Žuranje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 245 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
- kimykim
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Ljubljana bo dobila novo diskoteko..iz Beograda: Mr. Stefan Braun
ko sem bila v Bg v tem klubu mi je bilo norooo
tok hud house! .. baje bo odprt pon-sob, pa vsak večer neki druzga... super da dobimo neki novga, sam spet uprašanje za kok časa...

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^Ooo kul, kdaj pa bo to?
google mi ne pomaga..

-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
kimykim napisal/-a:Ljubljana bo dobila novo diskoteko..iz Beograda: Mr. Stefan Braunko sem bila v Bg v tem klubu mi je bilo norooo
tok hud house! .. baje bo odprt pon-sob, pa vsak večer neki druzga... super da dobimo neki novga, sam spet uprašanje za kok časa...
Zadnjič sva s kolegom gledala mal fotke iz tle.. Bože isuse kak folk je noter. Poden.. V Cirkusu in Topu je vsaj nekak na nivoju, kul oblečen folk, ta S. B. zgleda ko neka slaba kmetavzerska kopija KMŠja..
Sicer pa je Parlament čist ok če si s kul družbo, ni vstopnine, pocen pijača, lahko greš spredi pojest kej.. Cirkus je meni ok, mi je pa dosadno da moraš plačevat za vstop, pol te pa še nategnejo s cenami pijač.. Isto Top; 5-10€ dat sam da noter pridem je res tu mač. Za ta denar grem s kolegom v Guinessa pa mava ene par rund komot..
-
Mimika55 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Men je pa stefan braun top. Sem bila dvakrat in je bilo res noro, sproščeno, folk ni zatežen, vsi se zabavajo, kenarji so tahudi carji, muzika dobra - ko sem bila jaz je bil house, drgače imajo tud r'n'b in to sceno. Skratka, mene bodo definitivno še videli 

-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Nisem še nikoli šla v Cirkusa, pa dvomim da sploh bom kdaj, me ne vleče niti slučajno, mislim da sem nekako preživela svoja leta klasičnih natrpanih diskotov po ljubljani.
Mi pa kdaj paše Thai inn alpa Parlament, Guinness, Patricks pa kar je še kaj podobnega.
Mi pa kdaj paše Thai inn alpa Parlament, Guinness, Patricks pa kar je še kaj podobnega.

- kozoroginjaeva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2014
dayđremer napisal/-a:somebody napisal/-a:parlament?
Ojjojoojj to je groza od placa, namen ustanovitve parlamenta je ziher bil vzpodbujanje parjenja in razmnoževanja mladih. + je, da ni vstopnine skor nikdar, in da je blizu .
Jaz bi šla na Metelkovo, pa spet ni nihče za. Sam ti standardni diskoji
js hodm na metelkovo in je ful dobr tm

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Pred časom se je na Trubarjevi v centru Ljubljane odprl nov kafič, kjer občasno prirejajo tudi resnejše žure.
Centralna postaja
Glasbeni asortiman izgleda pester, bojda ponujajo tudi nekaj za pod zob in celo paleto koktejlov.
Centralna postaja
Glasbeni asortiman izgleda pester, bojda ponujajo tudi nekaj za pod zob in celo paleto koktejlov.
-
Js tud ne stekam kaj folk vidi v Parlamentu, sama grem tja samo na wc ko je drugje zaprto. Nenormalna guzva, bedna muska, zatezeni varnostniki, srednjesolci.. nope, a-a
Je pa res da nasplosno nisem fen klubov..ce ze, grem 100x raje v Skeleta, je lih tolk blizu kot Parlament, lih tko je zastojn, vec placa je, pa smz da je kr stalna una akcija 2for1 pr koktejlih, tko da..no, pa v Companerosa bi sla pogledat po dolgem casu, drugo me pa niti najmanj ne mika.. I'm old

Je pa res da nasplosno nisem fen klubov..ce ze, grem 100x raje v Skeleta, je lih tolk blizu kot Parlament, lih tko je zastojn, vec placa je, pa smz da je kr stalna una akcija 2for1 pr koktejlih, tko da..no, pa v Companerosa bi sla pogledat po dolgem casu, drugo me pa niti najmanj ne mika.. I'm old

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
zadnje čase smo pogosto v pritličju na mestnem trgu. fajn ambient, tako dnevni kot nočni, kul razstave, striparnica, predavanja, okrogle mize, žuri. skratka ni-da-ni.
pa plac 33/45 je tudi ok. predvsem ker je skoraj vsak dan zelo dolgo odprt
pa plac 33/45 je tudi ok. predvsem ker je skoraj vsak dan zelo dolgo odprt

-
^ Do kdaj? Nasploh iscemo kak lokal v centru, ki je odprt po 01:00.. Debata tece, pa te povsod mecejo ven.
Prvi neprebran prispevek • 245 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov