Tragedija v Pirničah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- CMPK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2005
- Kraj: Mal na sever in mal na vzhod od LJ
Narava vedno najde pot. Tudi najstniki jo...
"Mami, jest bom spala pr' Tanji."
"OK, fajn se mejta punci."
Vseeno ni pravega opravičila za tragedijo pred parimi dnevi. PRav tako ni mogoče s prstom pokazati na krivca. Kriva je mentaliteta vseh ljudi vpletenih v to situacijo. Od lastnika, do organizatorjev, do mladine...
"Mami, jest bom spala pr' Tanji."
"OK, fajn se mejta punci."
Vseeno ni pravega opravičila za tragedijo pred parimi dnevi. PRav tako ni mogoče s prstom pokazati na krivca. Kriva je mentaliteta vseh ljudi vpletenih v to situacijo. Od lastnika, do organizatorjev, do mladine...
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
sofia83 napisal/-a:@principesa:
Sej ni blo govora sam o tem dogodku (no tud), ampak nasplošno ... Jst na seb vidm, da je tud eno samo leto pomenl že precejšnjo razliko v moji zrelosti in odgovornosti, ko sm bla v teh letih. Pač vse starejši kot si, naj bi na podlagi enih izkušenj načeloma bolj presodil ljudi in samo situacijo. Sam, sej pravm, ni bil moj namen zdej okrivit starše za tole, ker že tko al tko verjetn preživljajo pekel ...
Bom pa definitivno gledala na to pr svojih otrocih, ker pr seb vidm, k sm vse to dala čez, da so mi mogoče clo preveč pustil, čeprav sem se takrat bunila k pr norcih in se mi je zdel ponočevanje do polnoči absolutno premal in da sm pr svojih 15-ih hudo odrasla. Sam ej, za vse pride svoj čas ... Tud masovke pridejo na vrsto ... Jst se še zdej, pr svojih 22-ih, včasih počutm čist nemočno med velko maso ljudi, pa so mi precej poznane te zadeve.
prehmal absolutno ni dobr,... jest loh povem, da jest do 16 leta nism smela bit dlj kot do pol 11h zunej,...
ampak useen... ma nevem no
jest mislm, da morjo starši met en odnos z otroci jih naučit nekih moralnih vrednot in tako dalje,.. da otrok ve kaj je prou in kaj ne,.. več se pa ne da narest.....pol je use odvisno od okoliščin...
boljš da sam pustiš vzgojenega otroka magar pr 15 ven, z določenimi pogoji seveda,... koker pa, da (kot je že ena prej omenla): papa mami grem k Maji'',.. čez 4 ure te pa kličejo,. ja vaša hči je pa v kliničnem ....
aja tok za informacijo: sicer nevem kok je res,.. ampak baje je una k je bla v kliničnem tud podlegla poškodbam,...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Pr poročilih so rekli da je v komi...
-
lynee - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
Noben ni reku da bi mogl bit 15-letniki zaprti doma. Ampak do 18. leta so za njih odgovorni starši in bi mogl poskrbet, da bi otrok varno pršu tja in nazaj. Pa ne krivim staršev, res ne, ker vem, da smo pr teh letih znal marsikej, da je blo nakonc po naše - recimo, grem spat k prjatlci, pa greš ne vem, kam. Na sploh ni prou da bi obsojal kogarkol - ne staršev, k so vrjetn hotl sam da bi se njihova punčka mela fajn, niti punc, k so šle na zabavo, kamor smo pač vsi hodil... Zato še vedno mislm da ma glavno krivdo pr tem organizator... Ker za varnost ni blo poskrbljen! Lahko bi se zgodil komurkoli...
-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Nevem, zakaj pišete, da tolk stare punce ne bi smel vn spuščat pa, da so zj starši krivi. To bi se lahko zgodil vsakmu, ki je bil tam pa naj bo mladoleten ali star 40 let!
Čist sm zgrožena, da se je mogl to zgodit! Prekleti podivjanci in organizatorji!!
Čist sm zgrožena, da se je mogl to zgodit! Prekleti podivjanci in organizatorji!!
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Grozn vse skupi ... Pa kr še ni in ni nobena taka tragična žurka dost, da bi se kej spremenil. Al majo overdose v celjskem Golovcu (kot nazadnje 2 leti nazaj) al pa tole zdej v Lipi, ma .... Žalostno vse skupi. Ker folk nikol ne razmišlja preden se kej slabga zgodi, ampak vedno šele pol, kot da brez žrtev pa ne bi šlo ... In to mi gre pri vsej stvari najbolj na jetra, da zarad šlamparije organizatorejv umreta dve mladoletnici ... O starših v tem konkretnem primeru iz Lipe in kolk smisla bo mel njihov lajf od zdej naprej, pa kako se bojo počutl vsakič k bo kdo izreku besedo "zabava" al pa "lipa" .... pa rajš sploh ne razmišljam.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Sam bi pa lah vedl, da tak masovni event ni za 15-letnika.
Sam tovrstni žuri, so ravno za najstnike (v stilu DJ Time-a).
Sicer pa je to vse skup prov žalostno, da se more kaj takega zgoditi. Sicer res je, da bo taki tragediji rečeš kaj pa je delala tok mlada punca zuni, sam to se bi lohk zgodilo tut komi drugemu, starejšemu.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Sunshine357 napisal/-a: Sicer res je, da bo taki tragediji rečeš kaj pa je delala tok mlada punca zuni, sam to se bi lohk zgodilo tut komi drugemu, starejšemu.
evo, tako je, js sm glih tolk drobna, da bi mi isto tam nardil, če bi se u takmu znajdla...
pa marsikdo starejši tud, tko, da ne se folk obremenjevat s stvarmi, ki tle nimajo ključnega pomena, itak najstniki bodo žural takrat k jim bo to pasal, pa se lahk starši in nevemkdo na glavo postavjo...
lahko ti cigu na glavo pade ko greš v šolo...
žalostno je pri tem le to na kakšn način sta mogle umret, po moje na zlo boleč...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Joj tlele umenjate leta pa to. Starši niso nič krivi. pač lepo so hčerko pustli ven, da je šla mal s prijateljicami ven. Ker so se tok gužval je padla in se je hotla pobrat pa se nikakor ni mogla, ker so kar hodili po njej.
To bi se lahko zgodil tudi starejšim. Al pa bi te avto zbil.
Življenje in svet je krut in nepazljiv.
p.s. Tko da nevem zakaj tukaj krivite starše pa to.
To bi se lahko zgodil tudi starejšim. Al pa bi te avto zbil.
Življenje in svet je krut in nepazljiv.
p.s. Tko da nevem zakaj tukaj krivite starše pa to.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
nana* napisal/-a:Nevem, zakaj pišete, da tolk stare punce ne bi smel vn spuščat pa, da so zj starši krivi. To bi se lahko zgodil vsakmu, ki je bil tam pa naj bo mladoleten ali star 40 let!
se popolnoma strinjam.Staršem sta lahk rekle da bosta drugje(kot je že ena zapisala)1Oragnizator je kriv le za gužvo v prostoru in ne zunaj.Kaj pa je on vedel kolko jih pride žurirat...Varnost tud ne more odgnat tisoč ljudi,ker nimajo toliko moči...In vsepovsod se rinejo naprej pa naj bo to v Lipi ali kjerkoli drugje!!!!Punci je pač doletela usoda in drugo nč.Drugače bi govorili če bi se to zgodilo v notranjih prostorih...
Zdaj ne mislim branit tega kar se je zgodilo ampak zdaj na koncu so vsi krivi!Nihče ni vedel kaj se bo zgodilo,ker če bi nihče ne bi pustil svojih otrok takrat v Lipo.Življenje je usoda...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
CorfuGirl napisal/-a:nana* napisal/-a:Nevem, zakaj pišete, da tolk stare punce ne bi smel vn spuščat pa, da so zj starši krivi. To bi se lahko zgodil vsakmu, ki je bil tam pa naj bo mladoleten ali star 40 let!
se popolnoma strinjam.Staršem sta lahk rekle da bosta drugje(kot je že ena zapisala)1Oragnizator je kriv le za gužvo v prostoru in ne zunaj.Kaj pa je on vedel kolko jih pride žurirat...Varnost tud ne more odgnat tisoč ljudi,ker nimajo toliko moči...In vsepovsod se rinejo naprej pa naj bo to v Lipi ali kjerkoli drugje!!!!Punci je pač doletela usoda in drugo nč.Drugače bi govorili če bi se to zgodilo v notranjih prostorih...
Zdaj ne mislim branit tega kar se je zgodilo ampak zdaj na koncu so vsi krivi!Nihče ni vedel kaj se bo zgodilo,ker če bi nihče ne bi pustil svojih otrok takrat v Lipo.Življenje je usoda...
zelo zelo so vedeli, koliko jih bo prislo !!!!!!!!
In ravno to - da imajo brezplacen vstop, da ne prijavijo party-ja, posledicno s tem ni resevalcev na samem mestu, boljse varnosti, policije... zaradi tega se je to zgodilo v petek...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jooooj pa sej je vsem jasn, da se to lah zgodi tko 15-letniku kot 25-letniku... fora je sam v tem, da 15-letniki nimajo kej delat po diskotekah in lah rečete kar kol, ampak tukaj je v veliki meri odvisno tut od staršev - jest pr 15-ih tut pomislt nisem upala, da bi hodila po diskotekah pa me niso starši zapiral v hišo al kej podobnega. Dons je na žalost v veliki večini primerov drugače... mladina pri 14, 15, 16 sploh več ne sprašuje, ampak samo grejo
Pa od kdaj je sploh dovoljeno it v diskoteko pod 18?!
Če bi se to upošteval bi blo velik manj takih navalov... ker še nikol nisem vidla, da bi se gruča 20 letnikov borila, da pride v nek diskač
Pa od kdaj je sploh dovoljeno it v diskoteko pod 18?!
Če bi se to upošteval bi blo velik manj takih navalov... ker še nikol nisem vidla, da bi se gruča 20 letnikov borila, da pride v nek diskač
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
MIGRENA napisal/-a:Jooooj pa sej je vsem jasn, da se to lah zgodi tko 15-letniku kot 25-letniku... fora je sam v tem, da 15-letniki nimajo kej delat po diskotekah in lah rečete kar kol...
jahh razni partytime, DJtime,... so lih za 15letnike misljeni pomoje, mene tam ne vidis za nič. krivci za to kar se je zgodlo so pa pomoje organizatorji žurke in klub lipa, ker niso poskrbeli za primerno varnost in pa seveda poblaznel folk k se preriva.
js sm pri svojih 16, 17ih hodu v palmo in na prvi bus ob 3:15 domov... to so bili lepi casi in si sploh ne predstavljam, da me doma nebi pustil vn it...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov