roj.dan mu bom pač kupila tu, kr sm si zamisnla, za valentinovo bom pa pač uno milko srčka kupila...nisem miljonar, da bi zdej pa za oboje velik kupovala
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
wantyka napisal/-a:jaz sm razmišlala da bi kupla kako knjigo mu...sam kakšno?:>
Khm ... Kamasutro?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Smo se s prijateljicami zmenile, da si kupimo kako malenjkost. Imate kake ideje kaj kupiti prijateljici?
Razmišljala sem na dišeče svečke, samo je to že dost navadno darilo.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
skinny napisal/-a:Smo se s prijateljicami zmenile, da si kupimo kako malenjkost. Imate kake ideje kaj kupiti prijateljici?
imaš tiste dišeče svečke/eterično olje...je bila dosti reklama na TV.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
laram napisal/-a:FairyAngel napisal/-a:wantyka napisal/-a:jaz sm razmišlala da bi kupla kako knjigo mu...sam kakšno?:>
Khm ... Kamasutro?
FairyAngel ... izkušnje?
Midva pa bova Valentinovo letos proslavila malo drugače in že resssss komaj čakam!
Izkušnje, izkušnje ... Kaj pa bosta vidva počela za valentinovo? Iščem kakšne sveže ideje ... Sicer načrtujem tudi kakšen made-by-me izdelek, ampak vsaka ideja je dobrodošla.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jochie napisal/-a:moja draga pa je že dobila darilo za valentinovo!
odpeljal sem jo v industrijsko prodajalno s spodnjim perilom (kjer delajo tudi kolekcijo rebeka's dream) ter tam pustil 100€!
pa sem rešen za letos!
ful lepo da si lahko sama zbere kar ji je všeč (edino rebeka's dream je meni dost grdo..ampak to je samo moje mneje )
še vedno nisem nič pametnega pogruntala...še en teden
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov