Žuranje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Kam kej hodte žurat v Ljubljani?
Jst sm učasih precej hodila v Lipo (na dj Time ) pol k sm mal zrastla pa u As in kasneje u Bakus, sam mi je zdej tok mim tole ratal..sploh ni žur, če morš gledat kwa & kako si in se obnašaš...
Tko, da zdej žurat hodm več al manj na narodnjake, največkrat gremo u Baunty kjer je vsaj za moj okus ODLOM Briga te, muska šopa, folk čist not pade... sam pijača je pa mal draga Južnjaki se znajo pač bolš zabavat kot Slovenci očitno
Če se gremo pa kake pijanka-najt pol pa obvezno v Zajčka na Rudnik na pre-party, pol pa kam naprej...
Uglavnem glede glasbe no problem, poslušam tko mtv sceno, komercialn dance (dj time sorta), narodnjake, yugo-dalmacija pa do tehnaže (partiji)...problem je najt dobr lokal za žurat, da ni en mejhn pajzl pa da ma pijača zdravo ceno...
Jst sm učasih precej hodila v Lipo (na dj Time ) pol k sm mal zrastla pa u As in kasneje u Bakus, sam mi je zdej tok mim tole ratal..sploh ni žur, če morš gledat kwa & kako si in se obnašaš...
Tko, da zdej žurat hodm več al manj na narodnjake, največkrat gremo u Baunty kjer je vsaj za moj okus ODLOM Briga te, muska šopa, folk čist not pade... sam pijača je pa mal draga Južnjaki se znajo pač bolš zabavat kot Slovenci očitno
Če se gremo pa kake pijanka-najt pol pa obvezno v Zajčka na Rudnik na pre-party, pol pa kam naprej...
Uglavnem glede glasbe no problem, poslušam tko mtv sceno, komercialn dance (dj time sorta), narodnjake, yugo-dalmacija pa do tehnaže (partiji)...problem je najt dobr lokal za žurat, da ni en mejhn pajzl pa da ma pijača zdravo ceno...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
uuuuuuuuufffff odvisno s kom grem.........
če mam fancy kolegice, pol se morm smejat kardeli intelektualcev v Globalu, pa kšnem bachusu........pa prej mi tut cuty sark ne uide........
če sm s tipom........jao sociala...........sam na konc se gre na kufe v cezarja
če grem z mojo lubico, gremo pa v napotnico, pol pa na metelkovo al pa v KMŠ
aja pa kšn papillon.........hmmmm sam da se vrti rap oziroma r'n'b.........
ampak res, čist odvisno od drube.......se je treba včas prilagodit
če mam fancy kolegice, pol se morm smejat kardeli intelektualcev v Globalu, pa kšnem bachusu........pa prej mi tut cuty sark ne uide........
če sm s tipom........jao sociala...........sam na konc se gre na kufe v cezarja
če grem z mojo lubico, gremo pa v napotnico, pol pa na metelkovo al pa v KMŠ
aja pa kšn papillon.........hmmmm sam da se vrti rap oziroma r'n'b.........
ampak res, čist odvisno od drube.......se je treba včas prilagodit
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
bad_girl napisal/-a:Kam kej hodte žurat v Ljubljani?
velik si nastela, ampak od nastetega bi se midva loh srecala kvecjem na kaksnem techno partyju sicer pa lepo da si tko odprta za tok razlicnih zvrsti...
js poslusam predvsem house, techno, trance, d'n'b, chill out,... pa tud rock(predvsem stari), r'n'b, tud kak rap, hiphop, pa se kej sm pozabu verjetno.
pa radio antena mi dostikrat igra
- *˙KiM˙*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Earth
Ja jaz sem ga pa do sedaj najvec prezurala v LiPi,. na technu pa housu,. pa mi je blo kr ql,. sam pol k mal zrastes ti je bols house, k je pac mal bolj na easy. Druagc pa,. mam zdele v bliznji prih. v planu mal obiskat global,.. ampak pogresam kksen tak event kot je bila MiSS JooLs enkrat letos se mi zdi. Druga se pa ne branim K4. Smo ga kar dobro žurali tam. Samo metelkova mi pa najbolj mori ane,.. tista savna alla Gala Hala, ne hvala!
Aja,. pa cesa se ne maram,... FunFactorya. Tja pa se nisem uspela it,. ampak mi deluje prevec komercialno. Tega pa en maram.
Odvisno od okusa ane.
EnjoY **
Follow your feelings, trust the emotions, gravitation is useless tonight, fly, let the electric techno melody blow your mind out into space! EnJoY*
-
Playgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 9. 2004
Aja...v KMŠ se hod med tednom...ker vikendi itak kr neki....pa mal kasnej...ne že ob 11h. Tolk o gužvi.
Drugač pa...Bachus in Global sta zame ml preveč high....prevelika pričakovanja majo.
Lipa je kr neki....edin študentski žuri včasih ob četrtkih so bli dobri.
Drugač pa...Bachus in Global sta zame ml preveč high....prevelika pričakovanja majo.
Lipa je kr neki....edin študentski žuri včasih ob četrtkih so bli dobri.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Nisem iz Ljubljane.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov