V KMŠju so ble včas ful dobre žurke...Muska je bla ok, mešana po mojem okusu, folk sicer mal munjen, sploh kar se moške populacije tiče, ampak se je hitr dal zment normalno z vsakim...Ampak pol so musko začel ponavlat..prov skos so vrtel iste cdje...vsak vikend sem tja hodila, vsak vikend ista muska po istem vrstnem redu...pa nism šla več

global je men apn...na živce mi gre vse skupaj povezano z njim..sploh pa to da ne primorejo enga Uniona.

bakus mi isto ni všeč...podobno kot global, samo da ma musko sicer boljšo..ampak spet so tle varnostniki in njihovi blesavi pogoji....
tramontana..že sami natakarji mi pritisk dvignejo, kaj šele ves ostal balkanski folk...ga pogledaš, pa te na gobec sune...oh yeah..a lahko prosim

zakon mi je edino dvanajstka...sicer nevem če so še take žurkice kot včasih, ampak definitivno sm se tam skor najbolj mela...glede an to, da je blo poln južnih notr, nimam nobene besede za rečt proti njim in proti vsem ostale...prov zakon folk ej tja hodu, folk ki je pršu žurat in se ni pršu tepst..vsaj takrat ko sm jst bla tam ni blo nobenih pizdarij..pa še varnostniki so bli ok...

franci an balanci mi ej biu tud uredu...dokler se mi ni diđej in ene par folka zamerl...zdj tud tja negrem več...
zmagu je pa fanfektori...mogoče se blesav sliš...ampak men je biu že sam ambient d best...nikol zakajen, kul varnostniki, d best natakarji, ki so pijačo dajal zastonj (