Žuranje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
metron napisal/-a:A se komu zdi da se je Hombre zadnje čase totalno sfižil...mislm ker folk je notr, tega ene par let nazaj zihr ni blo? K da bi pršu v en bar sred texasa...
Men je pa Hombre res zakon lokal.
Kaj, kašn folk je notr? Js nevem kdaj se ti tm zadržuješ, ampak ko sm js tam, so sami študenti veterine ali pa gimnazija Vič. Kul folk uglavnem

Bar sredi texasa? Verjetno ti dajo tak filing uni kipci, slike in kaktusi, k so v baru. Men je vse zakon (tut svetloba), kava je najboljša, kelnarce so tut uredu, pa še parkiraš komot

-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
nogica napisal/-a:metron napisal/-a:A se komu zdi da se je Hombre zadnje čase totalno sfižil...mislm ker folk je notr, tega ene par let nazaj zihr ni blo? K da bi pršu v en bar sred texasa...
Kaj, kašn folk je notr? Js nevem kdaj se ti tm zadržuješ, ampak ko sm js tam, so sami študenti veterine ali pa gimnazija Vič. Kul folk uglavnem
Bar sredi texasa? Verjetno ti dajo tak filing uni kipci, slike in kaktusi, k so v baru. Men je vse zakon (tut svetloba), kava je najboljša, kelnarce so tut uredu, pa še parkiraš komot
morem se strinjat. je pa ena mala fora.... lahko uletiš na total beden dan, ko so res čudaki (in na primer dobiš skor mizo v glavo),samo to je povsod...je pa res d best, če prideš s ql družbo, ker je pol party do konca, in ti ni treba niti slučajno gledat kaj delaš, pa še po tistih super foteljih se lohka razpšelješ, ko maš vsega dost

aja, pa še ob 3 zjutri, lahko dobiš kavo v šalčki za čaj...men je ql ...drgač pa vsak po svoje... mene recimo v globala ne spraviš... As mi je pa d best,,pa ko se tam konča, grem komot v hombreta
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
nogica napisal/-a:metron napisal/-a:A se komu zdi da se je Hombre zadnje čase totalno sfižil...mislm ker folk je notr, tega ene par let nazaj zihr ni blo? K da bi pršu v en bar sred texasa...
Nogica...ne da bi imel kaj proti tvojemu pogledu na ombeta...samo verjemi meni,da je polom noter!Jaz grem tja res pol k vsega konec(tako kot velika večina),pa še to zato k drugam nimaš za iti,pol pa upaš,da niso,kar eni bagri pijani noter!Še z varnostnikom sem se pogovarjal k enga poznam,pa je rekel,da je čist adijo pamet,da je kar en folk!
Mogoče kvečjemu,da je bilo to sedaj,ko ni bilo študentov!Ker okoli novega leta so tam zmeri hude fešte

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
ryu10kyu napisal/-a:Jaz grem tja res pol k vsega konec(tako kot velika večina),pa še to zato k drugam nimaš za iti
Eto si si že sam odgovoru kako je s tem. Raje ne nikamor it, kokr da greš "pod prisilo" v nek lokal samo zaradi tega, ker je še odprt. Itak, da so takrat sumljivi, pijani oz. že zbrihtani in zaspani notr.
Pridi 1x raje čez dan na kofetka

Sicer pa upam, da veš kaj mislm rečt, ker se ne mislim na dolgo in široko razpisat, itak bi bil/je tudi OT.
-
sneška2 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2005
mi ko smo u lj...1 x na teden..ali pa 2x..gremo u bachusa..in globala...drugače pa ...mogoče mogoče še u hombreta potem..ampak...ni mi lj toliko zanimiva..sem raje na obali...tle u heinikenu,summer timu,cocotu....pa te variante...drugače pa kr pri nas u mb!! u niagari..chill outu...lolll...mi je veliko boljše..ampak..sej fešta je lahko useeno kje...sam da je dobr...in ker nisem izbirčna glede glasbe....ampak moram pa reči,da so u lj dobre žurke!!
in mi je ql tle...ja,drugače ne bi hodil tja...

-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
La*Perla napisal/-a:sem se ravnokar vrnila iz Globala, kjer je bilo danes bolj mrtvilo kot kaj drugega. Tudi drugače po Lj je bilo bolj malo ljudi
A ni bil house gor?

Po moje so ga v sredo toliko žurali,pa pol niso šli...pojdi danes!Ob petkih je več folka,kot ob četrtkih

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
ryu10kyu napisal/-a:La*Perla napisal/-a:sem se ravnokar vrnila iz Globala, kjer je bilo danes bolj mrtvilo kot kaj drugega. Tudi drugače po Lj je bilo bolj malo ljudi
A ni bil house gor?![]()
Po moje so ga v sredo toliko žurali,pa pol niso šli...pojdi danes!Ob petkih je več folka,kot ob četrtkih![]()
ja danes je bil house, sicer je bila muska čisto po mojem okusu, ampak atomosfera drugače pa čisto nikakršna. Najbrž gremo tudi danes, ob petkih pa preverjeno vem, da je hudo

s kolegico sva hotle čekirat, kakšna je scena ob četrtkih, ker še nobena od naju ni bila..pa sva ugotovile, da vsaj trenutno bolj žalostna. Se bova rajši kr petka, srede in sobote držale

*Diamonds are forever*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov