Žuranje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
uuu zanimiva tema..
No ja pri meni je tud odvisno s kom oz s kiro družbo gremo vn:
Z eno družbo smo zahajal par mescev v Bakusa..skor usako drugo soboto smo bli tam-no mene je minil zdj in me ze lep čas ni blo tam,ker mi je totalna beda-glasba(skos ena in ista)in notri so sami otroci..
Z drugo družbo-se usedemo ob lublanco in chatamo..al pa kakšen skelet... ...res odvisno od druzbe
Sploh več ne vemo kam bi se dal..
No ja pri meni je tud odvisno s kom oz s kiro družbo gremo vn:
Z eno družbo smo zahajal par mescev v Bakusa..skor usako drugo soboto smo bli tam-no mene je minil zdj in me ze lep čas ni blo tam,ker mi je totalna beda-glasba(skos ena in ista)in notri so sami otroci..
Z drugo družbo-se usedemo ob lublanco in chatamo..al pa kakšen skelet... ...res odvisno od druzbe
Sploh več ne vemo kam bi se dal..
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
*purple bitch* napisal/-a:KMŠ je pa res ljubljanska groza in sramota.sploh ne razumem folka kako hod lahko tja notr.jst sm bla dva mesca nazaj tm po ene dveh letih in morm rečt da mi je šlo kar na kozlanje od vsega.......
KMS je postal taka bedna v tistem trenutku, ko so tja zaceli hodit tudi ljubljancani.
Na zacetku, ko se je KMS odprl, so ble najboljse cage ravno tam.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
tjashika_ napisal/-a:2good4u napisal/-a:eh....na štajerskem so itaks najboljše fešte! :D
ej se čist strinjam s tabo
Se strinjam z vama ja še posebej če je 2good4u zraven
Drugače pa tud dolenjska ni slaba za feštat
"Pijemo ga radi, tastari in tamladi"
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Se strinjam s Hely_3.Men je na dolenjskem najbol žurat sicer je pa velik tud od folka odvisn.Spomnim se k sm učasih skos u Fun factory hodila zdej pa tud pomislim ne več da bi šla km u lj vn edin na pijačo
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
sanaya napisal/-a:po mojem mnenju so pa najbolše fešte na primorskem
in se lahko ljubljana samo skrije
zaradi ljudi
Kje??? Sem z obale, ampak ne vidim nekih dobrih fešt... Tudi folk je zadržan in zamorjen, ni nekega vzdušja....
Don't worry, be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov