Žuranje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvezdica16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
aha, Ledina, Vič, Poljane pa Bežigrad, učeri je blo pa od Bežigrada, Poljan pa Viča
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
-
AnaB - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
ah teji plesi gimnazij so cist bedni.
pr nas (ledina) itak noben ne zna nc zorganizirat - ze 4. leto na teji soli pa se nc postenga nism dozvela
lublana je postalal mejckn dolgocasna - k smo bli mlajsi smo ga pil v tivoliju, nikamor notr v diskaca nam ni blo treba it. pol je blo obdobje bachusa, emonske, fun factory mi nikol ni bil vsec.
zdej ostanejo sam se zurke k jo nekdo organizira - so se najbolse - poznan folk pa to. drgac pa ce gremo vn, gremo najveckrat v ursulo na ene par koktejlov pol pa k ga ze mal cutmo, gremo mal naokol pogledat in cist vedno vidmo da je vse skupi kr neki..
pr nas (ledina) itak noben ne zna nc zorganizirat - ze 4. leto na teji soli pa se nc postenga nism dozvela
lublana je postalal mejckn dolgocasna - k smo bli mlajsi smo ga pil v tivoliju, nikamor notr v diskaca nam ni blo treba it. pol je blo obdobje bachusa, emonske, fun factory mi nikol ni bil vsec.
zdej ostanejo sam se zurke k jo nekdo organizira - so se najbolse - poznan folk pa to. drgac pa ce gremo vn, gremo najveckrat v ursulo na ene par koktejlov pol pa k ga ze mal cutmo, gremo mal naokol pogledat in cist vedno vidmo da je vse skupi kr neki..
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
ja js sm tud 4. leto na ledini in se nikol nism udeležvala teh plesov k smo jih zdej začel prirejat...
drugač pa če smo vn hodil je bla vedno takozvana sociala po raznih delih mesta, nkol nism km tko šla vn, enkrat sm nardila velko napako in šla v Fun-a
sm se gužvala med 14letniki
in ja, privat žurke so zakon, zato mamo pa ravn mi dans eno
drugač pa če smo vn hodil je bla vedno takozvana sociala po raznih delih mesta, nkol nism km tko šla vn, enkrat sm nardila velko napako in šla v Fun-a

in ja, privat žurke so zakon, zato mamo pa ravn mi dans eno

-
AnaB - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
sofia83 napisal/-a:Haha, nč Ljubljana ne postaja bolj dolgočasna - men se je skor isto dogajal, kar si ti zdejle opisala, pa sm za eno olimpiado starejša od tebe.![]()
Pač ti se spreminjaš, s tem pa tud tvoj okus pa interesi. Si je treba pač vedno kej novga poiskat, ne ...Men je Ljubljana super super
sej to mi je nekak jasn ja, skoda..
sej kdaj nam se rata met se res dobr, sam pac si morm sami narest.. pac k si star 15, 16 ti je ze to zakon da gres vn kamorkol in se mas povsod dobr.. skoda k ni skos tko.. kr neki vedno bl zahtevni ratujemo
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Kje v Lj kakšen diskač, kjer so nad 20 let in kjer je techno, pop al pa hause muska??
V Globala me ne pošiljat, v Bacusu so več al manj sami froci ....
Nad Emonsko kletjo sem čist razočarana - ozvočenje majo čist v k*** - nč basov, res čisti polom ... tud muska ki jo vrtijo mi ni ušeč, večinoma je sam hrvaška, sem pa tja kakšen odober komad.
Nad Emonsko kletjo sem čist razočarana - ozvočenje majo čist v k*** - nč basov, res čisti polom ... tud muska ki jo vrtijo mi ni ušeč, večinoma je sam hrvaška, sem pa tja kakšen odober komad.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
*melby* napisal/-a:Kje v Lj kakšen diskač, kjer so nad 20 let in kjer je techno, pop al pa hause muska??
Aja, če v Lj ni nobenga tazga placa .... kaj pa v okolici Lj??
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sam v tej ljubljani res ni enga kluba k bi lahko reku da je res do jajc.....jest nikamor ne hodm ker mi nikjer ni všeč....rajš ga pivckam s fantom pa kolegi v kšnm lokalu na našem koncu, kot pa da se drenjam v tarmontani polni samih zatežencev, pa da me v emonsko ne spustijo ker sem neprimerno oblečena-mam mogoče mal premal elegantne čevlje za njihove butaste varnostniške pojme....al se pa vsakič zmišljuje da morš bit starejši od dvajst, pol k mu pokažem osebno pa reče aja sej dons je od 21 dalje.....ma nj grejo vsi u pm...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov