Trenutno se vrti... #17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
sicer sem za cajtom, ampak.. kul film in cudovit soundtrack 

- Ruligaris
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2015
Ej pozdrav Slovenci. Ja sam iz Hrvatske , nadam se da me razumijete koliko toliko 
Uglavnom nedavno sam bio s prijateljima iz Slovenije u autu i oni su puštali pjesme , i čuo sam jednu slovensku pjesmi.
ALi nikako je nemogu naći, znam dio riječi iz refrena i to nije u potpunosti, pa se nadam da će je netko od vas prepoznati. Malo je laganija pjesma s smješnom tematikom.
Riječi refrena su joj u stilu : dajem ti ljubav/poljubce tri dana , i onda ima neki dio s viagro
Greetingz. I am from Croatia. Recently I ended up in car with few Slovenians and I heard one song that I really liked. Unfortunally I didnt remember all the words. I remember few bits so I am hoping you might know it. It is in your language but I will translate lyrics on english so you can understand it easier.
I am giving you my love/kisses , three days, three days, ____(something) viagro....
Hopefully someone knows it

Uglavnom nedavno sam bio s prijateljima iz Slovenije u autu i oni su puštali pjesme , i čuo sam jednu slovensku pjesmi.
ALi nikako je nemogu naći, znam dio riječi iz refrena i to nije u potpunosti, pa se nadam da će je netko od vas prepoznati. Malo je laganija pjesma s smješnom tematikom.
Riječi refrena su joj u stilu : dajem ti ljubav/poljubce tri dana , i onda ima neki dio s viagro
Greetingz. I am from Croatia. Recently I ended up in car with few Slovenians and I heard one song that I really liked. Unfortunally I didnt remember all the words. I remember few bits so I am hoping you might know it. It is in your language but I will translate lyrics on english so you can understand it easier.
I am giving you my love/kisses , three days, three days, ____(something) viagro....
Hopefully someone knows it

-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
Še mal pa bo 2 leti, škoda dosti slabši furious je ratal, pa še mojo brado je furu.
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
En kavbojski za halloween
En let morem biti kavboj ni druge always country men

En let morem biti kavboj ni druge always country men

-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov