Žuranje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maru - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2005
mene pa zanima, če katera ve, kaj se dogaja z vamosom. včasih je imel vsaj internetno stran, zdej pa sploh nič več. Sem spet padla v žurersko razpoloženje in iščem placke za žurat.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
uf .. jest sem pa več ali manj na partyjih .. kjerkoli je kak dobr party sem tam
tko da bom jutr na Emersonu v funu v soboto bom pa še maškara u funu
uglavnem trenutno nekam velik zahajam u funa
LP
Armando
tko da bom jutr na Emersonu v funu v soboto bom pa še maškara u funu
uglavnem trenutno nekam velik zahajam u funa
LP
Armando
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Včerej sem bil v Daktariju, je blo kr fajn.
-
Daktari -> pri Šentjakobskem gledališču, na Krekovem trgu.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Davorin napisal/-a:Daktari -> pri Šentjakobskem gledališču, na Krekovem trgu.
mene ta slikca bl na Pločnik spominja k je na presercu. tlakovce mas po tleh, na desni strani se vid stavbo od bank austrie, se sank je tocno tm k more bit, pa se marele so iste...
drugac pa sama zelo redko vn hodm, ce ze grem grem ponavad v globala (k grejo vsi moji tja, sama ne bi sla), v zlatih casih zuranja sm pa hodila v centrala...
-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
la rožica napisal/-a:armandoxxx napisal/-a:tko da bom jutr na Emersonu v funu v soboto bom pa še maškara u funu
jst tudi, jst tudi
pocukaj me za rokav .. da vidm kdo od naju bo bolj retardiran
hehehe LOL joke
LP
Armando
-
Zvoncica napisal/-a:Davorin napisal/-a:Daktari -> pri Šentjakobskem gledališču, na Krekovem trgu.
mene ta slikca bl na Pločnik spominja k je na presercu. tlakovce mas po tleh, na desni strani se vid stavbo od bank austrie, se sank je tocno tm k more bit, pa se marele so iste...
drugac pa sama zelo redko vn hodm, ce ze grem grem ponavad v globala (k grejo vsi moji tja, sama ne bi sla), v zlatih casih zuranja sm pa hodila v centrala...
Slikca je iz Pločnika, je pa stran z Daktarijevimi podatki ... kaj čmo, če je tale page od naše prestolnice čist neuporaben.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov