Žuranje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Evo v sredo Škisova tržnica, vstopnine ni, plac znan Stadion Ilirija (križišče Celovška-Tivolska), poleg bazena Ilirija
Kaj več na:Škisova tržnica
Kaj več na:Škisova tržnica
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Jaz sem ponavadi najraje hodila v Kmš-ja, ker se mi je zdel tam še najbolj normalen folk. Zadnje čase pa sploh ne žuram več toliko, tako da me Kmš že kar lep čas ni videl. Ene parkrat sem bila pa v Globalu in Bachusu, pa sem imela občutek, da te vsi postrani gledajo, če nisi fancy. Grozen občutek za vse, ki ne maramo pretiravati z ličili in zapeljivimi oblekami.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Jst sm pa kr še vedno stalna stranka u kmš-ju ...neki časa sploh nism vn hodila k sm si ga mal u izi uzela..zdej pa spet sploh ne hodm drgam..sam še kmš!Mi je res zakon plac pa poznam use kelnarje pa varnostnike tko da mi je tud zarad tega tm zakon k še nikol nism frke Pa tud muska je mešana kar mi je res ql
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- xtina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
Mene zanima kje v Lj ob sobotah najbolj dogaja? ali je Bounty aktualen? kaksen folk yahaja tja, mladi al kj starejsi?
Iscem kak dober diskac, bl balkan varjanta in sm slisala da je Bounty uredo pa me zanimajo vasa mnenja.
Kako se pride do Bountyja, zanima me za bus 11, na kateri postaji moram iztopit??
Iscem kak dober diskac, bl balkan varjanta in sm slisala da je Bounty uredo pa me zanimajo vasa mnenja.
Kako se pride do Bountyja, zanima me za bus 11, na kateri postaji moram iztopit??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov